БАРИКАДЕ

„Косово“ од сутра преседава „групом за рурални развој Југоисточне Европе“, Тачи отвара скуп у Приштини!?


Док се Дачић састаје саТачијем уз посредовање ЕУ Ештонове, наша полиција хапси Србе уместо Тачија и остале криминалце и терористе из ОВК, такозвани српски парламент прави тајну платформу, Уставни суд чека (само не знам шта) да се изјасни за кршење Устава Србије по тексту договора Стефановић-Тахири, све је већ одавно припремљено у Приштини и Европи да „Косово“ функционише као држава. Сви осим Дачића кажу да је административна линија између Србије и њене покрајине Косово и Метохија – државна граница јер су то „потписали“ – интегрисано управљање границом. Како год је Дачић и Павићевић назвали са друге стране – ИМБ је потпис на ДРЖАВНУ ГРАНИЦУ и тиме ПОТПИСАНА ИЗДАЈА ДРЖАВНИХ ИНТЕРЕСА СРБИЈЕ И НАРОДА. (то кажу они који су потписали и они који су задужени да се договор спроведе)

15.11.2012. ФБР уредник Биљана Диковић

Неки тамо Ставиљеци којег је Тачи поставио за „министра пољопривреде, шумарства и руралног развоја Косова“ сутра ће у Приштини преузети руковођење „Управљачком групом за рурални развој у Југоисточној Европи“, односно управљање преузети од Македоније на сатанку министара пољопривреде из региона.

Како се сазнаје из саопштења датог поводом овог догађаја у Приштини, на отварању састанка ће говорити Хашим Тачи.
Учешће на овом скупу потврдили су министри из Албаније, Црне Горе, Македоније, Мађарске, Бугарске, Турске, Босне и Херцеговине, Хрватске и Немачке, као и Америке и из других земаља.
Представници Србије нису потврдили учешће на састанку, јавила је агенција Бета.

Главна тема састанка биће заједничка пољопривредна политика, усаглашавање развојних стратегија и планова за период 2014-2029. на којима сада раде све земље региона, као и процес интегрисања у ЕУ, који се на специфичан начин повезује за развојем пољопривреде и руралним развојем.

Циљ управљачке групе је да понуди конструктивну и сталну сарадњу министарстава пољопривреде у оквиру одговорности које имају у интеграционим процесима ка ЕУ.

На састанку ће учествовати и високи представник Европске уније.