Аудио

Радио Атлантис: Контрола становништва путем хране, воде и ваздуха


Радио Атлантис: Контрола становништва
путем хране, воде и ваздуха


Атлантис ултра бр. 33

Чињенице о ГМО, хемијским траговима, флуоризацији воде и Codex Alimentariusu на једном месту.

Гошћа 33. емисије Атлантис Ултра је др Слађана Велков, са којом настављамо разговор о смртоносним замкама које је систем Глобалистана припремио за популацију: флуоризација воде, хемијски трагови,  ГМО и Codex Alimentarius.

11.02.2013. сајт Двери, за ФБР приредила Биљана Диковић

kontrola-stanovnistva

Према Службеном гласнику РС, бр. 35/94, 38/94, 25/96,  101/2005, члан 2. „Закона о флуорисању воде „предвиђа да: Јавна и комунална предузећа и друге организиције које снабдевају водом за пиће… више од 20.000 становника дужни су да обезбеде у води за пиће садржај флуора од најмање 0,8 до највише 1,2 милиграма у једном литру воде“…

Због чега је флуор постао састојак пијаће воде како у водоводима тако и флаширане воде широм света па и у Србији? Јасан и прецизан закључак гласи: флуоризација воде представља континуитет са праксом примењеном у концентрационим логорима нацистичке Немачке како би логораши били послушни и како се не би побунили. Владари Глобалистана желе послушно стадо које неће постављати питања и никада неће посумњати у добре намере Великог брата. Седеће хипнотисано испред телевизора и уживати у тениским мечевима, светским и европским првенствима у свим дисциплинама, олимпијадама, talk show програмима, изборима талената, СПИН-овима у које неће никада посумњати поред јасних доказа који пиље право у њих.

Које су карактеристике глобалног затварања перспектива за опстанак хуманитета? Шта треба чинити? Може ли човек повратити самопоштовање и своје интринсичне могућности: способност критичког мишљења и слободарског духа?

О овим питањима разговарамо са др Слађаном Велков која је, након што је радила је за Уједињене Нације у Македонији, као лекар опште праксе на ургентном одељењу у Врању, у Кувајту као лекар и менаџер за развој медицине, схватила да се здравље и излечење налази на страни супротној од медицине као профитно оријентисаног бизниса, тако да се последњих неколико година бави бесплатном едукацијом људи о самоизлечењу правилном исхраном и начином живота. Др Слађана Велков је одржала преко 100 предавања, радио и ТВ гостовања у Саудијској Арабији, Индији, Србији, Македонији, Кувајту, Шпанији и Аустралији.

 

Аудио запис: Атлантис ултра бр. 33

 


Гошћа 33. емисије Атлантис Ултра је др Слађана Велков, са којом настављамо разговор о смртоносним замкама које је систем Глобалистана припремио за популацију: флуоризација воде, хемијски трагови,  ГМО и Codex Alimentarius.