ДРУШТВО

Никола Алексић – Полицијо! Војско! Ухапсите издајнике! (видео)


Транскрипт – ФБР редакција:

… ПОЛИЦИЈО! УХАПСИТЕ ИЗДАЈНИКЕ!

Ухапсите председника Владе! Ухапсите генералштаб који дозвољава … геноцид над становништвом Србије! Војско! Полицијо! Ви сте прве жртве геноцида. Вас су продали. дали су вам 10 000 динара ванредне помоћи да не би тражили одговор Председника државе ко нас то запрашује отровима. Зар није ваш синдикат поставио питање Председнику државе – „ко нас то запрашује отровима? И ко је то дозволио?“. Зашто је ваш синдикат одустао од тражења одговора?

Војско! Полицијо! Једино ви можете спасити Србију од ових издајника који су Србију од 2000-ите године убили, уништили производњу, распродали фабрике, а народ оставили на улици… Сада им је и то мало па нам продају територије.
Косово – шиптарским терористимa, Војводину – Арапима и Хрватима!

Војско! Полицијо! Станите уз народ! Браните Устав! Коме сте се ви заклели? Народу или издајницима?
Ово није Народна Скупштина. Она води антинародну политику. Изгласавање Резолуције о Косову представља врхунац издаје народа и државе! Народна Скупштина мора да води политику у интересу народа и државе. Ово што Народна Скупштина ради нема никакве везе са државним и националним интересима!

Полицијо! Жандармеријо! Ухапсите Председника Владе због издаје народа и државе. Ако га не зауставите, целу Србију ће завити у црно. Зар не схватате да је то неодговоран човек који ни месну заједницу не би могао да води. Он гура Србију у трагедију. Само ви, полиција и војска можете зауставити ову издају. То је једини миран начин. Сваки остали начин подразумева сукобе и проливање крви. То нико не призива и не жели. Урадите оно што вам Устав и закони налажу. Похапсите издајнике. Браните Устав! Станите уз народ! Њему сте се заклели. Распустите Народну Скупштину. Вратите власт народу. То је једино решење изласка из ове агоније.

Погледајте небо! Сваки дан на нас бацају тоне и тоне отрова. Сваки дан! Свако то од вас може да види. Подигните поглед на небо, а онда поново преко вашег синдиката питајте Председника државе – ко је то дозволио и ко спроводи геноцид над становништвом Србије? Нас су претворили у експерименталне животиње вољом ових издајника на власти.

Полицијо! Жандармеријо! Војско! Браните Устав! Станите уз народ! Ухапсите Председника државе, Владу и Генералштаб због издаје народа и државе! Докле више? Докле ћемо трпети издају? Док од Србије не остане само „београдски пашалук“? Срамота! Ово Србија није доживела у својој историји од постанка цивилизације. Овај народ то није заслужио. Уништили сте га! Ојадили сте га! Сада још продајете територије!

Да ли знате да је Хрватска прешла међународну границу?
Да ли знате да Хрватска гради објекте од чврстог материјала на нашој територији?
Да ли знате да хрватски бродови свакоднвно прелазе међународну границу и експлоатишу природне ресурсе на нашој страни без икакве контроле? Нико не гледа у те бродове, шта доносе, нити шта односе! Они могу на тај начин и нуклеарни отпад да лагерују на нашој страни!
Полицијо, ако ми не верујете, питајте вашег колегу на граничном прелазу код Вајске. Све што сам рекао, он ми је потврдио.
Да ли је цена од 10 000 довољна за здравље ваше деце?
Полицијо, због чега сте одустали да тражите одговор који сте јавно поставили? Ваш… синдикат. Синдикат полиције. Докле ће трпити издају. Ја се борим за вашу децу! Зар би ико мого да помисли да ово говорим себе ради!
Када се вратите кући, полицијо и жандармеријо, погледајте својој деци у очи и покушајте им објаснити зашто сте им издали будућност? Да ли ћете се моћи оправдати? …

