Александар Павић

АЛЕКСАНДАР ПАВИЋ председник Иницијативе НИКАД ГРАНИЦА – Косово је Србија


АЛЕКСАНДАР ПАВИЋ – председник Иницијативе НИКАД ГРАНИЦА – Косово је Србија

Јуче 1.марта 2013. ОДЛУКОМ организационог одбора ИМЕНОВАН ЈЕ ПРЕДСЕДНИК Иницијативе НИКАД ГРАНИЦА – Александар ПАВИЋ, објављено је на ФБ страницама Жеким Космет и Никад Граница са Косовом и Метохијом

02.03.2013. ФБ Жеким Космет, ФБ Никад Граница са Косовом и Метохијом, за ФБР приредила Биљана Диковић
„ЈЕДАН ЧОВЕК СА УВЕРЕЊЕМ ЧИНИ ВЕЋИНУ“
Едмонд Борг енглески мислилац
Говор Александра Павића на СРЕТЕЊЕ:
Александар Павић
ПОМАЖЕ Бог српска аристократијо!
Како је рекао велики енглески мислилац Едмонд Борг – један човек са уверењем чини већину!
Нико нам неће наметнути закон бројева. Јер, наше уверење и храброст истереће ову ствар до краја.
Дотераћемо цара до дувара, али лажног цара. Све који су се свих ових година лажно представљали и који се сада представљају као влада Србије!
Овде се данас скупља државотворна Србија. Синоћ је председник оне друге, лажни председник – не Шћепан Мали, него Томислав још мањи – најавио укидање институција државе Србије на КиМ.
Он тако зове институције државе Србије, институције које је бесмртни вожд Карађорђе почео да гради пре 209 година које су настављене да се граде 1835. године када је донешен Сретењски устав, за који су гинули 1912. ослободиоци Косова. Он мисли да може те институције да укине. Шта ви мислите?
Он каже да су то паралелне институције, а ми кажемо да је он паралелна институција!
Данас на Сретење ми објављујемо не само почетак буне против границе, почетак буне против нових дахија и кабадахија који нису ни дахије.
Дахије су ипак имале неког господара којег су колико толико признавале, дахије су умеле да ратују. Ови чак не умеју ни да ратују! Они распуштају војску и кажу да ћемо све урадити дипломатским средствима. А при томе не умеју да воде ни дипломатију!
Карађорђе је био трговац. Карађорђе би пропао много пре почетка Првог српског устанка да је продавао нешто конкретно у замену за обећање. Они данас продају Косово у замену за обећање датума.
То им, наравно, нећемо дозволити! Данас објављујемо почетак те борбе. Данас објављујемо да су паралелне институције које обитавају у влади, скупштини и председништву. Данас објављујемо да су то окупиране институције.
И да од данас почиње дан када ми почињемо обнову српских државних институција. Следећи пут ће доћи и Срби са КиМ, представници државних институција, а ми ћемо паралелне институције укидати не на КиМ већ у Београду – паралелне НАТО институције!

Видимо се врло брзо. Данас је обнова почетка буне против границе између Србије и КиМ. Између Србије и наших пријатеља и који желе да помогну.

logo_nikad-granica