Биљана Диковић

Бранко Драгаш: ЦЕНЗУРА


После јуче објављене вести Борис Малагурски: РЕВОЛУЦИЈА је ЗАБРАЊЕНА или ЗАБРАЊЕНА ИСТИНА (?) у којој смо пренели информацију о забрани ауторске емисије коју је на својој ФБ страници објавио Борис Малагурски, данас је реаговао и Бранко Драгаш, гост у првој емисији РЕВОЛУЦИЈЕ. Он је објавио своју ФБ белешку и преносимо је у целости. До сада, иако смо упутили питање на e-mail happytv, нисмо још добили никакав одговор, а на њиховој званичној страници још увек је у програмској шеми свих емисија и РЕВОЛУЦИЈА Малагурског, док је у време емитовања друге емисије приказиван филм Девојачки мост…

03.02.2013. извор: ФБ белешка Бранко Драгаш, за ФБР уредник Биљана Диковић

Бранко Драгаш ЦЕНЗУРА

Због пословних обавеза сазнао сам тек ноћас да је забрањена друга емисија Бориса Малагурског „ РЕВОЛУЦИЈА“. Као што знате у првој емисији сам и ја учествовао. Тако се наставља традиција да забрањују емисије или смењују уреднике и водитеље који су правили интервју са мном. На то сам већ огуглао.

Зашто је забрањена емисија?
 
Има више разлога:

1. Наслов РЕВОЛУЦИЈА је много опасан, јер се политички олош једино тога плаши,

2. Борис је културан, образован и паметан млад човек који иритира политичке медиокритете,

3. Борис је завршио емисију са познатом причом о мајмунима на острву, мајмуни то не могу да поднесу. Критична маса је већ пређена.

4. Разоткривени су светске економске убице,

5. ММФ и Светска банка су приказани у своме апсурду,

6. Величали су се Руси, што није еуропски,

7. Разоткривен је економски убица Млађан Динкић,

8. ПР Динкића је показао јавности да је – политички разбојник,

9. Говорило се о БАНКРОТУ- што је у пропалој држави забрањена тема,

10. Два стручњака су се сложила да је БАНКРОТ неминован,

11. Бранко Драгаш није прекидан док говори.

И шта сад?

Нема очајавања.
Режим је показао своју слабост.
Револуција је пред нама.
Будимо стрпљиви и упорни.
Непоткупљиви.

У борби за – СПАС СРБИЈЕ!

Београд, 03.02.2013

———-

ПОВЕЗАНИ ТЕКСТОВИ:

Борис Малагурски: РЕВОЛУЦИЈА је ЗАБРАЊЕНА или ЗАБРАЊЕНА ИСТИНА (?)

ЈОШ ЈЕДНОМ: ПРВА ТВ АУТОРСКА ЕМИСИЈА БОРИСА МАЛАГУРСКОГ „РЕВОЛУЦИЈА“

9 replies »

 1. bez sveobuhvatnog i ujedinjenog opozicionog bloka sva nastojanja bice nam uzaludna. Sada treba o tome misliti jer po respisivanju izbora, kao i uvek, bice potpuno kasno.Dali su te stranke i pokreti na to spremni to je veliko pitanje.Ako ne uspeju u ovom presudnom vremenu da se ujedine oko glavnog cilja /za spas Srbije/ vise nikada ne trebaju ni da se ogjasevaju narodu, sto znaci da su potpuno nesposobni.To smo videli za prosle izbore, svi bi da „zastite“ narod a iza toga stoji svi bi da vladaju!

  Свиђа ми се

 2. Današnje demokrate, koje vladaju svetom, etiketu „hitlerovca“ prikacice svakom svom neistomišljeniku bez sekunde razmišljanja.Uostalom, takve metode politicke borbe koristili su upravo nacisti u Nemackoj. Gebels bi se oduševljavao današnjim demokratama i njihovom vernošcu i privrženošcu „gebelizmu“…..

  Свиђа ми се

 3. 1. Револуцију дижу агностици
  2. Агностици нису Православни Срби
  3. Револуцију дижу они који нису Православни Срби.
  4. Стога верујем да ће Револуције бити, на жалост.
  5. А нама не треба ревоуција, нама треба Устанак, за подизање молитве и СветоСавског Православља да би дочекали како треба Цара.

  ПС: Synonym Study Agnostic, atheist, infidel, skeptic refer to persons not inclined toward religious belief or a particular form of religious belief.

  Свиђа ми се

  • Не бих рекао да су вође наше Српске револуције са почетка 19 века- Карађорђе, Хаџи Продан, Књаз Милош….. били „агностици“, и да нису били православни Срби?

   Наравно нама није потребна још једна и споља режирана „комунистичка“ или „петооктобарска издајничка“ револуција, али јесте преко потребна нова Српска револуција… То је изгледа једини пут да се обновимо и сачувамо као нација- Нечињење ће нас евентуално одвести у „нестанак“, бар као нације и државе (можда једино биолошки преживимо, попут „индијанаца у неком евроунијатском резервату“)… Миодраг Новаковић

   „Српска револуција (15.02.1804 – 05.05.1835) обухвата време Првог српског устанка (1804 – 1813.), Хаџи Проданову буну (1814.), Други српски устанак (1815.)и један период владавине кнеза Милоша. Траје све до укидања феудализма у Србији (1835.). Избијањем Српске револуције настаје велики прелом у нашој историји. Обновљена је средњовековна државност и створена српска држава. За време Првог српског устанка Србија била је самостална и ван турске контроле, али је после слома устанка прешла трновит пут до стицања аутономије (1830.). За време Српске револуције Срби су протерали Турке (изузев оних Турака који су живели у гарнизонама), уставно уредили државу, укинули феудализам и створили друштво слободних сељака.Основни исход Српске револуције је аутономна држава у оквиру Османског царства без феудалног поретка.“
   Извор: http://sr.wikibooks.org/wiki/%D0%A1%D1%80%D0%BF%D1%81%D0%BA%D0%B0_%D1%80%D0%B5%D0%B2%D0%BE%D0%BB%D1%83%D1%86%D0%B8%D1%98%D0%B0

   Свиђа ми се

   • I tako krene to politicko pljuvanje, i pametovanje, dizanje velikih nacionalnih ideja i ljudi. Mali ste vi naspram masine koja nas vuce u propast, jednom je jedan pametan covek rekao, najlepsa vrlina kod covecanstva je da kada se nadju pred ambisom propasti spremni su da pomere svoje razlicitosti van putanje boljitka i da zajedno koracaju napred. Stoga vas i molim, nemojte mesati crkvu koja je jedan od zupcanika u masineriji propasti, veru u koju svi neveruju, biti Srbin ne znaci biti i pravoslavac, to je nametnuto misljenje proslosti. Shvatite to, nece nam pomoci ni monarhizam, kapitalizam, komunizam, socijalizam niti jedan drugi izam, ova revolucija je revolucija svih slobodnih i jednakih ljudi u svetu.

    Свиђа ми се