(ускоро и транскрипт преосталог дела обраћања Николе Алексића)

***

НИКОЛА АЛЕКСИЋ ИСПРЕД СКУПШТИНЕ СРБИЈЕ

Београд, 17. јануар 2013. године 12 часова
Извор: crvena rakovica

Никола Алексић председник ЕКО-ПАТРИОТСКЕ коалиције, други пут после избора 2012. године изашао је испред Народне скупштине Србије. Никола дужи низ година упозорава јавност на опасност пољопривредне производње засноване на ГМО. У својој борби дотакао је Монсанто мултинационалну компанију чиме је директно излагао своју породицу и себе опасности, зарад добра и будућности генерација Србије које би требало да израсту у здраве, нормалне и слободне људе.

Човек који може своје пензионерске дане да проведе у шетњи поред Дунава не одустаје од борбе за будуће нараштаје! Никола Алексић је још једном доказао да је борац и човек од речи.Човек у српској јавности познат под два имена: Баш Челик и Човек од речи звани ОБРАЗ.

“Само влада националног спаса може зауставити агонију Србије, али Влада у којој не би било места ни за једног издајника који су од 5. октобра 2000-те убили Србију, уништили производњу, распродали фабрике, а народ оставили на улици… Сада би хтели и нашу будућност да продају легализацијом генетички модификованих организама, тог геноцидног патента измишљеног ради смањења броја људи на планети.“ Никола Алексић

___________

 

Никола Баш Челик се безбедно вратио из Београда где је на пријављеном личном протесту испред Народне скупштине јавно позвао војску, полицију и жандармерију да зауставе издају народа, да бране Устав, да стану уз свој народ и ухапсе председника Србије, Владу и Генералштаб и распусте Народну скупштину због издаје народа и државе. Ноћну резолуцију Народне скупштине о Косову и Метохији назвао је врхунцем деценијске издаје ненародног издајничког режима. Народну скупштину је оптужио да води антидржавну и антинационалну политику због чега је затражио од војске и полиције да распусте Народну скупштину и власт предају народу. Од војске, полиције и жандармерије Никола Баш Челик је затражио да подрже Владу националног спаса која једино може да извуче Србију из агоније у коју су је гурнули издајници, зато што у Влади националног спаса нема места нити за једног издајника који се налазио на власти или положају од 2000-те године. Никола Баш Челик је полицију назвао првим жртвама издаје народа и оптужио их је да је њихов Синдикат српске полиције због десет хиљада динара ванредне помоћи добијене од Владе одустао од тражења одговора на јавно постављено питање председнику Србије и министру одбране ко нас то запрашује отровима са неба и ко је то дозволио. Питао их је да ли је десет хиљада динара цена за здравље њихове деце када су одустали од штрајка због геноцида, а штрајковали су због ципела које нису биле саставни део униформи. Затражио је од припадника војске, полиције и жандармерије да погледају својој деци у очи када се врате кући и објасне им зашто су им издали право на живот и будућност. Потом их је Никола Баш Челик на крају личног протеста упозорио да се час одлуке приближава, да ће врло брзо морати донети одлуку да ли ће стати уз народ или бити против сопственог народа.
Полиција је после два хапшења Николе Баш Челика због протеста на претходна два, исто уредно пријављена лична протеста на истом месту из разлога толерисања геноцида над становништвом Србије од стране режима, овог пута одобрила лични протест и није га противправно ухапсила. Промена односа полиције према Николи Баш Челику указује да свест припадника полиције полако сазрева. То још више потврђује чињеница што је Синдикат српске полиције стао на страну Николе Баш Челика после другог протеста и хапшења и јавно поставио питање председнику Србије и министру одбране ко нас то трује запрашивањем отровима са неба и ко је то дозволио. Такав став о свести полиције не умањује ни чињеница што је исти синдикат одустао од тражења одговора од прозваних на јавно постављена питања у жељи да својим припадницима обезбеди по десет хиљада динара ванредне предновогодишње помоћи коју им је Влада Србије понудила под условом да одустану од захтева за одговором на постављена питања.
Свестан стања у полицији и услова под којим обављају тежак, одговоран и опасан посао, Никола Баш Челик им се у разговору после протеста ставио на располагање, ако не могу да нађу часнијег вођу, да их он поведе у обрачун са издајничким режимом.
Чланови Еколошког покрета Новог Сада, Патриотског блока и Екопатриотске коалиције су поносни што имају таквог директора, председника и вођу.
ИНФОРМАТИВНА СЛУЖБА ЕКОЛОШКОГ ПОКРЕТА

