АНАЛИЗА ЈЕДНЕ ИЗДАЈЕ

НОВАКОВИЋ: АНАЛИЗА (НЕ)СПОРАЗУМА (читање између редова)


Споразум (читање између редова) између приштинских шиптара, ЕУ-робског Рајха, и „београдских шиптара“…

17 март 2013, СРБски ФБРепортер

Пише: Миодраг Новаковић

 

НАЦРТ „РАЧУНА БЕЗ КРЧМАРА“:

 

УВОД: Циљ овог (не)споразума је промовисање немира међу косметским Србима, нестабилности у целој Србији и коначном етничком чишћењу преосталих Срба са Косова и Метохије- те даљој дезинтеграцији ост(п)атка Србије. Он представља коначну и неодрживу кулминацију издаје (не)српске стране и експанзије сепаратизма шиптарске стране, уклањајући на тај начин било какву безбедност грађана Србије и уништавајући услове за њихов опстанак на вековним огњиштима.

Овај „рачун без крчмара“ је у складу са свим нелегитимним издајничким споразумима постигнутим од стране жуте издајничке багре (ови садашњи испадоше још већа…), који су неовлашћено нарушили једину легитимну резолуцију  1244 УН, као и нелегитимним и антисрпским ставом евроатлантског такозваног међународног суда правде, који је на захтев жуте издајничке багре „легализовао“ шиптарску терористичку „државу“, а све зарад легализације комадања Србске вековне територије, и комадања и крађе делова тела стотина киднапованих Србских мученика.

Овај (не)споразум никако не доводи у питање позицију илегалне шиптарске стране, и свакако не доводи у питање непостојећу позицију легалне издајничке српске стране. Обе издајничко-сепаратистичке стране су се споразумеле о следећем наставку  сепаратистичко-издајничких активности:

 

1.       СПРОВОЂЕЊУ ИЗДАЈЕ И КОМАДАЊА СРБИЈЕ ДО КРАЈА…

Већ постигнути квислиншки споразуми биће спроведени под надзором „европског рајха“ до краја, односно до потпуног одумирања Србске државе и нације.

Споразум о о поклањању Србских националних ресурса из области телекомукација и електричне енергије биће спроведен искључиво у корист шиптарских сепаратиста, као што је већ  договорено у „минхенској пивници“.

 

2.       ЈУГ СРБИЈЕ

– Општине и друге по Србском уставу легалне институције државе Србије, северно од Ибра ће бити предате у руке илегалних шиптарских сепаратиста и терориста (трговаца хероином и деловима људских тела). Тако ће „северне општине“ изгубити сва права која су им гарантована Уставом Србије.

–          Полазећи од начела еу-робског рајха о окупационој власти у новостеченим колонијама, „северне општине“  немају више право на било какву политичку или управну организацију у складу са легалним Уставом државе Србије. Да би се Србима замазале очи, таквом непостојећем савезу даће се фантомско име, неке фантомске „европске регије“, са надом да ће се  наивни, нарочито они јевропејске (и сваке друге девијантне) оријентације упецати.

–          Представници такве фантомске јевропејске регије, могли би (али неће никад, или оће на свети никад) бити позвати да учествују у раду комитета „динкићевих региона“.  Такође мораће да оснују поданичко тело, које ће се подати безусловно приштинским сепаратистима, а све у складу са принципима евроунијског Четвртог рајха (који наставља славну традицију свог претходника Трећег рајха).

–          Избори у том поданичком телу ће се одржавати „кобајаги“ и „изабраници“ ће потом морати да иду на поклоњење шиптарским терористима у Приштину.

–          То поданичко тело мораће да сарађује са евроатлантским окупационим властима, а контакти са „матицом Србијом“ (њеним ост(п)атком“) ће бити строго надзирани и максимално онемогућавани.

 

 

3.       АКТИВНОСТИ СРБСКЕ ВЛАДЕ НА ТЕРИТОРИЈИ СРБИЈЕ

–          Србија више неће смети да буде држава, и под претњом смртне казне неће смети да привири у свој јужни део. Све јавне и државне службе на југу Србије биће беспоговорно предате у руке шиптарских сецесиониста.

–          Србски судски органи на Југу Србије од сада ће се звати шиптарски, и биће под командом Тачија и осталих водећих шиптарских терориста. У таквим сепаратистичким судовима надаље већину ће чинити шиптари.

–          Свака активност Србских органа на Југу Србије биће оштро санкционисана, а сви припадници легалних Србских органа безбедности који буду ухваћени на Југу Србије, завршиће или у Абу Грејву, Гвантанамо Беју, или ће им једноставно бити повађени органи.

Србска полиција ће се укинути и од сада ће се звати „учк фелджандермија“. У таквим „северноопштинским“ формацијама већину ће чинити шиптарски криминалаци.

