Биљана Ђоровић

ДВЕРИ: Београд, 6. АПРИЛА у 13 часова, Трг Републике – НАРОДНИ ПРОТЕСТ – ОВАКО ВИШЕ НЕ МОЖЕ! (видео)


ДВЕРИ: Београд, 6. АПРИЛА у 13 часова, Трг Републике – НАРОДНИ ПРОТЕСТ –
ОВАКО ВИШЕ НЕ МОЖЕ!

 

Организатори, Покрет Двери, на скуп у суботу, 6. априла, позивају све родољубиве организације и политичке странке, да би заједно послали поруку Влади Србије: народ Србије јасно је одлучио између ЕУ и КиМ – бира Косово и Метохију.

04.04.2013. интернет, сајт Двери, ФБ догађај, приредила Биљана Диковић

 

dveri najava protesta

Одржана је последња конференција за медије пред велики народни протест „Овако више не може“, који ће се, у организацији Покрета Двери, одржати у суботу, 6. априла у 13 часова на Тргу репбулике.

На конференцији за медије говорили су:
Никола Алексић, директор Еколошког покрета;
Биљана Ђоровић, новинар и антиглобалиста;
Срђа Трифковић, новинар и публициста;
Бранко Павловић, адвокат;
Владан Глишић, члан Старешинства Двери.

На крају конференције, Владан Глишић је истакао да је Александар Вучић јасно направио избор или Косово, или ЕУ, и да Двери сумњају да уцењена власт може да каже НЕ.

Доста је било понижавања, време је да бранимо Србију!

***

Између ЕУ и Косова, бирамо Косово!


Покрет Двери позива све родољубе из патриотских организација и странака и ван њих, све родољубе са интелектуалне сцене, све родољубе из региона и расејања, да се саберемо у један опозициони фронт против Банана-Владе Србије. Позивамо Вас све на велики народни протест и породичну шетњу 6. априла у Београду јер ОВАКО ВИШЕ НЕ МОЖЕ.1. ОВАКО ВИШЕ НЕ МОЖЕ по питању Косова и Метохије.2. ОВАКО ВИШЕ НЕ МОЖЕ да нас задужују 500 милиона евра месечно.
3. ОВАКО ВИШЕ НЕ МОЖЕ да се сеје и шири ГМО семе и храна.

4. ОВАКО ВИШЕ НЕ МОЖЕ да се странцима продаје наше пољопривредно земљиште.

5. ОВАКО ВИШЕ НЕ МОЖЕ према Србима у региону и расејању.

6. ОВАКО ВИШЕ НЕ МОЖЕ на РТС-у и другим медијима са националном фреквенцијом.

7. ОВАКО ВИШЕ НЕ МОЖЕ са сепаратизмом у Војводини.

8. ОВАКО ВИШЕ НЕ МОЖЕ без скупштинског рада у Београду.

9. ОВАКО ВИШЕ НЕ МОЖЕ да се одузима имовина онима који су презадужени.

10. ОВАКО ВИШЕ НЕ МОЖЕ да се странци питају.

11. ОВАКО ВИШЕ НЕ МОЖЕ да банке имају оволике камате.

12. ОВАКО ВИШЕ НЕ МОЖЕ да се НДХрватској повлачи тужба за геноцид.

13. ОВАКО ВИШЕ НЕ МОЖЕ да политичари живе на народној грбачи.

14. ОВАКО ВИШЕ НЕ МОЖЕ према Европској Унији.

15. ОВАКО ВИШЕ НЕ МОЖЕ да се игра са контролом млека и других основних животних намирница.

16. ОВАКО ВИШЕ НЕ МОЖЕ да се врхови странака састају са шефовима мафије и узимају паре од тајкуна.

17. ОВАКО ВИШЕ НЕ МОЖЕ да се трудницама отима 35% од плате кад оду на трудничко боловање.

18. ОВАКО ВИШЕ НЕ МОЖЕ да 35.000 људи годишње више умре него што се роди!

19. ОВАКО ВИШЕ НЕ МОЖЕ да имамо банана-државу.

20. ОВАКО ВИШЕ НЕ МОЖЕ и у Србији – док народ протестује у Бугарској, Словенији, Италији, Грчкој, и тражи промену читавог страначко-банкарског мафијашког режима.

OVAKO VISE NE MOZE

***

Уколико се Влада Србије одлучи за ЕУ и одрекне Косова и Мeтохије, обавезујемо се да ће Двери поништити све њихове антиуставне потписе на издају.

Београд, 03.04.2013

Letak A6  priprema2

Први потпредседник Владе Србије, Александар Вучић у свом гостовању на РТС-у, јасно је поставио дилему која стоји пред српским народом у предстојећим данима: Косово или ЕУ. Покрету Двери и свим српским родољубима јасно je да се ова дилема одавно налази пред Србијом, само је Александар Вучић и Влада Србије то тек данас дефинитивно признала. На тај начин, Александар Вучић је већ одбацио сопствену заблуду о трећем путу између Кнеза Лазара и Вука Бранковића. Постоје само два пута. За сваког Србина дилеме нема: Косово је изнад ЕУ! А то показују и сва истраживања јавног мњења, да када год се поставило питање Косово или ЕУ грађани Србије су се у апсолутној већини изјаснили за Косово и Метохију.