————————
Повезани текстови: ГРАЂАНИ: НИКОЛА АЛЕКСИЋ ВАС ПОЗИВА НА МАСОВНУ ЦИВИЛНУ НЕПОСЛУШНОСТ!

12 replies »

 1. Свака час Никола.
  СВАКА ТИ ЈЕ НА МЕСТУ!
  Имаш моју пуну подршку , када следећи пут будеш излазио испред Скупштине РС рачунај на мене.

  Свиђа ми се

 2. ПА ОБИЛИЋУ БРАТЕ МИЛИ НИКО ТЕБЕ ОВДЕ НЕ СМАТРА НЕКАКВИМ НЕГАТИВЦЕМ, ДАЛЕКО БИЛО, НАПРОТИВ ПОТПУНО СИ У ПРАВУ ДА НИКОЛИ ТРЕБА ДОБРА ВРСТА РЕКЛАМЕ ЗА ЊЕГОВ РАД, ЈЕР НЕ МОЖЕ СВЕ САМ ДА ПОСТИГНЕ, АЛИ ОВАКО КАКО РАДИ ЈЕ НЕКА ВРСТА ГАНДИЈЕВСКЕ МЕТОДЕ, ЈЕР ЈЕ НИКОЛА ИШАО ОД СУБОТИЦЕ ДО ПИРОТА ДРЖЕЋИ КОНФЕРЕНЦИЈЕ О ГМО ОТРОВИМА И ТУ ЈЕ САМОСТАЛНО УСПЕО ДОСТА ДА УРАДИ, ЈЕР НЕ МОЖЕ СЕ МНОГИМА У СРБИЈИ УТУВИТИ У ГЛАВУ ПРЕКО НОВИНА И ТВ-а ДА ЈЕ ГМО ЧИСТ ОТРОВ, ДОК СЕ ТО НЕ ЧУЈЕ УЖИВО У НЕКОЈ САЛИ ЗА ГОВОРАНЦИЈЕ! ТАКО ДА СИ ОБИЛИЋУ УВЕК ДОБРО ДОШАО КОД МЕНЕ СА СВИМ СВОЈИМ КРИТИКАМА О СВЕМУ ШТО СЕ ДЕШАВА У СРБИЈИ, А НАРОЧИТО МИ СЕ СВИДЕЛА ТВОЈА КРИТИКА ЗА СЛАВИШУ РИСТИЋА ИЗ ЗУБИНОГ ПОТОКА ГДЕ СИ РЕКАО ДА СЕ ОН И ОСТАЛИ ПОЛИТИЧАРИ СА СЕВЕРА КиМ-а БОРЕ ЗА СВОЈЕ СИТНЕ ЧИНОВНИЧКЕ ПЛАТЕ БУСАЈУЋИ СЕ У ПРСА ДА СУ НЕ ЗНА СЕ КОЛИКИ СРБИ ДОК ИХ КОМУЊАРА ДАЧИЋ НЕ ПРИТЕГНЕ, НАРАВНО ТУ НА СТРАНУ СТАВИТИ МАРКА ЈАКШИЋА И ПАГИЈЕВОГ РОЂНОГ БРАТА!

