БАРИКАДЕ

Николић ће признати Косово (видео)


СРБИ НА ОКУП:Николић ће признати Косово

11.12.2012. СРБИ НА ОКУП инфо

У својој завршној речи пред хашким трибуналом 14. марта ове године, др Војислав Шешељ је помало пророчки, што баш и није било тешко закључити, изнео чињеницу да Запад разбија радикалну странку, ствара нову СНС партију и мења режим Бориса Тадића режимом Томислава Николића како би овај и Александар Вучић коначно признали независност Косова и Метохије.

Са наше стране можемо да додамо да апелујемо на све оне који у томе несвесно учествују да обрате пажњу на пут којим су кренули, да не буду оно што у западним обавештајним службама називају „корисним идиотима“ или онима који раде против себе и свог народа из убеђења, задовољавајући своје личне интересе, а рушећи „несвесно“ све националне интересе.

У наставку погледајте видео прилог

Уредништво „Срби на окуп“

 

//

2 replies »

  1. ШЕШЕЉ ЈЕ ЈЕДНОМ РЕКАО ДА ЋЕ ДА РУШИ МИЛОШЕВИЋА АКО ОН НЕ ШТИТИ СРПСКЕ ИНТЕРЕСЕ ЗАПАДНО ОД ДРИНЕ, А КАДА ЈЕ ПАЛА КРАЈИНА 1995.ГОД. НИГДЕ ИХ НИЈЕ БИЛО ДА РУШЕ МИЛОШЕВИЋА, УВЕК СУ БИЛИ УЗ ЊЕГА ПОДРЖАВАЈУЋИ ГА У СВЕМУ ШТО РАДИ. ЗНАЧИ ДА СУ ИСТО ИЗДАЈНИЦИ СРПСКОГ НАРОДА КАО И МИЛОШЕВИЋ. САДА СЕ БУСАЈУ ДА СУ НЕКЕ ПАТРИОТЕ, И НА ТО МОГУ ДА НАСЕДНУ САМО НЕПИСМЕНЕ И ГЛУПЕ БАБЕ ИЗ СРБИЈЕ И МАЛА ДЕЦА ОД НЕКОЛИКО ГОДИНА. ДОБРО ЈЕ ШТО ИХ НЕМА У ПАРЛАМЕНТУ И НАДАМ СЕ ДА ИХ НИКАДА ВИШЕ НЕЋЕ НИ БИТИ, ШТО ЖЕЛИМ ДА СЕ ДЕСИ И КОМУНИСТИМА КОЈИ СУ ЈОШ УВЕК НА ВЛАСТИ. САДА ШЕШЕЉ МОЖЕ ДА ПРИЧА И ПРОРИЧЕ ШТА ГОД ХОЋЕ, ЏАБА МУ ТО, А У ТО МОГУ САМО ДА ПОВЕРУЈУ НАИВЊАЦИ КОЈИ СЕ ЈОШ НИСУ ДОЗВАЛИ К ПАМЕТИ. ЈА ЛИЧНО НИШТА НЕ ПРИЗНАЈЕМ БЕЗ ПРАКТИЧНОГ ДОКАЗА, КАО ШТО НИ У ЈЕДНОЈ ЛАБОРАТОРИЈИ НЕ МОЖЕШ НИШТА ДА ТВРДИШ ДОК СЕ САМА СТВАР-ТВРДЊА НЕ ДОКАЖЕ ЕКСПЕРИМЕНТОМ-ПРАКТИЧО(ТРИ ПУТА МЕРИ, А ЈЕДНОМ СЕЦИ)!!!

    Свиђа ми се