Uncategorized

САОПШТЕЊЕ ЈСО: Србе има ко да брани!


14.01.2013. извор: Сајт ЈСОза ФБР уредник Биљана Диковић

jso duga

Република Србија
ЈЕДИНИЦА ЗА СПЕЦИЈАЛНЕ ОПЕРАЦИЈЕ

С А О П Ш Т Е Њ Е

Ми, припадници расформиране Јединице за Специјалне Операције, овим путем желимо да се обратимо целокупној српској јавности, поводом све учесталијих претњи шиптарских терориста, упућених грађанима Републике Србије.

Терористи и убице, на чијим рукама је крв наше деце, наших жена, сестара, браће, мајки, очева, поново звецкају оружјем и отворено прете, јер мисле да у Србији нема ко да заштити њене грађане. Охрабрени од стране наше претходне, издајничке власти, која је отворено радила у њихову корист, те потпомогнути лобирањем плаћеничких странака и НВО, „штакори“ су јасно и гласно поручили да су спремни да поново насрну на Србе и њихову имовину, овог пута још крволочније. Иако смо свесни провокација које врло лако могу да прерасту у свеопшти шиптарски напад на све што је српско, нова власт или неће, или нема довољно снаге да одреагује на те гнусне провокације, онако како би свака правна држава у свету одреаговала. За уклањање споменика терористима у Прешеву нису потребне никакве специјалне јединице, нити опсежан план. Потребно је послати два комунална полицајца са мацолама, и проблем би био решен за пола сата, само да НЕКО хоће!

Такозване ослободилачке и националне армије „штакора“, парадирају Србијом без икаквог страха да ће бити приведени пред лице правде, и одговарати за злодела која су починили пре десетак година, за које постоје докази. Сликају се са гомилом оружја, сазивају конференције за новинаре у својим „командама“, и никоме није пало на памет да то назове оружаном побуном! Али зато, када је ЈСО протестовао због противуставног изручења (продаје) српских држављана Хагу, са буреком у руци и подигнута три прста, то је истог тренутка квислиншка власт оквалификовала као оружану побуну против државе!

Позивамо све патриотске организације, странке и појединце, све оне којима је дозлогрдило да трпе увреде и понижавања, да нам се придруже, у сваком виду борбе, чак и у оружаном сукобу са шиптарским терористима, који нам свакако предстоји, и који нам стране службе припремају уз помоћ домаћих издајника.

Шиптарима поручујемо: За сваког војника и полицајца којег сте мучки убили, за сваку силовану Српкињу, за сваку проливену дечију сузу, платићете најскупљу цену! За сваки спаљени манастир, цркву и српски дом, за сваку увреду упућену Србима, горећете вечито у пламену пакла којег сте сами запалили, а „пут“ до пакла ћемо вам ми обезбедити! Трајно ћемо избрисати сваки ваш траг са наше свете земље, јер она никада ваша није била, и нити ће бити!

Стављамо се на располагање свакој војној и полицијској јединици у случају оружаног сукоба, која је спремна да нас искрено и братски прихвати, јер док су „вукови“ српском земљом ходали, „штакора“ није било! Не дозволимо да нас нема! А те дане нам спремају…

Све што је силом отето силом се и враћа! Живела Србија!

Припадници расформиране Јединице за Специјалне Операције

У Београду, 12. јануара 2013.

slava_15

 

jso

*Сазнајте праву истину о ЈСО на сајту crveneberetke.com

***

ПОВЕЗАНИ ТЕКСТОВИ:

Албанска војска (АНА) прети Србији: “СПРЕМНИ ДА ОДГОВОРЕ НА НАПАДЕ У ПРЕШЕВСКОЈ ДОЛИНИ” ТРАЖЕ ПРЕКИД ДИЈАЛОГА ТАЧИ-ДАЧИЋ

***

2 replies »

  1. NE SAMO TO: SHTAKORI su svim STRANIM gradjanima sveta PRICALI kako su SRBI u „koncentracionom logoru“ silovali decu i zene – dok su muski SHTAKORI to preko OZVUCENJA u „koncentracionom logoru“ – sve slusali!
    Posle tih prica su STRANI GRADJANI – poverovali u to i TERORISALI SVE SRBE U OKRUZENJU – zbog tih LAZI!
    Lako je biti Srbin medju Srbima – ali je tesko biti Srbin u SKAKORSKOM, USTASHKOM ili BALIJSKOM GNEZDU – daleko od Srbije!
    BRACO JUNACI – imate podrsku SRBA IZ CELOG SVETA!+++CCCC

    Свиђа ми се