  ДА СИ ТИ НАМА ЖИВ И ЗДРАВ БРАТЕ ОБИЛИЋУ И БУДИ И ДАЉЕ КОРЕКТАН У КРИТИКАМА КАО И ДО САДА, А ЗА СИТИНИЦЕ ТИ ЈА НЕ ЗАМЕРАМ, А СИГУРНО НИ ОСТАЛИ НЕ ЗАМЕРАЈУ, ЖИВЕО ТИ НАМА!!!

  Свиђа ми се

 3. Па овај човек баш и треба да проводи своје пензионерске дане поред Дунава, као и ови из организације никад граница, као и Коштуница, Самарџић, Јакшић и слични њима. Како човек не види да се безвезе оптерећује и себи кида живце и руши здравље и прави протест а појави се сам поред скупштине, или његова браћа по бројности и изгубљености у универзуму из организације никад граница који не могу да се скупе ни 10 особа.

  Мислим свака част Николи скидам му капу, али зар није за чуђење да изађеш сам са паноом испред скупштине и као нешто протестујеш? Море какви протести од тебе иди шетај поред Дунава, ако не могу да се скупе у твом покрету 10.000 људи који ће изаћи на протест код скупштине и 100 људи који ће то пренети у етар јер ниједан режимски медиј то неће пренети онда седи бре лепо кући пиј чај и гледај турске серије.

  А ви остали га слободно тапшите по раменима и вичите браво Никола седећи кући и уживајући, бодрећи га то Никола, ала ти је био протест, како си се изборио сам са 50 пандура, ала ти је било ово добро, ала ти је било оно добро.
  Мени с друге стране није стало да лажем него треба да се нађе неко ко ће рећи нешто реално овом човеку, да то што ради без људи који би стали иза њега нема никакве користи.
  Све што прича је у праву, али организованост је нула.

  Свиђа ми се

  • ПА ОБИЛИЋУ, ШТО СЕ НИСИ ПОЈАВИО ЗАЈЕДНО СА НИКОЛОМ КАДА СВЕ НАС ОСТАЛЕ ПРОЗИВАШ ДА НИСМО ДОШЛИ???!!! САМО НЕМОЈ ОВДЕ ДА КЕЊАШ КО’ ФОКА, ТАКВИ НАМ НАЈМАЊЕ ТРЕБАЈУ! НЕ МОГУ ЛИЧНО ДА ПРИСУСТВУЈЕМ СВИМ ТИМ СКУПОВИМА И НЕ МОГУ ДА ИДЕМ НА БАРИКАДЕ ЈЕР САМ У АМЕРИЦИ СА МНОГИМ ОСТАЛИМ СРБИМА, АЛИ СВЕ РЕДОВНО И ПОМНО ПРАТИМ СВАКОГ ДАНА И ПО ВИШЕ ПУТА И ЗНАМ ВИШЕ О ДЕШАВАЊИМА У СРБИЈИ НЕГО МНОГИ КОЈИ СУ У САМОЈ СРБИЈИ, ЈЕР ИХ НИЈЕ БРИГА ПОШТО ГЛЕДАЈУ САМО СВОЈ ЏЕП!!!

   Свиђа ми се

   • А што да се појавим заједно са Николом?
    Овде чисто износим став да Никола прича паметно, али истовремено оваквим приступом прави себи контра рекламу, стога му је боље да шета поред Дунава.

    Када си домаћин нечега ти као домаћин зовеш госте, тако да ако треба да дођем очекујем да ме неко од пријатеља/симпатизера/истомишљеника Николе Алексића позове барем једном смс поруком а тога нема и неће бити јер он иако је паметан и све је у праву ово што прича живи у неком паралелном универзуму где је на таласној дужини са 3-5 особа и нас стотинак који бацимо поглед на покоји сајт. Да би он нешто променио, осим што Алексић мења своје здравље ка горем, потребно је да га саслуша и да му се прикључи много више људи и да му ударе рекламу волонтери ширећи његову причу по електронским медијима. Овако ово што ради му је антиреклама (не код мене него код обичних неупућених грађана Србије).

