АУТОРИ

Шиптарски сепаратиста Аљбин Курти: „Србија да се извине за геноцид над Албанцима, плати ратну одштету…“ ???


ШИПТАРСКИ СЕПАРАТИСТА АЉБИН КУРТИ: СРБИЈА ДА СЕ ИЗВИНЕ ЗА „ГЕНОЦИД НАД АЛБАНЦИМА, ПЛАТИ РАТНУ ОДШТЕТУ И ДА СЕ ПРЕД СУД ИЗВЕДУ ОНИ КОЈИ СУ ВРШИЛИ ЗЛОЧИНЕ НА КОСОВУ“???

Безобразлуку, дрскости и отвореном непријатељству и понижавању Срба изгледа да нема краја. Шиптари су извршили монструозне злочине над Србима на Косову и Метохији, отимали земљу, рушили и палили домове, убијали људе, секли на комаде, спаљивали, на силу и уз помоћ пријатеља сила из Европе и САД направили самопроглашену државу у већ међународно признатој држави Србији, и сада они – они траже извињење од Србије – за то што су они убијали Србе? Одштету за ратне злочине које су они починили над Србима? За протеривања и уништену имовину и личну и државну, за сву штету коју су направили Србима? За изазвано и режирано бомбардовање Србије и геноцид 19 земаља над Србима?
Који суд ће да суди шиптарским терористима и њиховим западним помагачима за геноцид над Србима?!

21.12.2012. извор: Вести, за ФБР уредник Биљана Диковић

 

Лидер албанског сепаратистичког Покрета Самоопредељење Аљбин Курти изјавио је да су разговори Хашима Тачија с премијером Србије Ивицом Дачићем „штетни за Косово и да, у суштини, доприносе томе да премијер Србије буде фактор одлучивања о статусу севера Косова“.

Аљбин Курти сматра и да дијалог Дачића и Тачија не представља решење за уједињење Митровице „него ће управо бетонирати поделу града на Ибру“.

Курти решење за постојећу ситуацију види у „условљавању Србије да прихвати независност Косова, да се од Србије тражи извињење за злочине и геноцид над косовским Албанцима, као и наплата ратне одштете, а да се пред суд изведу они који су вршили злочине на Косову“.

Не сме се изгубити из вида ни то да је у изборној кампањи у Тачијевој квазидржави највише присталица добила баш Куртијева партија која заговара уједињење свих Албанаца у једну државу, поред Косова и Метохије укључујући још три србске општине: Прешево, Бујановац и Медвеђу, као и део Македоније, Црне Горе и Грчке.

Са друге стране, бивши командант терористичке ОВК (УЧК) Рамуш Харадинај, ратни злочинац, изјавио је јуче да Србима нуди „искреност“, да преговоре са Београдом прихвата као бизнис, да није било трговине органима отетих Срба и да су у Србији грађани погрешно информисани о ратним злочинима, али да он то питање више неће да „разјашњава“.

Искрено се надам да ће доћи тај дан када ће Уставни суд Србије донети решење да су НЕУСТАВНИ СВИ СПОРАЗУМИ, УРЕДБЕ И ЗАКОНИ које су за свој џеп и на рачун народа Србије и државних територија направили, потписали и спроводе поједини политичари (у то улазе и споразуми и измене закона за улазак у трулу и у распаду ЕУ), да се ПРОГЛАСИ ОКУПАЦИЈА ДЕЛА ТЕРИТОРИЈЕ, подигне ТУЖБА ЗА НАТО ГЕНОЦИД БОМБАРДОВАЊЕ СРБИЈЕ, ТУЖБА ЗА РАТНЕ ЗЛОЧИНЕ ПРОТИВ ШИПТАРСКИХ ТЕРОРИСТА, ХРВАТСКИХ И МУСЛИМАНСКИХ ВОЈНИХ И ДРУГИХ ПАРАФОРМАЦИЈА, а то се не може урадити без сарадње и помоћи братске нам Руске Федерације.

Нека нам је Бог у помоћ!

 

*http://www.vesti-online.com/Vesti/Srbija/279401/Kurti-Razgovor-Tacija-s-Dacicem-stetan-za-Kosovo

*http://www.vesti-online.com/Vesti/Srbija/278959/Haradinaj-Srbima-nudi-iskrenost

*http://srb.fondsk.ru/news/2012/10/11/pouke-balkanskih-ratova-i-danashna-bitka-za-kosovo.html

2 replies »