Биљана Диковић

СРБИ НА ОКУП: ПОЗИВ СВИМ РОДОЉУБИВИМ СРБИМА!


06.12.2012. СРБИ НА ОКУП ИНФО

ОДБОРНИЦИ ЧЕТИРИ ОПШТИНЕ СА СЕВЕРА КОСОВА И МЕТОХИЈЕ, НА СЕДНИЦИ КОЈА ЈЕ ЗАКАЗАНА ЗА СУТРА, 07.12.2012. ГОД. НЕ СМЕЈУ ДА ПРИХВАТЕ НИКАКВЕ „ГАРАНЦИЈЕ“ ВЛАДЕ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ О ИНТЕГРИСАНОМ УПРАВЉАЊУ ГРАНИЦОМ, ЗАТО ШТО ЈЕ ИЗГРАДЊА ТАКВИХ ОБЈЕКАТА ПРОТИВУСТАВНА, НЕЛЕГАЛНА И НЕЛЕГИТИМНА, ЗАТО ШТО ИЗГРАДЊА ГРАНИЦЕ ИЗМЕЂУ СРБИЈЕ И КОСОВА И МЕТОХИЈЕ И ДЕФИНИТИВНО ОДВАЈА КОСОВО И МЕТОХИЈУ ОД СРБИЈЕ И ЗАТО ШТО НАС ЈЕ ЗАПАД ДО САДА ХИЉАДУ ПУТА ПРЕВАРИО ПА ЋЕ ТО УЧИНИТИ И САДА.

ОБЕЋАЊЕ СРБИЈЕ ДА ЋЕ СПОРАЗУМ СУСПЕНДОВАТИ У СЛУЧАЈУ ДА СЕ ОД СРБА СА СЕВЕРА КОСОВА И МЕТОХИЈЕ КАСНИЈЕ ТРАЖЕ ШИПТАРСКА (КОСОВСКА) ДОКУМЕНТА (ПАСОШИ, ЛИЧНЕ КАРТЕ, РЕГИСТАРСКЕ ТАБЛИЦЕ И ДРУГО) ЈЕСТЕ У НАЈМАЊУ РУКУ НЕОЗБИЉАН, ИЗ ПРОСТОГ РАЗЛОГА ШТО ЋЕ ТАДА БИТИ НЕМОГУЋЕ И КАСНО СУСПЕНДОВАТИ НЕШТО ШТО ФИЗИЧКИ И У ПРАКСИ ЖИВИ. БИЋЕ ЈОШ ЈЕДНОМ „РЕАЛНОСТ“ ЈЕ ДА ПРЕЛАЗИ ПОСТОЈЕ, А КАД ПОСТОЈЕ МОРАМО ИМАТИ И „РЕГУЛАРНА“ ДОКУМЕНТА ДА ПРЕКО ТОГ ПРЕЛАЗА-ГРАНИЦЕ ПРЕЂЕМО.
НАШ СТАВ ТРЕБА И МОРА ДА БУДЕ ДА ДО ИЗГРАДЊЕ „ГРАНИЦЕ“ НЕ СМЕ ДА ДОЂЕ И МИ СРБИ ТО НЕ СМЕМО ДА ДОЗВОЛИМО.

У СЛУЧАЈУ ДА, НЕ ДАО БОГ, ОДБОРНИЦИ НА СУТРАШЊОЈ СЕДНИЦИ ОДЛУЧЕ ДА ПРИХВАТЕ „ГАРАНЦИЈЕ“ ВЛАДЕ СРБИЈЕ, ШТО СЕ ИСКРЕНО НАДАМО ДА ДО ТОГА НЕЋЕ ДОЋИ, И ПОВУКУ НАРОД СА АДМИНИСТРАТИВНОГ ПРЕЛАЗА У МЕЂУЗОНИ КОД ЈАРИЊА, МИ НАРОД СА КОСОВА И МЕТОХИЈЕ ЗАЈЕДНО СА СВИМ РОДОЉУБИВИМ СРБИМА ИЗ СРБИЈЕ И ДИЈАСПОРЕ МОРАМО ОСТАТИ НА МЕСТУ ГДЕ СЕ ПЛАНИРА ИЗГРАДЊА ГРАНИЦЕ И ТАКВУ ИЗГРАДЊУ МОРАМО СПРЕЧИТИ.