    Свиђа ми се

   • ПА ОБИЛИЋУ, ЈЕДНОСТАВНО ДА СЕ ПОЈАВИШ ИСПРЕД СКУПШТИНЕ КАДА ДОЂЕ НИКОЛА, ПА ОНДА СВИМА НАМА МОЖЕШ ДА ДРЖИШ ПРИДИКЕ КАКО СМО САМО ПАТРИОТЕ ИЗ ФОТЕЉЕИ И ИСПРЕД МОНИТОРА. СЛАЖЕМ СЕ ЈА СА ТОБОМ ДА МУ ТРЕБАЈУ ЕЛЕКТРОНСКЕ И ДРУГЕ РЕКЛАМЕ, АЛИ ДА НИКОЛА НЕ РАДИ ОВАКО КАО ШТО РАДИ НИ ТИ НИ НИКО ОД НАС НЕ БИ ИМАО ДРАГОЦЕНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ О ТИМ ГМО СРАЊИМА, ПРЕМА ТОМЕ ПУСТИ ЧОВЕКА ДА РАДИ КАО ДО САДА И ТО ЋЕ СЕ У НЕКО СКОРИЈЕ ВРЕМЕ ПОКАЗАТИ ПОТПУНО ТАЧНИМ, ЈЕР ВИДИМ ДА АЛЕКСИЋ НЕ ПРИЧА ГЛУПОСТИ НЕГО ИСНОСИ САМЕ ЧИЊЕНИЦЕ И ДОКАЗЕ. ЗА СЕБЕ ЈОШ ЈЕДНОМ ДА КАЖЕМ ДА САМ НАПОЉУ И СТВАРНО МИ ЈЕ ЖАО ШТО НЕ МОГУ ДА ПРИСУСТВУЈЕМ СВИМ ТИМ СКУПОВИМА И СА НИКОЛОМ И ДА ИДЕМ НА БАРИКАДЕ НА СЕВЕР КиМ-а. НЕ ПРИМАЈ ОВО НИШТА ЛИЧНО, АЛИ ЈЕДНОСТАВНО НЕ ВОЛИМ КАДА МИ НЕКО ПРИДИКУЈЕ А НИ САМ СЕ НЕ ПОЈАВЉУЈЕ ИСПРЕД СКУПШТИНЕ КАДА СЕ АЛЕКСИЋ ПОЈАВИ ТАМО!

    Свиђа ми се

   • Браћо не будите нервозни, јер понављам по другим пут људима који не знају да читају – нигде и ни у ком делу коментара на овој теми никад ником нисам придиковао никоме што није отишао на протест како се покушава спиновати од неупућених него моја придика је следећа:
    Никола Алексић протестујући на несмотрен начин субјективно шачици нас је занимљив али за остале грађане Србије који га гледају ПРАВИ БУДАЛУ ОД СЕБЕ и осталом делу грађана Србије после оваквог његовог јавног деловања на погрешан начин се намешта да буде полигон за спрдњу и тиме руши стубове онога за шта се залаже. Читајте Марко Краљевић по други пут међу Србима од Домановића шта је доживео Марко Краљевић (= Никола Алексић) боравећи у модерној Србији и трудећи је да је ослободи од Турака.

    За шта сам придиковао?
    Придикујем и већ пишем трећи коментар да оставите човека на миру и да га не бодрите када протестује на погрешан начин и срозава себи углед и губи људе који би једног дана стали уз њега.
    Зашто се константно јављају људи на сајту и говоре то Никола, браво царе, најјачи си и много тога сличног дволичног и лицемерног се да чути и засипање Николе огромним похвалама.

    Моје мишљење је искрено Никола је цар и све што прича је тачно, али на овај начин је контрапродуктивно. Био сам уз њега и потписивао сам се кад је требало и доводио људе да потписују и тада је то било права ствар налазила се подршка у народу и људи су масовно били уз њега. Треба ту масовност искористити да се промени нешто у Србији, а бити Дон Кихот мислим да је у успаваној Србији промашај.

