АНАЛИЗЕ И МИШЉЕЊА

ВОЈВОДИНА: СПЕЦИЈАЛНИ РАТ ПРОТИВ СРБИЈЕ ЈЕ ПОЧЕО- ДРЖАВА НЕ РЕАГУЈЕ!?


Prirucnik 2013-01-06 06-19-24

Према писању родољубивог покрета „СНП Наши“ из новембра прошле године, иза сепаратистичког покрета (који би могао на основу програма и недавно публикованог властитог приручника за активни „грађански“ отпор, слободно да се карактерише као терористички) „Војвођански отпор“ стоји мађарска неонацистичка партија „Јобик“. Увидом у материјале на њиховом Фејсбук профилу, као и у њихов „сепаратистичко-терористички“ приручник, таква сумња се не само потврђује, већ и указује на врло вероватно учешће суседних (пре свега хрватске и мађарске), као и водећих западних тајних служби.

Приручник, као и већина материјала су писани на лошем „српском“ језику, што указује да су га писале особе којима Србски није матерњи језик. Сам приручник је смишљен по рецепту тајних служби, са детаљним упутствима за „кодирану комуникацију“, упутствима за изазивање инцидената, панике, ширења лажних вести, јавних нереда, омаловажања, напада на државне органе и слично…

Све су то опробане методе специјалног рата из арсенала обавештајних служби…

Имајући у виду све ово, посебно у контексту текуће интернационализације „прешевског проблема“, као и отвореног и јавног позива на оружану побуну у Рашкој области, 17 јануара ове године- сматрам да је време да државни органи Србије неодложно реагују, и овакве сепаратистичке активности сасеку у зачетку…

Следи анализа кључних делова „сепаратистичког приручника“…

6 јануар 2013, СРБски ФБРепортер

Пише: Миодраг Новаковић

————————————-

ДОКУМЕНТОВАНА „АНИТУСТАВНА“ АКТИВНОСТ ВОЈВОЂАНСКОГ ОТПОРА…

Prirucnik 2013-01-06 06-27-50

На насловној страници сепаратистичког приручника „за пружање грађанског отпора“- Србска држава се отворено назива „окупаторском„!

Prirucnik 2013-01-06 06-20-29

На овој страници се „следбеници“ отворено подстичу да шире дезинформације, панику и изазивају „међуетничку мржњу“– у свакој нормалној држави тако нешто би било санкционисано…

Prirucnik 2013-01-06 06-25-11

Овде аутори овог антиуставног приручника вероватно саопштавају и више него што су намеравали. Јасно кажу да су финансирани „споља“ (небитно је како то именују)… Такође откривају да имају толико новца у фонду, да могу да финансирају чак разне предлоге чланова? На следећој страници наводе да су услови за „побуну“ у овом тренутку идеални, јер је по њима Србија „на коленима“- са „немоћном војском и полицијом“- И оно што би посебно требало да заинтересује наше истражне органе јесте тврдња да је „страни фактор заинтересован помоћи“… Дакле, овде отворено призивају страну интервенцију „некога“- ко им тајно даје подршку?!

Prirucnik 2013-01-06 06-21-58

Овде подучавају своје чланове да званичним органима дају лажне (нетачне) изјаве, и да се кад су сами понашају „кротко“, а кад достигну „критичну масу“ постану радикални и агресивни…

Prirucnik 2013-01-06 06-16-34

На овим страницама подучавају своје чланове како да одржавају шифроване контакте– овај део је практично пресликан из неког „обавештајног приручника“- што индиректно указује на умешаносто одређених тајних служби у овај сепаратистичи пројекат

Prirucnik 2013-01-06 06-15-14

Овде- фалсификовањем историјских чињеница, ширењем дезинформацијама и међу-етничке мржње, безочно оптужују Србску нацију за геноцид над Немцима и Мађарима– мада сви знамо да су историјски факти управо супротни. Још једна (документована) прљава метода специјалног рата против наше нације…

Prirucnik 2013-01-06 06-14-21

Овде такође отворено подстичу на говор мржње, узнемиравање јавног реда и мира, ширење панике и дезинформација- све са циљем узнемиравања шире јавности и стварања погодне масовне психозе за изазивање грађанског рата- Државо реагуј ако те има!

Prirucnik 2013-01-06 06-18-36

На овим страницама је отворено испољена мржња према Србском народу и родољубима– намерним изокретањем „теза“, јер творци овог приручника су стварни нападачи на уставни поредак Србије, а не намерно „карикирани“ Србски домаћини и родољуби на овој „фотомонтажи“(како то они инсунуирају). Посебно је саркастичан коментар да је неко „претукао комшију војвођана“- када добро знамо да су грађани Србске националности у последње време редовне жртве етнички мотивисаног насиља на северу Војводине!?

