Отворена писма

Марковић Рајица: ПОШТОВАНИ ГОСПОДИНЕ НА ВЛАСТИ!


Марковић Рајица

222571_371697816242691_1558002479_n
27. 12. 2012.

ПОШТОВАНИ ГОСПОДИНЕ НА ВЛАСТИ

Поштовани господине на власти!

Пошто је сваки мој покушај људског и братског дијалога са Вама, с ваше стране био игнорисан, овога пута Вам се обраћам пред лицем Бога и Народа. Бог и Народ нека буду сведоци између Вас и мене.

Ви сте изабрани од нас Народа да служите општенародном и државном добру и да ослушкујете наш Народни глас и за то сте добро плаћени, али у исто време Ви сте потплаћени да будете глуви за глас Народа, да га игноришете и Ви то радите.

Како је то мугуће да Вас једни бирају и плаћају а други потплаћују, ко то може Вас преплаћене од стране Народа још и да потплати. Може онај чији је интерес наша државна територија а не наш Народ.

Ко је тај и шта ради тај чији је интерес наша територија а ми Народ му дођемо као расход. Он пројектује све Ваше потезе које Ви вучете у његову корист а на Народну и државну штету. Тај који пројектује Ваш државнички програм који је сигуран пут у наше Народно сатирање и беду једноставно, испостави налог нашој Народној скупштини, а у стварности својој гласачкој машини, да изгласа оне законе који су супротни државним и Народним интересима, али су зато у складу са његовим незајажљивим колонијалним интересима и који му омогућавају бескрвну отимачину наших општих добара.

Социјализам је прошао, казаће неко, о којим општим добрима овај прича. Социјализам јесте прошао али нико не може да побије да није обавио задатак због ког је и дошао. Отео је приватну својину од њених законских и јединих власника, претворио је у друштвену, а затим отишао и оставио демократији да је новим разбојништвом, овог пута разбојничком приватизацијом додели неким новим власницима. Отето проклето господине на власти и кад тад се мора вратити или платити до последње паре. Дакле Ви, већ једном, једнима отето, прослеђујете другима, који су узгред буди речено лутке оних који Вас потплатише. Кад се те лутке једнога дана буду помериле са својих ничим заслужених а великодушно подељених улога успешних, на њиховим местима ће се појавити прави купци, илити отимачи као званични власници, оног већ једном од законског власника отетог.

DominoДакле, поштовани господине на власти! Ова демократија којој Ви служите, само је други разбојничко отимачки талас црвеног, комуњарског терора.

Поштовани господине на власти! Ви сте се окружили физичком силом полиције и приватног обезбеђења, и заиста, Ви сте за нас, Народ недодирљиви. Али, има ту, готово увек, једно али што девојку квари. Заштитили сте се од оних доле који углавном за ваше махинације у отимању, од законских власника већ једном отетог, и не знају. Ту долази оно али. Нисте се заштитили од оних горе који Вас, ево већ последњих дана преко Викиликса пуштају низ воду износећи јавно Ваш сервилни, слугерањски, пузећи однос према њима, и истину о Вашој болесној похлепи.

Дакле они који су Вас потплаћивали долазе да преузму оно Народно, од законског власника већ једном отето, а што им Ви омогућисте да овог пута отму за себе. Ви им дакле више нисте потребни. Долазе на својину коју сте им омогућили, а Ви постајете незгодни сведок којег ваља склонити негде, на сигурно, у неки дубоки мук. Народ који сте издали и чију сте родну земљу под ногама распродали, сигурно неће да устане у Вашу одбрану. Сви који Вас данас обезбеђују, сутра ће отићи да обезбеђују другога за исте паре. Полиција ће наставити да ради свој посао и кад јој нареде да Вас ухапси мораће то да изврши. Ово ће за Вас бити горак крај једне, у почетку слатке, преваре. Ако којим случајем нисте спремни да ову заслужену чашу жучи испијете до дна, Ви продужите јудиним путем до самог конца и конопца.

Поштовани господине на власти! Таласањем Народног незадовољства, помутила се беше вода, и таква мутна избацила мутљак на површину да себично мути, вршља и муља. Умири се и ућута Народ, избистри се вода и отпоче невидљиви процес таложења. Таложи се таложе, и сиђи на дно одакле си неприродно испливао а где ти је по природи ствари место.

И поред тога што вредне камере и даље, будним оком, свакодневно пропраћају свако Ваше добро делце, а службе гоњења затварају своје сањиве очи за сваки Ваш злочин, будите сигурни да Вам време цури и да сте испунили Ваш зверињи рок. Дрво живота у Вашем рају, израсло из нашег Народног пакла, укорењено у нашим људским телима, из којих исисава животне сокове и претвара их у рајске јабуке, које Вам тако сочно врскају у устима, зар не видите, удаљава се од Вас.

А Ви ћете бити истерани из раја у вечну таму и мук, где се само шкргут зуба чује.

1 reply »

  1. IZVANREDNO NAPISANO, SAMO STO NE BIH UPOTREBIO „POSTOVANI GOSPODINE“, JER NE ZASLUZUJU NIKAKVO POSTOVANJE, IZGUBILI SU SVAKI KREDABILITET. MOZDA BI ODGOVARALO „MAFIJO“, „iZDAJNICI“, „PREVARANTI“ ILI…

    Свиђа ми се