    Задње питање да ли бих ја отишао да протестујем са Николом?
    Наравно да у оваквим околностима не бих. Питате се зашто. Па зато што 2,3,5, 10 људи ништа не може променити и свеједно је да ли је један Дон Кихот или је 10 Дон Кихота. Када је требало да се дају потписи доста људи је било едуковано о томе и информација је кружила етром и многи добио сам позиве од више патриота и сам са позвао више патриота да му дају потписе, а сада када протестује организација је нула.

    Када протестује једна особа у Србији то има одјека једино ако је та особа припадник националне мањине или припадник невладиног сектора и те обе врсте протеста када би се организовале би биле би одлично организоване од стране многих социолога, психолога, педагога и мас-медија а у њих би био упумпан велики новац са запада јер газда Сорош на такве ствари лако дреши кесу.
    Рећи од свега срца пред скупштином све што ти је на души у овој наопакој земљи је контрапродуктивно и Николи само нарушава здравље.

    Свиђа ми се

  • Поштовани
   и Свети Владика Николај је тако почео и то у сред Лондона и није престајао док није покренуо Велику Британију. Сви морамо да се боримо и Ти и ја и да стално будемо захвални Николи Алексићу јер се и за нас маловерне бори.Имаш ли снаге да му се придружиш?

   Свиђа ми се

 4. Мудро збориш Никола. Небесима одјекује. А народ луд збуњен и изгубљен. Имаш пуну подршку моје породице. Људима треба причати. Доћи ће у главу, само храбро.

  Свиђа ми се

 5. Е МОЈ НИКОЛА, ВИДИШ КАКАВ ЈЕ НАРОД УСПАВАН! БИЛА САМ НА СВИМ ОКУПЉАЊИМА ДО САДА, НЕМА НАРОД КО ОЗБИЉНО ДА ПОЗОВЕ И УСМЕРИ! СВИ НЕШТО НА КРАЈУ МИТИНГА ОБЕЋАВАЈУ, Е САДА СЕ СПРЕМА ВЕЛИКИ МИТИНГ, ОБАВЕСТИЋЕМО ВАС И НА КРАЈУ НИШТА!
  БЕЗ ОДЛУЧНЕ АКЦИЈЕ НЕЋЕ БИТИ НИШТА, ОНИ ЋЕ НАСТАВИТИ ТАМО ГДЕ СУ СТАЛИ, А МИ ЋЕМО САГИЊАТИ ГЛАВЕ, МЕНЕ ЈЕ СРАМОТА ШТО ЖИВИМ У ОВАКВОЈ ЗЕМЉИ!

  Свиђа ми се

 6. sta rec? koju poslugu porat ? kome ? …..
  kome ?
  to je ????
  jedan se zaustavio da vidi hoce li se desiti neko cudo i to je to .
  bolje da smo ´postavili Milana tarota da nam bude predsjednik nego
  Tomu stiropora !
  skupilo bi se pola Beograda da ga slusaju.
  prim . autora texta..
  ne odgovaram za napisano ,jos se nisam razsanio .!
  HVALA NIKOLA OD SRCA !!!!!

  Свиђа ми се

 7. БРАВО НИКОЛА МАЈСТОРЕ НАД МАЈСТОРИМА, ЈОШ ЈЕДНОМ СИ ПОКАЗАО ДА ЈЕДИНО И САМО ДОБРО МИСЛИШ СРБИЈИ И СРПСТВУ!!! И ТО ЋЕ СЕ СВЕ ПОКАЗАТИ ТАЧНИМ ШТО СИ ДО САДА РЕКАО И ПОКАЗАО, САМО ПОЛАКО АЛИ СИГУРНО, И ЛИЈА ДОЛИЈА ПРЕ ИЛИ КАСНИЈЕ, ЖИВИ БИЛИ ПА ВИДЕЛИ!!!!!!!

  Свиђа ми се