Биљана Диковић

РАДИКАЛИ: Власт одмах да опозове одлуку о увођењу санкција Ирану


„Српска радикална странка осуђује срамну, дволичну и издајничку политику владајућег режима и захтева да одмах опозову одлуку о увођењу санкција за заустављање међународног платног промета и увоза гаса из Ирана.“

06.11.2012. ФБР

Српска радикална странка је објавила на свом интернет порталу саопштење, односно позив србским властима да се ОДМАХ опозову одлуку о увођењу санкција Ирану.

„Јавност треба да зна да се Србија прикључила Европској унији у увођењу санкција Ирану само ради додворавања чиновничком апарату Европске уније који чини све да се уз помоћ и подршку владајућег режима озваничи лажна држава Косово на  територији Републике Србије.
Прикључивањем увођења санкција Ирану режим се директно супроставио ставу Руске федерације која је више пута критиковала увођење санкција Европске уније према Ирану.
Српска радикална странка позива представнике режима да прекину поданички однос према ЕУ и да се истински и искрено, а не само декларативно, окрену сарадњи са осведоченим пријатељима Србије пре свега са Руском федерацијом која је спремна да заштити територијални интегритет и суверенитет Србије.“