ПОЗИВАМО СВЕ СРБЕ КОЈИ ИСТО ОВАКО МИСЛЕ И ОСЕЋАЈУ ДА БУДУ СПРЕМНИ НА НАШ ПОЗИВ И ДОЂУ НА АДМИНИСТРАТИВНИ ПРЕЛАЗ ЈАРИЊЕ У ШТО ВЕЋЕМ БРОЈУ.

КАКО РАДИЛИ ТАКО НАМ БОГ ПОМОГАО!

СНО“СРБИ НА ОКУП“  

06.12.2012.године

5 replies »

  1. Draga braco,ne nasedajte na ovakvu jeftinu prevaru.Daju garancije a prave carinu.Ovi nemaju nikakvog karaktera ni morala.Ne uzdajte se u Srbiju,dok je ovakva vlast na njenom celu.Ako sad popustite,budite ubedjeni da je to KRAJ Vaseg opstanka na Kosovu i Metohiji.

    Свиђа ми се

  2. nista tim izrodima politikantima ne verovati! Samo onaj deo srbskog naroda kome je stalo do odbrane jedine nam otadzbine Srbije sada moze pomoci najhrabrijim Srbima na svetu nasim braniocima svete srbske zemlje Kosova i Metohije.

    Свиђа ми се

  3. НЕ ВЕРУЈЕМ ЈА У ТО НИШТА ИАКО ЈЕ ТО ДАТО НАПИСМЕНО, НИЈЕ СЕ ТА МИЛОШЕВИЋЕВА ИЗДРКОТИНА ОД КОМУЊАРЕ ЏАБЕ ДОГОВАРАЛА ОКО ТИХ НАЗОВИ ПРЕЛАЗА. ДА ТАЧИ ТЕРОРИСТА ПРИСТАНЕ НА ТАКО НЕШТО, А ФОТЕЉА МУ ЗАВИСИ ОД ТОГА И ДРПИСАЊЕ ПАРА, У ТО НЕ ВЕРУЈЕМ НИ НАЈМАЊЕ. ЗАТО БРАЋО СРБИ СА СЕВЕРА КиМ-а НЕ НАСЕДАЈТЕ НА ТА ЛАЖНА ОБЕЋАЊА КАО И ВАШИ ПРЕДСТАВНИЦИ ОПШТИНА, ЈЕР МОЖЕ ДА БУДЕ ОПЕТ СРАЊЕ КАКВО СЕ ДЕСИЛО ВЕРОВАЊЕМ У ЛАЖНЕ РЕЧИ ШЕШЕЉОВЕ ИЗДРКОТИНЕ ГРОБАРА НИКОЛИЋА И СТАРЕ КОМУЊАРЕ ВУЛИНА НА ПРЕДИЗБОРНОЈ КАМПАЊИ У КОСОВСКОЈ МИТРОВИЦИ, ЈЕР ВИДИТЕ И САМИ ШТА СУ УРАДИЛИ ПО НАЛОГУ ЗАПАДА ЗА ОВО НЕКОЛИКО МЕСЕЦИ ШТО СУ НА ВЛАСТИ. УВЕК ТРИ ПУТА МЕРИТЕ, А ЈЕДНОМ СЕЦИТЕ!!! И ШТО СЕ КАЖЕ ОПРЕЗНОСТ ЈЕ МАЈКА СИГУРНОСТИ!!! ЗНАЧИ, НЕМА ПОВЛАЧЕЊА СА ЈАРИЊА НЕГО САМО НАСТАВИТЕ ДА БУДЕТЕ ТАМО КАО ДО САДА, ПА СВЕ ДОК НЕ ОДУСТАНУ ОД ТОГ СПОРАЗУМА. НАРАВНО, ТРЕБА ИМАТИ У ВИДУ ДА МОЖЕ ОПЕТ ДА СЕ ПОШАЉУ ЖАНДАРМЕРИЈА И ПОЛИЦИЈА ПРОТИВ НАРОДА, ИАКО СУ ЗА САДА ПАНДУРИ УЗДРЖАНИ. МОРАМ ДА ПОХВАЛИМ ЖАНДАРЕ ИЗ КРАЉЕВА, РАШКЕ И ПРИЗРЕНА ШТО НИСУ КРЕНУЛИ ПРОТИВ СВОГ НАРОДА, БАР НЕ ЗА САДА, ПА ТАКО ДА И ОСТАНЕ ДОК СЕ МОРА БИТИ НА ТОМ МЕСТУ!!! ЖИВЕЛИ И СРЕЋНО!!!

    Свиђа ми се