ИЗДВАЈАМО

У случају да србски издајници из Београда договоре или потпишу нешто што је у супротности са Уставом, преузећемо суверенитет на северу Косова и Метохије!


У случају да србски издајници из Београда договоре или потпишу нешто што је у супротности са Уставом, преузећемо суверенитет на северу Косова и Метохије!

САША КАСАЛОВИЋ

Саван - Ко да ми отме из моје душе Косово

Ми Срби са севера Косова и Метохије имамо Устав на својој страни, имамо поднесен захтев Уставном Суду за оцену уставности поступака и договора које србски издајници у Бриселу договарају, имамо РЕФЕРЕНДУМ на коме смо јасно поручили целом свету па и србским издајницима да смо одлучни да никада не прихватимо живот у наказно-нацистичкој-квази држави такозваном“Косову“ и имамо одлуку са састанка “заједнице четри општине на северу“ од пре неколико дана, да ћемо у случају да србски издајници из Београда договоре или потпишу нешто што је у супротности са Уставом, Референдумом и оним што је наше легитимно право, ми ПРОГЛАСИТИ и ПРЕУЗЕТИ СУВЕРЕНИТЕТ НА СЕВЕРУ КОСОВА И МЕТОХИЈЕ као једини уставобранитељи у овом тренутку у држави Србији.

У складу са тим ћемо затим предузимати и остале кораке. Тако утемељени у Уставу и у зконима а не у безакоњу као што то чине Београдски издајници из Владе и власти, обрачунаћемо се и са њима!

Како? Време ће показати!

4 replies »

 1. Дрга браћо православна са КиМ, у праву сте. Боље је за Христа и кроз Христа страдати него нељудски живјети. То знају само ПРАВОСЛАВЦИ. Атеисти и невјерници су и довели овај свијет у хаотичну ситуацију, па и у Србији.
  Све за Христа, Христа ни за шта.

  Свиђа ми се

  • ТАКО ЈЕ….Све за Христа…Христа ни за шта ! А ти Влајко кад тако мислиш иди у Приштину бићеш им драг гост…избегавај север КиМ. или бар немој да те неко чује да на северу ово изговориш! То што си изговорио је ОБИЧАН КУКАВИЧЛУК И ИЗДАЈА…..Не нерго ћу да ћутим као ти ! ПИХХХХ !

   Свиђа ми се

 2. na strani ste pravde i istine , a zna se ko je istina !
  Hristos !
  Tako da kad je Gospod sa vama ko vam treba vise ?
  Neka bude i pobjeda vasa tj, nasa koji nismo za sad u mogucnosti i fizicki da budemo tu onoliko koliko srcem i molitvom !

  Свиђа ми се