Видео

Никола Алексић: ЧЕКАЈУ МОМЕНАТ! Kaд се народ забави другим јадом ОЗАКОНИЋЕ ГМО!


НАЈВАЖНИЈЕ:

Ја живим у Србији, моја деца живе у Србији и по цену живота нећу дозволити да се такво зло уведе у нашу земљу. Поново позивам грађане Србије:

Oног тренутка када будете чули, дознали на било који начин да се на дневни ред Народне скупштине ставио Закон о легализацији генетски модификованих организама – сви, до последњег, мотке у руке, скупштина се мора разјурити! То се мора спречити по сваку цену!

 

3 replies »

 1. Пријатељима,

  Обавештавамо пријатеље да су нам уз њихову помоћ поново укључени телефони и интернет мрежа тако да можемо наставити даље заједничку борбу за опстанак.
  Најискреније се у име Еколошког покрета захваљујем свим групама и организацијама које су пренеле апел Еколошког покрета, а посебно добротворима: Александру Вујанову, Зорану Грозданићу, Бранки Јевтић, Далибору Кривокапићу, Дејану Лукићу, Александру Маринковићу, Дејану Надовези, Михајлу Ристићу, Јадранки из Републике Српске и анонимном добротвору, који је уместо свога имена уписао моје име да би избегао захвалност, који су нам несебично помогли својим донацијама. Лично дугујем велику захвалност Вероники Томић из Крагујевца на лепим и топлим речима подршке којима је обавестила јавност о блокади рада Еколошког покрета.
  Свим добротворима сам дужан да кажем да Покрет није на буџету нити добија било каква средства по неком аутоматизму, а да ја нисам ни плаћен нити задужен да се борим за услове живота грађана Србије и да то радим искључиво по опредељењу и волонтерски безмало 23 године.
  Извод са жиро рачуна и копија уговора са пословном банком као доказ да је жиро рачун био Еколошког покрета биће сутра стављен на увид добротворима и јавности.
  С поштовањем и захвалношћу, Никола Алексић

  Свиђа ми се

 2. Ово је снимак од пре десетак дана.
  Никола је још увек под блокадом, нема приступ интернету, секли су му струју у просторијама Еколошког покрета и на све начине покушавају да га из истих избаце.
  На његове покушаје да закаже пријем код градоначелника Новог Сада упорно га одбијају и игноришу његове захтеве.
  Толико за сада.

  Свиђа ми се

 3. БРАВО НИКОЛА МАЈСТОРЕ НАД МАЈСТОРИМА, ВИДИМО ОПЕТ СИ АКТИВАН, САМО НАПРЕД КАО ДО САДА ПА ТАКО СВЕ ДО КРАЈА, ДОК СЕ НЕ ЗАВРШИ СВЕ ТО ВЕЋ ЈЕДНОМ ЗА СВАГДА И НИКАДА ВИШЕ ДА СЕ ПОЈАВИ У СРБИЈИ!!!

  Свиђа ми се