Други пишу

СНП Наши: Плакат – Зоран Ђинђић страни агент- ДС је експозитура ЦИА-е …


Плакат – Зоран Ђинђић страни агент

 

Djindjic_thumbnailСрпски народни покрет НАШИ обавештава јавност да је лепљењем плаката у Аранђеловцу, Младеновцу и Новом Саду отпочета велика национална акција „СТРАНИ АГЕНТ, А НЕ ДРЖАВНИ ХЕРОЈ“ као одговор на скандалозну кампању која се у Србији води са циљем да се покојни премијер, др Зоран Ђинђић, у јавности представи као визионар и политичар којег генерације треба да следе.

СНП НАШИ најоштрије осуђују фалсификовање историје у којем се проглашава политичким генијем човек за којег су Стејт Департмент, ФБИ и ЦИА – кроз књигу Вилијема Монтгомерија, бившег америчког амбасадора у Београду, званично потврдили да је својевремено рад Зорана Ђинђића и ОТПОР-а био финансиран, припреман и координиран преко оперативног ЦИА центра у Будимпешти директно од стране Бил Клинтона.

Став СНП НАШИ јесте да је Ђинђић енциклопедијски пример политике глупости и промашаја, пример велеиздајника и америчке марионете која је по класичном рецепту и системима индоктринације преварена, искориштена и одбачена, а што на крају и сам Ђинђић није могао да сакрије жалећи се јавно да га је Запад преварио за обећану финансијску помоћ и да Србији није дат обећани третман на међународном нивоу.

Подсећамо јавност да је Ђинђић све оне који су га упозоравали на злочиначке принципе којима се руководи Запад проглашавао „ретроградним снагама“, на исти начин као што његови наследници и блиски сарадници данас сваку патриотску мисао теже да прогласе такође назадном, фашистичком, екстремистичком…

СНП НАШИ ће дати све од себе да политички промашај какав је била Ђинђићева политика никад више не буде поновљена, као и да сви истински српски хероји који су заједно са својим народом поделили судбину, борили се за слободу и носили српски крст добију заслужено место у историји српског народа наспрам оних велеиздајника и плаћеника који су се коцкали и који се коцкају са највећим светињама српског народа.

ИНФОРМАТИВНА СЛУЖБА СНП НАШИ

djindjic1

djindjic-ciadjindjic2

Кратка веза: http://nasisrbija.org/?p=10720

————————————————————

Демократска странка је политички сервис под контролом ЦИА

Саопштења

dsСНП НАШИ јавно поручују Демократској странци да лажи које пласирају о СНП НАШИ не могу променити историјску чињеницу да је Зоран Ђинђић био амерички плаћеник под контролом Бил Клинтона и да је кроз оперативни ЦИА центар у Будимпешти био ангажован на спровођењу америчког плана за Србију.

Демократска странка је једна од странака која је под потпуном контролом америчких обавештајних служби и америчких државних агенција, а о томе сведочи и чињеница да су све предизборне кампање Бориса Тадића и Демократске странке у последњој деценији спровеле америчке државне агенције НДИ и ИРИ које функционишу као оперативне институције фондације НЕД којом управљају ЦИА и Стејт Департмент.

Фондација НЕД, у случају Демократске странке и Бориса Тадића, финансирала је едукацију и деловање менаџмента странке, осмислила кампању до најмањег детаља, укључујући и слоган кампање, штампала и дистрибуирала промотивни материјал, обучавала чланове главног и локалних одбора, једном речју, потпуно управљала политичким изборним и другим кампањама, имајући у Србији сопствени политички сервис у виду домаће странке, у овом случају, Демократске странке.

По истом принципу, са истим циљем и од истих људи је финансиран и координиран рад некадашњег главног америчког човека, др Зорана Ђинђића и организације ОТПОР чији чланови су, према званичним информацијама ЦИА, ФБИ и Стејт Департмента, обучавани у оперативном ЦИА центру у Будимпешти који је уједно служио и за директну безбедну комуникацију Зорана Ђинђића са Бил Клинтоном и Медлин Олбрајт.

СНП НАШИ позива ДС и друге америчке марионетске испоставе да буду спремни на процес века који ће отпочети ускоро кроз објављивање документа „Бела књига антисрпских невладиних организација“, а којим ћемо раскринкати целокупну америчку машинерију која већ дуги низ година кроз невладине обавештајне политичко-друштвене структуре ради на унутрашњем разбијању Србије.

ИНФОРМАТИВНА СЛУЖБА СНП НАШИ

Кратка веза: http://nasisrbija.org/?p=10731

 

5 replies »

  1. Дајте тај плакат у свом чистом виду (као висококвалитетна сличица). Најбоље код вас на сајту. И зашто прекинусте ту акцију? У чему је разлика између Ђинђувића и Вучића?

    Свиђа ми се

  2. БРАВО СНП НАШИ!
    УЗ ВАС ЈЕ САВ НОРМАЛАН СРПСКИ НАРОД!!
    ПОЗОВИТЕ НАС НА УЛИЦЕ, ДА ИЗАЂЕ ЈЕДНО 1000000 ЉУДИ, ДА ПОМЕТЕМО ОВА ГОВНА ЈЕДНОМ ЗА СВАГДА!!

    Свиђа ми се