Биљана Диковић

ГЕНЕТСКИ РУЛЕТ: „Нико нема право играти рулет са генетским интегритетом живота на Земљи!“ (документарни филм)


„Нико нема право играти рулет са генетским интегритетом живота на Земљи!“ (документарни филм)

 

„Овај исконски документарац даје убедљиве доказе који објашњавају здравствене проблеме у Америци, посебно код деце, и нуди рецепт за заштиту нас и наше будућности“ – Џефри М. Смит

29.03.2013. видео снимак на мрежи youtube, за ФБР приредила Биљана Диковић

genetski rulet dokumentarac

Јавност верује да је генетски инжењеринг егзактна наука. У ствари, то је нагађање на микроскопском нивоу.

(Тај) Процес убацивања и клонирање ствара велику колатералну штету. Може доћи до на стотине или хиљаде мутација у ДНК и исто толико гена може променити своје нивое изражавања у биљци која нормално функционише.

То ствара непредвиђена нежељена дејства.

1996 година ГМ соја и кукуруз су уведени у америчку исхрану.
Од тада бројне болести система за варење повезане са стомачним упалама су у порасту у САД.

1992-1996, ФДА (Food and Drug Administration (Управа за храну и лекове у САД-у)) су тврдили да је научна заједница увелико сагласна да је ГМ храна сигурна.
Али само њихово (ФДА) научна особље је било сагласно да је истина скроз супротна томе.

Ова храна не може бити безбедна.

Америчка академија је навела истраживања на животињама које (узимањем ГМ хране) показују стерилитет, проблеме са имунитетом, убрзано старење, компликације са холестеролом и инсулином, промене у јетри, бубрезима, слезини, органима за варење и репродукцију.

Када имате моћ да манипулишете целом структуром еволуције, било би неодговорно за било ког научника , без обзира колико је мудар да узме ту моћ и искористи је без правог уважавања последица „.

***

„Ми смо заиста у добу историје када наука не треба да уради нешто само зато што то и може“
Денис Куцинич – Конгресмен из Охаја

„На крају одговорност пада на процену научника. То сам ја. Ако се слажем, онда сам део корупције, а ако се не слажем, отпустиће ме. Одабрао сам ово друго.“
Шив Чопра (Chopra)- бивши Микробиолог ‘Здравља Канаде’ и Аутор

Џефри М. Смит – Међународни аутор бестселера и редитељ, извршни директор Института за одговорну технологију

***

Аутори овог документарца на крају питају: Да ли сте ви и ваша породица на погрешној страни?

Када је америчка влада у више наврата игнорисала упозорења својих научника и дозволила да се неиспитани генетички модификовани усеви убаце у нашу околину и исхрану, то је била коцка невиђених пропорција. Здравље свих живих бића и свих будућих генерација рескирано је због технологије у повоју.

Након две деценије, физичари и научници открили су туробан развој догађаја. Исти озбиљни здравствени проблеми који су пронађени код лабораторијских животиња, стоке и кућних љубимаца, сада се шире кроз становништво САД-а. А када људи и животиње престану да једу генетички модификоване организме (ГМО), њихово здравље се побољшава.

Овај исконски документарац даје убедљиве доказе који објашњавају здравствене проблеме у Америци, посебно код деце, и нуди рецепт за заштиту нас и наше будућности.

——-

Ово је документарни филм о становницима Америке , али су последице ГМО исхране широм света исте, јер се ни дан-данас не зна тачно колико је ГМО заиста заступљема у животињској и људској исхрани, у природи… а тиме је постала и велика претња за опстанак људске, биљне и животињске врсте уопште…

Запитајмо се на крају да ли становници планете Земље уопште имају будућност поред оваквих безумних хорди за профитом?!