Америка

ШОКАНТНО: Креће микрочиповање људи и новорођенчади (ВИДЕО)


ШОКАНТНО: Креће микрочиповање људи и новорођенчади (ВИДЕО)

Невероватна вест појавила се у медијима широм света. Obama Health Care Bill захтева да се сви грађани и новорођенчад САД-а чипују до марта 2013 године. Хоће ли се то остварити у тако кратком времену остаје да видимо.

08.02.2013. politika.hr, forbes.com, за ФБР приредила Биљана Диковић

Mikrocipovi
– „Микрочип у који ће бити уграђена радио-френквенција (РФИД) биће уметнут у ‘сврху квалитетније медицинске неге’. Неке државе попут Вирџиније већ су у настојању да се таква идеја заустави пре него што се озакони. Како је овакав потез у САД сваки дан све извеснији, сенатори Аризоне Charles Schumer и Lindsey Graham доносе законе помоћу којих би свим грађанима омогућили посебну биометријску картицу (National Biometric ID Card), како би грађани могли добити дозволе за рад. Помоћу те картице и уграђеног микрочипа, помоћу Big Brother електронске базе података за праћење, моћи ћете бити идентификовани у сваком тренутку, где год се налазили. Та ће картица бити замена за личну карту каква је данас позната. Ово је само врх леденог брега, од онога што нас све чека у будућности „, тврди Paul McGuire, преносимо са Newswithviews.com.

– „Билдерберг група дала је наредбу уградње микрочипа прво у Америци, а касније и у целом свету. Многи због овога нападају Обаму, но будимо реални, ко год да је на власти ово је идеја још од Georga Busha“, рекао је Paul McGuire, који је о овоме писао у својим књигама. „Нова технологија толико је напредна да звучи као научна фантастика. Свети Павле писао је како ће Лажни Пророк владати светом и натераће нас да примимо печат звери. Микрочип не мора нужно бити тај печат, већ почетак одбацивања Исуса Христа и прихватање антихриста за нашег Бога. То су опасности и изазови који стоје пред нама“, додаје Paul McGuire.

Пример уградње микрочипа погледајте у следећем видео прилогу:

***

РУСКИ ФИЛМ О МИКРОЧИПОВАЊУ


***

1 reply »