Из Вучићевог излагања делује да се Влада Србије већ определила за ЕУ, само жели у наредним данима да уради немогуће: да за то добије подршку народа. Образложење које се могло чути од Александра Вучића да ако се определимо за Косово и Метохију доживећемо изолацију и неће бити новца за буџет, као и то да Србија неће моћи да преживи – не стоје, јер запад није једина страна света! Договор са западним силама које су нас бомбардовале и двадесет година у континуитету стајале на страни наших непријатеља, очито није могућ и просто је несхватљиво да је неко у актуелној Влади Србије у то веровао. На другим странама света крахом Бриселских преговора и неуласком Србије у ЕУ отварају се бројна врата за до сада забрањену војну, економску и политичку сарадњу. Од ЕУ нисмо добили ништа изузев уцена и ако наставимо пут у ЕУ могу нас чекати само нове уцене: распродаја преосталих привредних ресурса и земљишта, наставак пљачке од стране страних банака и тровање народа кроз увоз и дистрибуцију генетски модификоване хране и семена.

Србија неће преживети ако издамо Косово и Мeтохију, јер ће онда на ред доћи даље разбијање Србије у Рашкој области, Прешеву, Бујановцу, Војводини… Из свих ових разлога Покрет Двери изнова јасно бира Косово и Метохију, а одбацује ЕУ и њене уцене. Прекид даљег придруживања ЕУ значиће ослобођење Србије и ослобођење свих наших државних потенцијала који су били спутани нечувеним диктатима из Брисела.

Александар Вучић је изјавио да ће одлука на ово кључно опредељење Србије у 21. веку бити донета у наредних 72-96 сати. Позивамо представнике свих патриотских организација и политичких странака да у суботу, 6. априла, масовним изласком на београдске улице, на народном референдуму, покажемо Влади Србије шта је став српског народа по овом питању! Још једном позивамо СПЦ и САНУ да се и оне огласе и јасно определе по овом питању. Позивамо све слободне људе и родољубе да Београд у суботу, 6. априла, буде истинска престоница Србије која ће јасно поручити шта је једини одговор на Вучићеву дилему: Не дамо Косово и Метохију!

Уколико се Влада Србије одлучи за ЕУ и одрекне Косова и Мeтохије, обавезујемо се да ће Двери поништити све њихове антиуставне потписе на издају Косова и Мeтохије, а да ће сви они који то буду потписали одговарати пред својим народом.

Видимо се у суботу!

———

ПОВЕЗАНИ ТЕКСТОВИ:

Бошко Обрадовић на ТВ Јефимија Крушевац – Ово је тренутак да Војска и Жандармерија реагују и упозоре наше политичаре да они крше Устав! Позивамо Војску и полицију да заштите Устав! (видео)

Проф. др Мила Алечковић-Николић: Од Владе Србије тражимо оно што може да се уради одмах!

ДВЕРИ- “ОВАКО ВИШЕ НЕ МОЖЕ“: ВЕЛИКИ ПРОТЕСТ ПРОТИВ ВЛАДЕ СРБИЈЕ!

СНП НАШИ: МАРШ ПРОТИВ ПЉАЧКЕ, БЕДЕ И СИРОМАШТВА – Трг Републике 30. марта

ОТВОРЕНО ПИСМО: “УЈЕДИЊЕНИ МОЖЕМО СВЕ- РАЗЈЕДИЊЕНИ, ОСУЂЕНИ СМО НА ПРОПАСТ!!!

2 replies »

  1. Postujem i cenim Dveri ali nikako mi ne ulazi u glavu njihovo mirno mirno ponasanje . Mnogo pricaju a rade neke stvari koje nisu bas sada tako vazne. Dali Dveri zamazuju oci narodu Srbije ili sta je. Oni bi trebali da kad organizuju da odrze nesto zestoko jako odlucno da brane ustav da brane celovitost Srbiju a ne mlako potpuno mlako. Nezelim da se niko ljuti na mene ali potrebna je crstina odlucnost onako kako su zuti uzeli vlast samo tako se moze povratiti. Nemoze tako kako Dveri idu. Sta je sa HAARP-ove antene pa to treba skinuti organizovati srusiti ma vladu srusiti. Vidite sta NASI rade oni su odlucni snazni jaki i ako ih mnogo manje ima nego dveri.

    Свиђа ми се

  2. Треба позвати Ћука Страшковића да поново одржи говор о :ВЕЗИВАЊУ ЗА МРТВАЦА!ЕУ – мртвац је толико у стању распада…

    Свиђа ми се