ГЛОБАЛИЗАМ

Неолиберални фашизам: За Брисел, право на воду није људско право!


 Biljana Djorovic – Коментар на вест о укидању права на воду
(цела вест  је наведена испод коментара)
Не спадам у оне који мисле да геноцидалисти треба да живе срећно до краја времена. Забринута сам за нас: ми смо најугроженији народ на свету а смрадови и издајничке хуље који изводе посмртни марш за Србе по диригентској палици глобалитариста, продаће нашу воду за трен ока.
По Србији после 5.октобра хорде биолога пописивале су сваки извор и изворчић.
Плаћано им је дебело од стране корпорацијских гмазова. Нови светски поредак мора црћи.
Људско право је да будемо педери а вода је њихова привилегија. Људи, ово је невероватно и никада се у историји није догодило нешто овако опасно. Потпуно су полудели ти геноцидалисти. Погледајте како ради Нови светски поредак.
Према Србима се примењују све технике савременог ратовања: од бомбардовања преко медијског, информативног, биолошког и климатског рата. Најопаснија је контрола ума коју спроводе путем медија.
Да би се Срби пробудили, неопходно је да престану да гледају медије. Разумевање тог проблема сместа би довело до избијања из руку најважнијег оружја глобалиста.

______________

Европска комисија донела директиву о води, којом она више није људско право, већ концесија, попут грађевинског земљишта!

Минхен/Београд, 08.03.2013

Европска комисија донела је врло опасну директиву, којом право на воду фактички више није људско право, већ се пијаћа вода, неопходна за живот људи, третира, у правном смислу, попут грађевинског земљишта! Ова вест изазвала је праву буру у Немачкој, поготово што је резолуција Зелених, којом се ова директива забрањује у Немачкој, одбијена, а већ су стигле и рекације из Хрватске, којој се „смеши“ тужна судбина због овога.

Из Покрета Occupy Croatia поручују:

– Мислим да је ово почетак краја цивилизације какву познајемо. Мислим да ће након овога бити свима јасно да је и фамозни Закон о стратешким инвестицијама (у Хрватској, прим. ур.) само један дио дијаболичног плана свих оних који плаћају велику већину еуропских влада, дакле својих вазала. Мислим исто тако да вам је сада свима јасно зашто ће обични, па и сви они небитни еуропарламентарци имати осам тисућа еура плаћу и све трошкове плаћене. Још нисмо ушли у пакао иако смо први пред вратима – што се може наћи на ФБ профилу овог неформалног левичарског покрета.

Ова вест је изузетно опасна и по Србију, која обилује изворима слатке воде, јер је у питању спровођење директиве из Брисела, којом се градови и општине суштински приморавају да приватизују водоводе, како саопштава немачки недељник Süddeutsche Zeitung, надовећи врло негативна искуства Гренобла и Потсдама, који су раскинули приватизационе уговоре са компанијама које су купиле њихове водоводе, јер је квалитет воде био изузетно низак! То је и логично, с обзиром да је вода апсолутно неопходни ресурс, те је апсолутни монопол загарантован самим чином куповине.

Правници широм Европе, како пише у поменутом недељнику, сматрају да је овиме Европа одступила од тековина Римског права, по којему је вода „res extra commercium“, односно, добро које не може бити комерцијализовано. Европска унија овим постаје, у неким сегментима, нехуманије друштво од робовласничког Рима! Заиста, неолиберални фашизам у свом најтипичнијем виду!

Водећа баварска партија, CSU, истиче да, ако Европска комисија „буде налагала присилну приватизацију водовода“, то се неће десити у Баварској, што је врло интересантно, с обзиром да је сличан покушај на федералном нивоу пропао. Из Европске комисије, којој су изгледа пречи гејеви него право људи на пијаћу воду, поручују, попут наших политичара када се излупетају, да је „текст погрешно протумачен“, што у преводу са евробирократског лицемерног језика гласи: „Ухватили сте нас у лажи, али нећемо да признамо.“

Када узмемо у обзир сервилност наших политичара према свему што долази из Европску уније (осим ако то нису Резолуције којим се осуђују комунистички режими, јер љубав према Титу за њих нема алтернативу), сасвим је сигурно да ће после неке нове афере, попут ове о млеку, Вучић или неки други самозвани спасилац српског народа одлучити, а Динкић ће га подржати, да се водовод приватизује.

Будите спремни на отпор! Неолибералном фашизму из Брисела ништа није свето, и оставиће Вас жедне, само да би убрали профит. Шта год Европска комисија говорила, поручујемо им, попут Бавараца: То се неће десити у Србији!

Вест приредила Редакција сајта Двери
_________
http://www.dverisrpske.com/sr-CS/vesti/2013/mart/neolibralni-fasizam-voda-u-nemackoj-je-privatizovana.php

ПОВЕЗАНИ ТЕКСТОВИ:
Сумрак човечанства: Бундестаг изгласао да право на воду није људско право!