ГМО

ПОМОЗИМО НИКОЛИ АЛЕКСИЋУ!


ПОМОЗИМО НИКОЛИ АЛЕКСИЋУ!

Никола Aлексић је тренутно блокиран, на сваки начин.

Тражио је да замолимо све његове пријатеље и оне који знају за њега, за помоћ! Људи са врха су заплашили спонзоре, захваљујући којима је никола дo скоро успевао да издржава и да има приступ телефону и интернету… !!!!

*****

МОЛИМО ЗА ПАЖЊУ СВЕ ПРИЈАТЕЉЕ ЕКОЛОШКОГ ПОКРЕТА НОВОГ САДА.

НИКОЛА АЛЕКСИЋ ЈЕ ТРЕНУТНО БЛОКИРАН, НА СВАКИ НАЧИН.

ВРЛО УСКОРО ТРЕБА ДА СЕ УСВОЈИ ЗАКОН О ДОЗВОЛИ ГМО У СРБИЈИ. ТО НЕ СМЕ ДА СЕ ДОГОДИ ! ! !

ТРАЖИО ЈЕ ДА ЗАМОЛИМО СВЕ ЊЕГОВЕ ПРИЈАТЕЉЕ И ОНЕ КОЈИ ЗНАЈУ ЗА ЊЕГА, ЗА ПОМОЋ! ЉУДИ СА ВРХА СУ ЗАПЛАШИЛИ СПОНЗОРЕ, ЗАХВАЉУЈУЋИ КОЈИМА ЈЕ НИКОЛА ДO СКОРО УСПЕВАО ДА ИЗДРЖАВА И ДА ИМА ПРИСТУП ТЕЛЕФОНУ И ИНТЕРНЕТУ… !!!!

ДА БИ СМО ПОМОГЛИ НИКОЛИ ПОТРЕБНО ЈЕ ДА МУ ПОШАЉЕМО НОВЦА, СВАКО КОЛИКО МОЖЕ, НА ЖИРО РАЧУН  ЕКОЛОШКОГ ПОКРЕТА: 335-1856-19 .

ПОШТО НА СПОНЗОРЕ НИКОЛА НЕ МОЖЕ ВИШЕ ДА СЕ ОСЛОНИ, МИ СМО ДУЖНИ ДА МУ ПОМОГНЕМО. РЕКАО ЈЕ ДА ОВУ ПОМОЋ ШАЉЕМО ЗБОГ НАС А НЕ ЗБОГ ЊЕГА.

ПОМОЗИМО НИКОЛИ ДА ИЗАЂЕ ИЗ ПОТПУНЕ БЛОКАДЕ!! ОН ЈЕ СВЕ ЧИНИО ЗА НАС!!

ЦИТИРАМO ГА: “ГДЕ СУ ТИ ПРИЈАТЕЉИ ?”

ДАКЛЕ, ПОКАЖИМО ДА НАС ИМА И ДА НИКОЛА ИМА НА КОГА ДА СЕ ОСЛОНИ! СВИ ЗНАМО КОЛИКО ЈЕ ОН ЗАСЛУЖИО СВАКУ ПОДРШКУ, СВАКУ ПОМОЋ! ПОМАЖУЋИ ЊЕМУ ПОМОЋИ ЋЕМО ПРВЕНСТВЕНО СЕБИ И НАЈДРАЖИМА И МЛАЂИМА КОЈИ ТЕК ДОЛАЗЕ.

НИКОЛА ЈЕ ЈЕДИНИ ПРАВИ ЕКОЛОГ У ЦЕЛОЈ ЗЕМЉИ!!
И ЗАТО СУ ГА БЛОКИРАЛИ!

ОН ЈЕ У 70 ГОДИНА ИМА СНАГЕ И ЕНЕРГИЈЕ КАКВУ 90% МЛАДИХ ЉУДИ НЕМА! ОН ЕНЕРГИЈУ ЦРПИ ИЗ РАДА КОЈИ ПОСВЕЋУЈЕ ЗА ЗА ДОБРОБИТ СВИХ НАС!!! ОН ЈЕ ЈЕДИНИ ХРАБАР ДА СЕ СУОЧИ СА СВИМЕ ОД ЧЕГА СЕ МИ СКЛАЊАМО И ЗАТО ЈЕ И УВЕК ПУН СНАГЕ, ЗДРАВЉА И ЧИСТЕ СВЕТЛЕ ЕНЕРГИЈЕ!!

ДАКЛЕ, АКО НИКОЛА НИЈЕ У МОГУЋНОСТИ ДА РАДИ ОНО ШТО МУ ЈЕ ЖИВОТНИ ПОЗИВ И МИСИЈА, ЊЕГОВА ЕНЕРГИЈА НЕМА У ШТА ДА СЕ УЛОЖИ И ЗАТО ПОЛАКО СЛАБИ. ЗАТО МУ ЈЕ ТРЕНУТНО ГЛАС МАЊЕ СНАЖАН И ЕНЕРГИЧАН!

НИКОЛА НИЈЕ ЗАСЛУЖИО ДА БУДЕ СЛАБ!! САД ЈЕ РЕД НА НАС ДА МУ ЗАХВАЛИМО ЗА САВ ЊЕГОВ ИСКРЕН ТРУД ЗА СВЕ НАС!

НИКОЛА НИКАД НАС НИЈЕ НАПУСТИО. МИ АКО НАПУСТИМО ЊЕГА, НАПУСТИЛИ СМО СЕБЕ И СВОЈЕ НАЈДРАЖЕ!

ПОДРЖИМО РАД ЕКОЛОШКОГ ПОКРЕТА !

МОЛИМO ВАС, ШИРИТЕ ДАЉЕ ОВУ ИНФОРМАЦИЈУ!

________
http://ekopatrioti.rs/pomozimo-nikoli-aleksicu/

4 replies »

 1. Мој пријатељ Никола Алексић је енергија слична мојој.Зато смо у свему у сличној ситуацији. Али, моја симболична помоћ биће најскромнија могућа,макар у виду неке врсте чланарине за народни покрет спаса за српско здравље, чија је он душа. Првом приликом ћу свратити код њега да му помогнем скромном чланарином за спас душе покрета који би без његове енергије био сувише ослабљен.
  Пријатељи су за руку у невољи, а у добру лако ћемо и без помоћи.Али ово је зло време.
  Поздрав Николи од Д. Збиљића.

  Свиђа ми се

 2. Можете ли ви ову вест да проверите, јер се он раније жалио да је неко у његово име слао на адресе његових пријатеља меил и тражио новац. Извинио се тада свима и рекао да он нема везе са тим. Да није и сада исти случај. Можете ли да проверите, да ли је тај жиро рачун стварно жиро рачун тог покрета.

  Свиђа ми се

  • Поштована Гордана, Никола Алексић нам је лично потврдио да је он упутио овај апел. Потврдио нам је да је у потпуној блокади. Нагласио је да се спрема завршна фаза за озакоњење ГМО у Србији и да је почела жестока медијска кампања у том правцу.

   Редакција СРБског ФБРепортера

   Свиђа ми се

 3. НАДАЈМО СЕ ДА ЋЕ СВАКО ДА ПОМОГНЕ КОЛИКО МОЖЕ ДА НИКОЛА ОПЕТ МОЖЕ ДА НАСТАВИ ДА РАДИ КАО ДО САДА!!!

  Свиђа ми се