 

НА КРАЈУ ЗАКЉУЧКЕ ПРЕПУШТАМО НАШИМ ЧИТАОЦИМА, ФБР

————————————————————————————————–


ПРИЛОГ

Наш чланак из новембра прошле године

Мађарска неонацистичка партија Јобик основала Војвођански Отпор

СНП НАШИ захтева хитну реакцију МУП-а Србије, и откривање идентитета особа које стоје иза фејсбук групе „Војвођански Отпор„ преко које се позива на рушење Уставног поретка Републике Србије, и на „ослобођење Војводине, од Србијанске окупације„, уз паролу „Војводина наша дика ускоро ће бити република„. !

Такође на фејсбук страници налази се и приручник „Freedom for Vojvodina – Слобода за Војводину„ у којем се налазе упутства за извршење државног удара кроз непрекидне провокације које треба да буду усмерене према државним институцијама и полицији. По сазнањима које је добио СНП НАШИ иза Војвођанског Отпора стоји неонацистичка мађарска партија ЈОБИК која се залаже за припајање Војводине Мађарској, и чији активисти и воде рад фејсбук групе „Војвођански Отпор„.

Циљ мађарских неонациста је да се на територији Србије окупи група људи која ће отворено подржавати сепаратистичке идеје и која ће бити подржавана новцем ове организације за све пратеће акције, како би дошло до изазивања већих немира и интернационализације „војвођанског питања„.

Можемо само наслутити ко стоји иза неонацистичке партије ЈОБИК, и ко је користио екстремистичке групације сличног типа за изазивање ратних сукоба широм света.

Информативна служба СНП НАШИ

9 новембар 2012

Приручник http://issuu.com/judithoppenheimer-trumm/docs/vojvodjanskiotpor

Фејсбук група http://www.facebook.com/VojvodjanskiOtpor?ref=ts&fref=ts

————————————————————–

CanakNaCeluVojvodjanskogOtpora

КАЖУ ДА ЈЕ ОН „ЈЕДАН ОД ЊИХ“. Г. ЧАНАК СЕ ПО ТОМ ПИТАЊУ НИКАДА НИЈЕ ЈАВНО ОГРАДИО- ШТО ИМПЛИЦИРА ДА ЈЕ И ОН (КАО ДОКАЗАНИ СЕПАРАТИСТА) ЈЕДАН ОД УТИЦАЈНИХ  „ФАКТОРА“ ИЗА ОВОГ ИЗДАЈНИЧКОГ ПРОЈЕКТА…

 

7 replies »

  1. Народ је глуп и необразован. Пошто имам сећање као слон а и превише сам стар да могу да држим говоре испред задруге па да Вам кажем неке објективне чињенице из свог искуства а и из прича мојих родитеља који су живели још у време краљевине: Словенци и Хрвати су бре до краја другог светског рата били бре најобичнија сиротиња и Балканско-Средње Европска гологузија, колко сам имао личног искуства и искуства мојих родитеља како је Србија хранила ту гологузију и како нису имали ни за леба, Аустроугарска их је сиромашила, а данашња територија тзв. уже Србије је била пребогата и хранила све остале, како су моји родитељи причали тужне приче да су им за време другог светског рата долазили Словенци голи и боси, па како су се касније наше фабрике из Србије насилно пребацивале на територију Словеније и Хрватске. Војводина је у двадесетом веку била по погатству појам за Словеначку и Хрватску гологузију, а Војводина је била гологузија за Шумадију, што се може видети и данас. Изађите из своје љуштуре и идите мало по Србији и видећете како је Војводина и даље беднија од већег дела Централне Србије и сад можете ви мене емотивно да нападате како сам ја овакав онакав и да нисам у праву, путовао сам по Србији и Војводина није најбогатији део Србије немојмо да се лажемо, стварају се лажне спиноване теорије да се народ замајава да би се Војводина отцепила. Лале су (част изузецима) много успорене и тако лење, такође и Србски народ на територији старе Србије (Македоније) и Црнве Горе и Херцеговине и Далмације, Космета око Пирота и Врања је много емотиван и слабо радан ленчаре као Кубанци, једино што у континенталном делу Србских земаља Шумадија и део Босне да кажемо да су људи вредни раде и да су богати.

    Свиђа ми се

  2. Nista se od svega sto prizeljkuju Cankovi komunisti nece desiti,ako se mi Srbi organizujemo pravovremeno reagujemo,napad je najbolja odbrana.TREBA UDARITI NA NAJVECU KOMUNISTICKU JAZBINU,A TO SU BERISAVLJEVICEVICEVSKO CANKOVSKE DEBELGUZE.

    Свиђа ми се

  3. Не би требали олако да пређемо преко овога, иначе нам се може десити исто што и са Црном Гором! До скора су тамо живели Срби, а данас све више црногораца! Немојмо да се једног дана пробудимо, а да у Војводини уместо Срба живе неки војвођани?!

    Свиђа ми се