Биљана Диковић

ИНДУСТРИЈА ЛУДИЛА: Шта је “нормално” у психијатрији? Бити безосећајан зомби!


ИНДУСТРИЈА ЛУДИЛА: Свака емоција је сада класификована као ментални поремећај у новом психијатријском приручнику ДСМ-5

Индустрија модерне психијатрије је службено полудела. Готово свака емоција доживљена од стране људског бића – жалост, туга, тескоба, фрустрација, нестрпљивост, узбуђење – сада се класификује као “ментални поремећај” те захтева хемијски третман (с лековима на рецепт, наравно).

18.12.2012. novi-svjetski-poredak, за ФБР приредила Биљана Диковић

Нова, надолазећа ДСМ-5 “психијатријска библија”, очекује се да ће бити објављена за неколико месеци, се претворила из медицинског приручника референци у тестамент за доказ лудила саме индустрије.

“Ментални поремећаји” наведени у ДСМ-5 укључују “Генерал анксиозни поремећај” или ГАП кратко. ГАП се може дијагностификовати само код човека који се осећа мало узнемирен док ради нешто попут, рецимо,  разговора с психијатром. Дакле, сам чин упуштања психијатра у могућност доношења дијагнозе узрокују “симптоме” који се магично појављују у дијагнозама.

То се зове шарлатанска наука и циркуларно закључивање, али то је индикативно код целе психијатријске индустрије која је постала предмет подсмеха у научним круговима, да су чак и скептици науке почели окретати леђа с гађењем. Психијатрија данас није више “научна” него астрологија или читање длана, али њезини практиканти се још увек називају “ликарима” (докторима) психијатрије како би покушати направити да надрилекарство звучи веродостојно.

 

Како модерна психијатрија стварно ради

„Ево како модерна психијатрија стварно делује: хрпа важних само себи, преплаћених интелектуалаца који желе зарадити пуно новца из измишљене болести коју ћу назвати “Хоогала Боогала поремећај” или ХБП. Дизањем руку, они гласују за постојање “симптома” који се желе повезати с Хоогала Боогала поремећајем. У овом случају, симптоми могу бити спонтано певање или копање носа с времена на време.
Они тада уверавају наставнике, новинаре и владине регулаторе да је Хоогала Боогала поремећај стваран – и што је још важније да милиони деце пате од ње. Било би немилосрдно да се тај третман не понуди деци, зар не?
Тако почиње позив за “лечење” потпуно измишљене болести. Од тада, то је победа Фармацеутске компаније која ће измишљати што год је потребно научним подацима како би се “доказали” да су speed, амфетамини, фармацеутски crack или какав год отров желе продати “смањује ризик од Хоогала Боогала поремећаја.”
Психијатри који звуче озбиљно – ти исти који се смeју у позадини – “дијагностификују” децу с Хоогала Боогала поремећајем и “прописују” рецепт лека за који тврде да ће га излечити. За ову акцију, ти психијатри – који су, признајмо, опасни предатори деце – добијају мито од Великих Фармацеутских фирми.
Како би се повећао њихов мито и Велика Pharma,  групе тих психијатара сваких неколико година се скупе заједно на конгресима и измишљају још више фиктивних поремећаја, ширећи свој измишљени приручник под називом ДСМ-5.

ДСМ је сада већи него икада, а то укључује и болести као што су “Поремећај Мањка Послушности” (PAR – Obedience Defiance Disorder), који се дефинише као одбијање лизања чизама и следити лажни ауторитет.

 

Шта је “нормално” у психијатрији? Бити безосећајан зомби!

Једини начин бити “нормалан” када вас неко посматра или поставља “дијагнозу” (код психијатра – процес који је потпуно субјективан и потпуно лишен било какве стварне науке) – је показати да сте апсолутно без емоција.

Особа у коми је “нормална” особа, према ДСМ-5 приручнику, јер они не показују никакве симптоме који би могли указати на присутност оних богом страшних ствари названих емоције или понашање.

Особа у гробу је исто тако “нормална” према психијатрији, углавном зато што мртви људи не испуњавају услове за Здравствено осигурање (Medicare) и стога се не исплати дијагностификовати или лечити лековима. (Али ако би Medicare Здравствено осигурање случајно покривало преминулог пацијената, онда би сигурно виdели психијатре поре]ане у редове на гробљима како лече лешеве!)

То је све тако окрутно, потпуна завера. Психијатрију треба потпуно укинути одмах, а свој деци којој се даје таква терапија укинути терапију јер дрога мења ум, уместо прописане терапије дати им добру исхрану.

„Сада када колапс Америке долази и ново друштво се диже из ње, треба подржати потпуно укидање психијатријског “лека” и “лечења”, ако га можете тако назвати. Готово цела психијатријска индустрија се води доиста лудим, манијацима гладних снаге који користе своју моћ да би жртвовали децу (и одрасле, такође). У друштву не би смело бити места искривљеној психијатрији на темељу измишљених поремећаја. Цела операција се треба затворити, распустити и изопштити.

 

Изгубљени појам нормалности

 

Овде су неке једноставне истине које треба поновити кад ћемо укинути индустрију шарлатанске науке психијатрије:

Нормалност се не постиже лековима. Нормалност није непостојање распона емоција. Живот нужно укључује емоције, искуства и понашања које су с времена на време, корак изван граница земаљског. То не значи да људи имају “ментални поремећај”. То само значи да нису биолошки роботи.
Правилна исхрана је лек, а не лекови !

Нутритивни недостаци су узрок готово свих “душевних болести”. Неравнотежа шећера у крви узрокује мождане сметње јер мозак ради на нивоу шећера у крви, као своег примарног извора енергије. Недостатак цинка, селена, хрома, магнезијума и других елемената изазива неравнотежу шећера у крви које проузрокује наизглед “дивље” емоције или понашања.

Готово свако ко је имао дијагнозу менталног поремећаја у нашем савременом свету, уствари пати ништа више него од прехрамбене неравнотеже. Превише обрађена, отровна јунк храна и недовољно здрава суперхрана и прехрана. С времена на време, имамо и тровања од узимања превише вакцина (алуминијум и жива) или хранећи се превише отровном храном (жива у риби, кадмијум, арсен, итд.), недостатак витамина Д смешно раширен, посебно у Великој Британији и Канади где се сунчева светлост теже добија на сталној дневној основи.

То је једноставна, очита истина: Наше друштво ће бити пуно срећније, здравије и продуктивније ако цела фармацеутска индустрија и индустрија психијатрије једноставно нестану преко ноћи.

Са ДСМ-5 приручником, савремена психијатрија је направила спрдњу себи. Оно што се некад посматрало да можда има неке основе у науци сада се нашироко сматра смешним шарлатанством.

Психијатрија сама се сада чини потпуно луда.

Измисли своје измишљене болести!


//
****

—————————–
ПОВЕЗАНИ ТЕКСТОВИ:

ЕУГЕНИКА у примени – МОНСТРУОЗНИ експерименти на деци целог света регулисани законима?!

—————————

1 reply »

 1. Америка је полудела!
  Та књижурина је њихово признање!
  Своје лудило шире диљем Света још увек некажњено!
  Батина је лек за Америку!
  Америку треба казнити!

  Свиђа ми се