ДРУШТВО

Мила Алечковић и Џон Боснић против доласка Хилари Клинтон


На протестном скупу „Хилари, ниси добродошла!“ који у понедељак 29. октобра на београдском Тргу Републике у 18 сати организују Српски народни покрет Наши и Српски сабор Заветници говориће канадски новинар српског порекла Џон Боснић и психолог и истакнути представник српске дијаспоре др Мила Алечковић.

28.10.2012. СНП НАШИ, саопштење, ФБР Иван Ивановић

Испред Српског сабора Заветници окупљенима ће се обратити Дамјан Кнежевић а испред Српског народног покрета Наши Игор Маринковић.

„Хилари Клинтон је репрезент фашистичке политике САД према Србији, ватрени борац за независност Косова и Метохије и радо виђен гост у Приштини. Њен супруг био је председник САД у време бомбардовања СРЈ 1999. године. Њен долазак у Србију је у циљу притиска на власт Србије да призна тзв. незавинсост Косова и Метохије и зато морамо дићи глас против ове посете.

Позивамо све достојанствене и поносне Србе, да се окупе и пошаљу јасну поруку дотичној и њеним сарадницима, да протагонисти шиптарских и усташких интереса нису добро дошли у Србију, а од српских власти да затражимо да се откаже гостопримство онима који вређају елементарно достојанство нашег народа!“ – стоји у позиву ове две организације.

Редакција  СНП Наши

Кратка веза: http://nasisrbija.org/?p=9285

 

4 replies »

  1. Da nas običan narod pitaju, ne bi ona i njena lepa drugarica videle ni oblak nad Srbijom. Pošto su njene snage okupirale Kosmet (aktivno)a „užas“ (užu Srbiju) pasivno po svim kancelarijama, to one dve „baba jage“ dolaze kao okupatorski gaulajteri..

    Свиђа ми се