–          Од Србије ће се захтевати да финансира такве илегалне шиптарске институције на јужном делу своје територије, али тамо неће смети ни да привири.

 

 

4.       ДЕЗИНТЕГРАЦИЈА СРБИЈЕ

–          У светлу опредељености ка уништењу Србије и даљем комадању њене територије шиптарски сепаратисти  ће извршити чистку у „северним општинама“  да би обезбедили њихово уништење и спречили њихову сваку потенцијалну ревитализацију.

 

 

5.       СРБСКЕ ПРАВОСЛАВНЕ СВЕТИЊЕ И СВИ ДРУГИ СРБСКИ КУЛТУРНИ И ВЕРСКИ ОБЈЕКТИ НА ЈУГУ СРБИЈЕ, У ОКВИРУ КОСОВА  И МЕТОХИЈЕ

–          Овим актом се отимају од Србске нације и поклањају еу-робском рајху и шиптарским сепаратистима неправославне вере.

 

 

6.       СРБСКО ДРЖАВЉАНСТВО ГРАЂАНА СА ЈУГА СРБИЈЕ

–          Ће се дозволити само онима који се иселе са окупираног Косова и Метохије, а они који остану да живе у гету под окупацијом биће дозвољен „боравак“ само ако буду у поседу важећег евроатланско-шиптарског  „аусвајса“.

 

 

7.       АМБАСАДОРИ ЛАЖНЕ ШИПТАРСКЕ И ЛЕГАЛНЕ СРБСКЕ ДРЖАВЕ

–          Биће постављени од стране еу-робског рајха у Београду и Приштини. Шиптарског нико неће смети да пипне, а Србском ће моћи да раде шта хоће (?)

 

 

8.       ДРЖАВНО ПРЕДСТАВЉАЊЕ ИЛЕГАЛНЕ ШИПТАРСКЕ ДРЖАВЕ НА МЕЂУНАРОДНИМ ФОРУМИМА

–          У оквиру даљег понижавања Србије и сламања сваког потенцијалног отпора, Србија неће смети (под претњом смртне казне) да блокира, нити да дозволи правим пријатељима Србске нације да блокирају чланство илегалне шиптарско-терористичке „државе Косово“ у међународним правним телима, а Дачић ће морати под хитно да „удели“ столицу у УН Тачију, онако како му је то јавно обећао у својим медијским наступима.

 

 

9.       СПРОВОЂЕЊЕ (НЕ)СПОРАЗУМА – „РАЧУНА БЕЗ КРЧМАРА“

–          Обе издајничко-сепаратистичке стране ће спроводити овај споразум по диктату еу-робског рајха. Берлинска „вучја јазбина“ ће пратити спровођење овог уцењивачког (не)споразума, и уколико се деси да Србска страна  не испуни безусловно  све тачке овог „рачуна без крчмара“, Србији се неће одобрити датум чак ни 3.000-те године, како је то с усхићењем недавно (на предлог британског) прихватио Европски парламент.

 

 

10.   УКИДАЊЕ ЛЕГИТИМНЕ РЕЗОЛУЦИЈЕ 1244 УН И ЊЕНА ЗАМЕНА СА НОВОМ НЕЛЕГИТМНОМ

–          Обе сепаратистичко-издајничке стране (али се превасходно односи на (не)српску) морају да омогуће да се постојећа легитимна УН резолуција 1244, замени новом нелегитимном којом ће се потом негирати било какав суверенитет државе Србије над својом територијом.

 

 

            16 март 2013,

„Вучја Јазбина“, Берлин,

ЕУ-робски Четврти Рајх

 _____________

 

