Биљана Диковић

Бранко Драгаш: ГЛАД


Србија ће гладовати, ако не уђемо у ЕУ?
Каква подлост?!?
Какав безобразлук?!?

08.01.2013. извор: сајт Бранка Драгаша

dragas

 

ГЛАД

Аца Сила, некада радикални шовиниста, који је палио српску младеж да треба да гине за одбрану српских интереса на границама Карловац-Карлобаг, док је он стицао материјална богатства бавећи се само политиком, најбољи ученик глагољивог Шешеља, кога је подло издао и продао за шаку сребрњака, док је његов Учитељ бранио српске интересе на робији у Хагу, данас бриселски будиста и вашингтонски плаћеник, будући премијер Србије и политичар који признаје реалност да је Косово изгубљено, недавно је изјавио да ће Србија гладовати уколико не прихватимо кандидатуру и уђемо у банкротирану ЕУ.

Србија ће гладовати, ако не уђемо у ЕУ?
Каква подлост?!?
Какав безобразлук?!?

 

Године 1991 тадашњи председник Председништва СФРЈ – Бранко Костић изјавио је, бранећи независност југословенске државе,  која је већ банкротирала и била у расулу, где се теледириговано спремао ратни обрачун балканских племена, да ћемо – ако буде требало, јести корење. Та његова изјава је била дочекана на нож. Многи су се исмејавали са њом. Многи су се спрдали. Али та изјава, гледано из данашње издајничке перспективе српских властодржаца, имала је своју моралну вертикалу, јер је и титоистички комуниста знао да треба по сваку бранити независност сопствене државе, макар морали да једемо корење. Ту историјску лекцију су, дакле, знали и југословенски титоисти.

Аца Сила нема моралну вертикалу. Он је ђинђићевски практичан и тадићевски кооперативан. Извршена је психолошка промена његовог политичког лика и ево га сада на колонијалном задатку уништавања наше државности, независности, суверенитета и националног идентитета. Чекао сам да видим ко ће у јавности да нападне новог намесника Србије. Нико се није јавио. Аца Сила је опасан лик. Велики играчи ће га употребити за остваривање својих интереса. Тако су радили са свим српским политичарима. Када је Милошевић схватио да је изманипулисан, почео је да се окреће српским националним интересима. Тада је сатанизован, ухапшен и у тамници ликвидиран. Када је Ђинђић схватио да политика двоструких стандарда прети да уништи српске националне интересе, изведен је на стрељање и брутално ликвидиран.

Блентави  и празноглави Тадић, згубидан и мекушац, послужио је моћнима да Срби и Србија сами себи натоваре на леђа терет признатог масовног злочина и да сами себе окривимо за геноцид. Неко је морао да буде кривац. Неко је морао у каубојскиом филму да буде Индијанац. Филм није интересантан уколико нема Индијанаца. Тако смо ми Срби постали  Индијанци за одстрел.

Сада је потребно да нас сјаве у резервате и да ту , напокон, иструнемо и нестанемо. У резерватима се умире од глади ако не слушате своје господаре. Неверни Тома и Аца Сила су политички умивени, ушминкани и софтвер им је у глави промењен, ојачани су кафанским фазонима Малог Слобе, само из два разлога : да лажни националисти признају Косово као независну државу, ублажавајући гнев српског народа, и да Србија коначно уђе у ЕУ и да буде потпуно уништена, јер ћемо јести наметнуту ГМО храну.

То је порука Фамилије.
Морају се уништити Срби као реметилачки фактор на Балкану.
Аца Сила је само плаћени циркусант.
Прича о глади је спиновање јавности. Намере су много подлије.
Али, ево, то смо раскринкали.
Не смемо да будемо наивни.
Борба за српски национални идентитет тек почиње.
Гладни нећемо да будемо јер знамо да радимо.
Бог нам је подарио богату земљу.
Само нам је узео политичку памет.
Немојте више да гласате за политичаре.
Требају нам – ДРЖАВНИЦИ!

Београд, 06.01.2012

3 replies »

  1. da naravno sve zemlje koje nisu u evropskoj uniji gladuju? ili zive sasvim solidno za razliku od evrpski pod navodnicima zemalja ili je u pitanju neka nova nvo organizacija ciji je cilj srbi su zlotvori i sve sto stize iz rusije nevalja samo valjaju krediti koje po,enuti gospodin isto trosi jer je neka vlast ili gresim ustvari srbiji pored ovakvih njenih domacih neprijatelja i netrebaju drugi neprijatelji poz svima

    Свиђа ми се

  2. Mora da je bila nedelja, jer je na Studiju B bila emisija „Utisak nedelje”. U gostima kod Olje Bećković pojavio se Dušan Prelević Prele, čuveni srpski rokenrol pevač, da bi i ekspertima i narodu održao lekciju, koju godinama već prepričavam. „Koji je vaš utisak”, pita Olja, a Prele kaže: „Moj utisak je gazda Jezda. Ali nije on samo moj utisak, nego i moj idol”. Ko se ne seća gazda Jezde, neopevane prostačine, verovatno se tome ne bi nasmejao, ali nama je ovaj odgovor obećavao. „Vidite, Olja”, nastavio je tako nekako Prele, „ja sam čovek pijanac, niko i ništa. A opet, ja tom Jezdi, predsedničkom kandidatu, ne bih dozvolio ni zadnju čašu pića da mi plati, koliko god da mi se pije, a da nemam para. A njemu, takvoj nuli, cela Srbija je dala pare na čuvanje. Zato je gazda Jezda moj idol!“, zaključio je Prele. „Ali on je javio da će da se vrati”, kaže Olja, braneći kao i uvek „glas naroda”, no Prele joj ne dozvoljava da nastavi „… ne, neće moj idol da se vrati. Ne bi on bio moj idol, kad bi se vratio”.

    Свиђа ми се

  3. Samo jednu podliju poruku sam cuo poslednjih decenija a ona je dosla od iz samog vrha nemacke vlasti 1999 pred bombardovanje Srbije DA SE ,,SRPSKA DECA VISE NECE SMEJATI,, . Ova sadasnja poruka dolazi od Srbina u vrhu vlasti Vucica koji kaze da ce ako ne udjemo u EU za 10 godina nasa deca biti NAJGLADNIJA U EROPI. Dakle Vucicu mnogo si rekao. Za sva vremena se nemozes oprati.

    Свиђа ми се