All

Глас КиМ – Из сваке изјаве и специјално упаковане вести просто урла порука – Они су већ преломили остало је само да потпишу да Косово и Метохија није Србија!!!


Глас Косова и Метохије

01.04.2013.

Глас КиМ

Из сваке изјаве коју дају, из сваке вести коју специјално упаковану објаве медији из опште намерно направљене слуђујуће збрке око „преговора“ просто урла иста порука!

Они су већ преломили и знају одлично да ће пристати и потписати да Косово и Метохија није Србија!!

Сада док читате мој коментар сви у Европи, Америци, у Арнаутском табору, у Влади Србије… сви знају ову истину!

Само наша јавност нема појма о чему се ради. Бацили су јој три четири коске да се забаваља са њима док јој распродају државу! Фарму, великог брата, прељубнике и наравно на велика звона хапшења у Вучковој “ борби против корупције“.

Када погасите телевизоре нико вам неће рећи и нећете ни знати да вам је држава мања територијално за своју колевку, Косово и Метохију и да су вам управо тиме и душу Србије продали душману и ђаволу!!

Али ако сте мислили да је ту крај – горко сте се преварили! „Агенда“ запада се ту не завршава него тек почиње! Војводина се већ препарира као нови услов „за датум“ па онда Рашка, па онда Прешево, па онда…???! Онда иде парастос за Србију!

Беше некада један балкански пркосан народ али много је испао глуп и наиван! Поверовао је потплаћеним политичарима да му је важнији датум од самога себе!!

Зато више и не постоји!! A8

***

„Државни врх“ је постигао ЈЕДИНСТВО У ИЗДАЈИ, оној издаји коју су са НАТО бандитима договарали од 2008. године и ДОГОВОРИЛИ ДЕФИНИТИВНО ПРЕД ИЗБОРЕ 2012. Империја тржи присуство министра војног – господина Вучића – како би се обезбедила пуноважност документа (потписи цивилног и војног руководства) о предаји Старе Србије Арнаутима. Но, на крају ће то народ „оверити“, као што је и до сада „оверавао“ кроз историју. Мат у два потеза за иницијатора „решења косовског проблема“, него им само проблем ко ће бити Вук Бранковић па би да поделе на равне части…a8

***

Сваки лаик када нешто продаје зацепљује максималну цену, па се ценка до неке средње, за њега прихватљиве, а ови несрећници крећу од минималне!?
Тако се понаша само онај, који је решен да на крају да све за џабе!!
Народе србски, срами се, кога си све бирао од 2000. до данас! a8

 ***

Ово је невероватно! Орлови лешинари домаће расе хоће у седиште распадајуће алијансе како би довршили черупање наше отаџбине.
Ако грађани Србије још једанпут изађу на изборе (а после кажу да су преварени) треба да изврше колективно самоубиство – на радост света. a8

Скупштина, која прихвати ултиматум ЕУ треба да буде распуштена.
Боље сами, него да вас народ истера напоље.a8

542624_515874585126010_1367984722_n

2 replies »

  1. Samo neka potpisu pa ce poceti ….. Oni su svi upozoreni da ce im prvo decu …… pa posle njih i da ce se Srbija osloboditi zutih komunjara za uvek. Gde se god okrenete ima dosta video u vezi toga jer je narodu dozlogrdilo.

    Свиђа ми се