Биљана Диковић

Одбрањен ОБРАЗ Светом Сави – Провокација атеиста Србије одложена услед реакције Образа!!!


Провокација атеиста Србије одложена услед реакције Образа!!!

03.02.2013. извор: видовдан.орг

Удружење атеиста Србије одложило скарадну трибину-провокацију после појављивања образових плаката на улицама Србије.

 

Након што су Атеисти Србије најавили трибину “Растко Немањић – просветитељ Од мита до стварности?” плакатом на којем се лик Светог Саве налази на геј застави дугиних боја уследила је оштра реакција како на српском интернету тако и ван њега.

 

Недуго после најављене трибине забрањени патриотски покрет Образ је плакатима позвао српски народ да „брани образ светитеља Саве“.

 

Потом је уследила кукавичка реакција атеиста Србије отказивањем саме трибине на којој је требао говорити Мирко Ђорђевић тзв. верски аналитичар.

Ateisti

————–

ПОВЕЗАНИ ТЕКСТОВИ:

Скандалозно: Атеисти Србије ставили лик Светог Саве на геј заставу

СРБСКИ ОБРАЗ: ДА БРАНИМО ОБРАЗ СВЕТОГ САВЕ!

3 replies »

 1. Хеј, срБствујушћи! Нико не спори да сте ви просвећени људи-испуњени хришћанском љубављу, задојени породичним вредностима и опседнути националним поносом. Али погледајте граматику српског ( што бисте ви високописмени људи рекли-срБског) језика, са посебним освртом на гласовне промене. П.С. Придев „србски“ су користиле усташе у ендехазији. Неко ће помислити да ви призивате усташлук. То не желите?!

  Свиђа ми се

 2. зна се да атеисти иду против српских култура, традиција, језика, вере, писма… због тога промовишу латиницу и иду против ћирилице. Погледајте шта још раде на другим местима. Оно што нас чини Србима, оно што једну нацију чини нацијом су ЈЕЗИК, ПИСМО, РЕЛИГИЈА, ТРАДИЦИЈА И КУЛТУРА. Без тога нас нема. А све мањине у Срб иду ка томе, због тога и имају неограничена права. У србији је 80% православаца и 15% других верника. Небитно, битно је да се очисти србија од анти срба пре свега, етничка србија ће једина успети, овако више не иде.

  Свиђа ми се

 3. Мирко Ђорђевић-верски аналитичар како може неко нечију веру да анализира или шта већ, вера у Бога је лични однос између Господа и верника и ту никакав „Мирко Ђорђевић-верски аналитичар“ не може да утиче ,алализира ,критикује ,цензурише у осталом он је тако дрг и жељено виђен гост Б92 па могу да замислим ком је наклоњен и коме божанству се он приклања.
  Господе опрости мени грешноме што оптужујем ову залуталу и зблуднели душу.

  Свиђа ми се