ДРУШТВО

Двери поручују Влади: Или обуставите издају Косова и Метохије или да идемо на ванредне изборе!


Обуставите издају или распишите изборе!

Двери поручују Влади: Или обуставите издају Косова и Метохије или да идемо на ванредне изборе!

Београд, 03.12.2012

На управо одржаној акцији Двери испред Владе Србије представници Двери су јавно поручили да на претходним изборима нико није кандидовао границу на Косову и Метохији и издају окупираних територија, и да уколико се овај процес настави, Влада мора расписати ванредне парламентарне изборе.

Порука Влади Србије

Време је да неко упали светло и јасно осветли све шта премијер и Влада Србије раде на путу „техничких преговора“ о издаји Косова и Метохије.

Двери јасно поручују да било какви преговори премијера Дачића са Тачијем о тзв. интегрисаном управљању граничним прелазима – нису прихватљиви.

То што ти преговори треба да се одрже под покровитељством Кетрин Ештон и у Бриселу потврђује оно што су Двери већ међу првима означиле  – да су Брисел и ЕУ главни савезник терористичког Тачијевог режима и самим тим непријатељ Србије.

Влада коју води Дачић, уз подршку Динкића и Вучића, мора најзад да се определи и то у наредних 48 сати – да ли је Влада Србије или Влада издаје.

Ако се определе да наставе преговоре са Тачијем, по диктату ЕУ, и да успостављају границу између Косова и Метохије и остатка Србије, онда је једино решење да се иде на хитне и ванредне изборе, јер ниједна странка у Влади није кандидовала издају Косова и Метохије као свој предизборни програм.

На тим изборима Дачић треба да се појави са подршком Тачија уместо квазипатриотске реторике којом је крао гласове прошли пут; Динкић треба да се појави са новим задужењем грађана Србије од скоро две милијарде евра, даљим укидањем царина на границама Србије и уништавањем домаће производње, продајом српских ораница Саудијској Арабији, најављеном продајом Телекома и свим својим економским обећањима и лажима које је изрекао попут департизације јавних предузећа, док СНС треба да јавно подржи изборну крађу и кандидује своју политику чувања лика и дела Бориса Тадића и Драгана Ђиласа, и испуњавања свих договора које је жути режим направио са Тачијем и својим налогодавцима из ЕУ и САД.

Двери, наравно, неће мирно чекати да се Дачић и другари определе, већ позивамо све патриотске и народне снаге и институције у Србији да се направи јединствени фронт против издаје Косова и Метохије. Још на протесту Двери испред седишта ЕУ у Београду позвали смо на стварање фронта против ЕУ, подржали смо проглас ДСС-а, подржали протесте СРС против хашких пресуда,  као и став Светог Архијерејског Синода СПЦ против издаје Косова и Метохије, а најављујемо и подршку и учешће у протестима које ће наредних дана организовати бројне јавне личности, слободни интелектуалци и патриотске организације против срамног постављања граничних прелаза између Косова и Метохије и остатка Србије.

Двери настављају да преговарају и повезују и остале патриотске странке, организације и личности како би овај фронт што пре показао јединство и снагу.

Информативна служба Покрета Двери
____________
http://www.dverisrpske.com/sr-CS/nasa-politika/saopstenja/2012/obustavite-izdaju-ili-raspisite-izbore.php

1 reply »

 1. Хајде сви, Срби последњи је час!!!
  Узмимо се у памет, или нам нема опстанка, јер данас су (фашисти и нацисти) на Косову и Метохији, а сутра испред ваших врата, супротставимо се „нашим“ фукарама издајничким олошима, који нас из дана у дан све више сатиру и омаловажавају!
  СТОП ФАШИСТИМА И НАЦИСТИМА!
  ЗА СЛОБОДНУ И СРЕЋНУ СРБИЈУ!!!
  СВИ „НАШИ“ ПОЛИТИЧАРИ ЋЕ НА ЂУБРИШТЕ ИСТОРИЈЕ, ТАМО ГДЕ ИМ ЈЕ ОДУВЕК И БИЛО МЕСТО!! ФУЈ, ФУКАРЕ И СМРАДОВИ ИЗДАЈНИЧКИ, КАКО ДА ИМ ЈЕ ТАТА У АМАНЕТ ОСТАВИО СРБИЈУ, ПА ЈЕ РАСПАРЧАВАЈУ, ПРОДАЈУ, ТЕРОРИШУ, УРНИШУ…..
  УСТАНИТЕ СВИ!!!

  Свиђа ми се