АУТОРИ

НИКАД ГРАНИЦА! КОСОВО ЈЕ СРБИЈА! Протест, 10.12.2012 (видео)


Више од 5.000 родољуба мирно и достојанствено, на минус 10, уз песму Косову и Метохији, прошетало је у СВЕНАРОДНОМ РОДОЉУБИВОМ ПРОТЕСТУ улицама Београда са јасном поруком: Никад граница — Косово је Србија! О том догађању народа Србије у наставку видео прилог који је на свом You tube налогу поставио корисник tkocvetobe.

11.12.2012. за ФБР уредник Биљана Диковић

 

Помоз Бог свима!
Медији о овоме ћуте!
Страх се увукао у њихова срца. Једино што они уопште и осећају јесте похлепа, и страх да им неко то не угрози.

Зато молба за све:
Ширите ово што више! Нека сви виде! Јуче је посејано семе, ваља га неговати.
СРБИЈА ВАСКРСАВА!

Више од 5.000 родољуба мирно и достојанствено, на минус 10, уз песму Косову и Метохији, прошетало је вечерас улицама Београда са јасном поруком: Никад граница — Косово је Србија!

Скуп је отворила Милица Ђурђевић, а потом су се окупљенима обратили Александар Павић и Момир Касаловић, заменик председника општине Косовска Митровица, у име Срба са Свете земље.

Вијориле су српске заставе и скандирало: „Светог Саве нам је завет остао да бранимо наше Косово!“

Након обраћања окупљени су кренули у шетњу ка Председништву Србије, где су се обратили новинар Срђа Трифковић, Стан Гашпаровски, Србин из дијаспоре, Мирко Јовић и Иван Ивановић, испред Српске народне одбране и СНП „Наши“. Катарина Цвијовић отпевала је „Црвене цвете“ и расплакала масу.

Шетња је настављена до Владе Србије, где се у име Заветника обратио Стефан Стаменковски, који је у руци држао грумен земље са Косова и Метохије и рекао да ћемо у недрима чувати свету земљу до ослобођења.
Испред Владе, говорили су и Владимир Кршљанин, у име Покрета за Србију и Раде Љубичић испред „1389“.

Шетња је настављена до Храма Светог Саве, где су окупљене поздравили Младен Обрадовић, испред Србског Образа, у име прогнане Владе РСК Ратко Личина и новинар Жељко Цвијановић.

Влада Србије и Председништво пљунули су у лице Богорoдице Љевишке, издали сваког Србина и погазили вољу народа. Ми се никада нећемо предати и помирити са отимањем свете земље.
Саборно и сложно, до ослобођења! Србија се умирити неће! Како ми данас радили, тако нама сутра Бог помогао!

//

1 reply »

  1. Хвала Богу нису сви у Србији изгубили наду у бољу будућност. Лепо је чути и видети да има све више људи који се противе томе да ми сами признамо Космет као себи суседну државу.
    Добро би било да се и у мањим срединама а не само у Београду покрену слични протести да се људи мало пробуде из зимског сна. Срби нису медведи па да преспавају целу зиму.

    Свиђа ми се