Биљана Диковић

Младен Обрадовић: КОСОВО ЈЕ ОБРАЗ СРБИЈЕ


Младен Обрадовић: КОСОВО ЈЕ ОБРАЗ СРБИЈЕ

У знак подршке одлуци Скупштине четири општине северног Косова о одбацивању тзв. „Бриселских договора“, Србски Образ је отпочео кампању „Косово је Образ Србије“.

20.03.2013. за ФБР уредник Биљана Диковић

[wzslider]

Активисти Србског Образа лепили су плакате са натписом „Косово је Образ Србије“ у Београду, а наредних дана акција ће се проширити и на друге градове широм Србских Земаља.

„Србски Образ ће и убудуће свим силама подржавати напоре Срба са Косова и Метохије да остану и опстану у државно-правном оквиру Србије, а не Тачијеве терористичке „Косове“. Храброст и одлучност наше браће јесу путоказ читавом Србству и темељ на којем почивају речи Патријарха Иринеја да Косово није изгубљено, већ окупирано — а ниједна окупација не траје вечно!

Позивамо све родољубиве организације и појединце да сложно и без оклевања устану у одбрану србског народа и државе на Косову и Метохији. У овим данима Часног поста, сећајмо се завета Светог владике Николаја: „Дај Боже да се Срби сложе, обоже и умноже!“ Само тако ћемо сачувати Косово и Метохију, само тако ћемо обновити слободну, јединствену и снажну србску државу, без које нама и нашим потомцима нема ни опстанка ни будућности!“

– пише у САОПШТЕЊУ информативне службе СРБСКИ ОБРАЗ.

1 reply »