All

Радикали (раз)откивају: Томислав Николић био рецензент књиге: „Ватикан главно сатанино гнездо“!!


СРС: Николић био рецезент Шешељеве књиге
“Ватикан главно сатанино гнездо”

Блиц 19. 03. 2013. 21:00 | M.V.

Данашње присуство председника Томислава Николића на устоличењу папе Фрање у Ватикану изазвало је реакцију његових некадашњих страначких колега из Српске радикалне странке.

Тома и папа 1

 

Радикали су, наиме, на свом налогу на Твитеру поводом руковања папе и Николића написали “Рецезент књиге ‘Ватикан главно сатанино гнездо’ Томислав Николић на устоличењу у сатанином гнезду”.

Реч је о књизи коју је Шешељ објавио 2006. године и коју наводи као део целине засноване на концепту његове одбране пред Хашким трибуналом.

“Дакле, ово је материјализовање моје намере да докажем да је за све злочине у протеклом рату на простору бивше Југославије главни кривац римокатолички папа, како Јован Павле Други, тако и његов наследник Бенедикт Шеснаести, у то време познатији као инквизитор Рацингер”, наводи Шешељ у уводу књиге.
toma-vatikan 1
“После вековног искуства са црном интернационалом, ми, Срби, сигурни смо да се у Ватикану угнездио лично Сатана, баш као што нас ништа не може разуверити да се Римска курија напокон заситила наше крви. У ово су сигурни и Срби верници и Срби атеисти, ту одавно не постоји никаква дилема”, пише Шешељ у књизи коју као рецензент потписује Николић.

***

ФБР: РЕАКЦИЈЕ НА ТВИТЕРУ

драгана трифковић
________

Прилог: Преузмите у пдф формату књигу “Ватикан главно сатанино гнездо”

ПОВЕЗАНИ ТЕКСТОВИ: Николић се “поклонио” папи…