НАЦРТ СПОРАЗУМА
Увод Циљ овог споразума је промовисање мира, стабилности и помирења на западном Балкану, те даљем напретку европских интеграција обеју страна. Он представља суштинску и одрживу нормализацију њихових односа, унапређујући на тај начин безбедност њихових грађана и побољшавајући услове за њихов свакодневни живот.
Овај споразум у складу је са споразумима постигнутим у дијалогу према резолуцији ГСУН 64/298 од 13. септембра 2010, узима у обзир Резолуцију СБУН 1244/1999. и Саветодавно мишљење МСП од 22. јула 2010. Споразум не доводи у питање позицију иједне стране у погледу статуса Косова. Две стране су се споразумеле о следећем:
1. Спровођење претходних споразума – Већ постигнути споразуми биће спроведени.
– Споразум о телекомуникацијама и електричној енергији биће постигнут на основу постојећих нацрта и у складу с међународним обавезама двеју страна (Атински споразум).
2. Север Косова – Општине и друге институције на северу Косова (Северна Митровица, Звечан, Лепосавић и Зубин Поток) представљају саставни део институционалног и правног оквира Косова. Наведене општине уживају иста права и имају иста проширена овлашћења и надлежности предвиђене за остале општине на Косову.
– Полазећи од начела Европске повеље о локалној самоуправи, општине на северу Косова имају право да образују савез у циљу заштите и промовисања заједничких интереса. Поменути савез општина могао би се звати Европски регион север Косова (ЕРСК).
– Представници ЕРСК могли би у догледно време бити позвани да учествују у раду Комитета региона ЕУ.ЕРСК може основати скупштину општина учесница, а оне могу одредити извршно тело које ће им бити одговорно, које ће остваривати сва права која су им дата према косовском закону и пружати услуге засноване на најбољим европским праксама и стандардима.
Избори у ЕРСК одвијаће се према косовском закону и изабрани представници ће имати своје место у институцијама Косова.
– ЕРСК може сарађивати са међународним партнерима. Између осталог, то би подразумевало и договоре о локалној и прекограничној сарадњи са Србијом.
3. Активности српске Владе на Косову – Србија ће престати да обавља главне државне функције на Косову, укључујући општинску управу, судове, полицију и остале органе, као што су пореске службе, поште.
Судски органи ће радити у правном оквиру Косова. Састав судова ће одражавати локални етнички састав. У ЕРСК биће основав апелациони суд.
– На Косову неће бити активних службеника српских органа јавног реда, безбедности или цивилне заштите без дозволе косовских органа. Сва полиција ће функционисати у оквиру косовске полиције. Једино полиција која одражава етнички састав биће распоређена на северу Косова.
– Косовске институције ће обављати административне функције као што су пореске службе, поште, општинске управе.
– Финансирање општина, као и појединаца од стране Србије, а у сврху унапређења добробити локалних заједница, вршиће се путем механизама о којем ће се договорити две стране и који ће омогућити одвојене и транспарентне буџете за сваки сектор (нпр. здравство, образовање, пензије).
4. Децентрализација У светлу опредељности за децентрализацију, косовски органи ће прегледати функционисање недавно успостављених општинских органа да би обезбедили њихов рад и одрживост њихових активности.
5. Верска и културна баштина Договори о заштити верске и културне баштине предвиђени косовским законом биће загарантовани споразумом ЕУ и Косова.
6. Двојно држављанство Права лица с двојним држављанством биће у потпуности поштована.
7. Официри за везу Српски органи и косовски органи упутиће официре за везу у Приштину и Београд да би омогућили радне контакте.
8. Представљање Косова на међународним форумима У оквиру нормализације односа, Србија неће блокирати нити подстицати друге да блокирају чланство Косова у међународним телима основаним у економске, културне и друштвене (укључујући и спорт) сврхе. Србија неће блокирати чланство Косова у ОЕБС.
9. Спровођење Споразума Обе стране ће спроводити овај споразум уз помоћ ЕУ сагласно приложеном распореду. ЕУ ће пратити спровођење. Уколико једна од двеју страна не испуни обавезе или распоред, процеси везани за ту страну замрзнуће се.
10. Нова Резолуција Савета безбедности УН Две стране могу размотрити / сложити се да наведу поменуте договоре/споразум у резолуцији СБУН.

——————————————————————————-

Оригнални текст: Власт издала српски народ на Космету: Нацрт споразума Београда и Приштине!

ПОВЕЗАНИ ТЕКСТОВИ: Ко сте ви политичари да поклањате Косово и Метохију? Нови “споразум” од ЕУ испоручен Београду – план и нова резолуција да замени СБУН 1244?!

 

 

 

2 replies »

 1. ПЛАЧИ СРБИЈО ПЛАЧИ
  …“И плачем Србијо јер ко ће такву од кога да Те брани?
  Коме ће запасти да Те опоје?Коме да Те сахрани…?!
  Мајчице наша са стотину сиса ког не подоји себра
  И ко још уста не обриса о посна Твоја ребра?!

  Плачем и због оних у бескрајном низу
  што Ти гладну усну за доручак гризу

  што су се сити најели себе
  па их ни кост у грлу не гребе…
  Јер ко се још није хранио са псима
  Тај само једно срце има!
  И како Ти једно јадно може дати
  Када му ни маћеха ниси нити мати…?!
  Воскресни Србијо и за плач избори
  Или као свећица за покој догори
  Семе је бачено из руке сејача
  За глади свакога Славског Колача…

  Коме од ноћас буде до плача нека приђе и плаче
  Јер када заједно будемо плакали чуће се сигурно јаче!“
  Ж.Ђелић

  Свиђа ми се

 2. Проф. Љубомир Т. Грујић: Предлог Уставном суду да оцени уставност Резолуције Народне скупштине о КиМ

  https://facebookreporter.org/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%84-%D0%B3%D1%80%D1%83%D1%98%D0%B8%D1%9B-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%BB%D0%BE%D0%B3-%D1%83%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%B2%D0%BD%D0%BE%D0%BC-%D1%81%D1%83%D0%B4%D1%83-%D0%B4%D0%B0-%D0%BE/

  Свиђа ми се