ДРУШТВО

Благослов уставобранитељима и истинитој Србској Народној Скупштини под небом Божјим у граду Београду


Благослов уставобранитељима и истинитој Србској Народној Скупштини под небом Божјим у граду Београду

о. ђакон Стефан Икономовски
светосавље.орг
07.04.2013.

Сачувај Господе православни род србски Покровом Пресвете Богородице и обрадуј Господе молитвама Пречисте Твоје Матере уставобранитеље и државнике из истините Србске Народне Скупштине под Твојим небом у граду Београду који на делу доказују да си сачувао остатак остатка у роду нашем којим ћеш сломити наше видљиве и невидљиве непријатеље, спољашње и унутрашње, и опрати срамоту коју нам годинама наносе окупатори, изроди и трговци вером за вечеру. Амин, Боже дај и слава долготерпљенију Твојему Господи!

Кресту Твојему поклањајем сја Владико и свјатоје Воскресеније Твоје славим! Клањам се Господе и Крсту Твог православног србског рода на страдалном КосМету, и уздам се у Тебе да ће васкрснути невеста Твоја Православна Србија! Амин, Боже дај!

Спаси Господи људи Твоја и благослови достојаније Твоје, побједи всјем Православним Христијаном нашим на сопротивнија даруја и Твоје сохрањаја Крестом Твојим житељство.

Днес спасенија нашего главизна, и јеже от вјека тајинства јављеније: Син Божиј, син Дјеви бивајет и Гаврил благодат благовјествујет: тјемже и ми с њим Богородицје возопијим: Радујсја, благодатнаја, Господ с тобоју.

отац ђакон Стефан Икономовски
диверзант 63 падобранске бригаде во времја оно
када је Дан Бригаде био 1/14 октобар – Покров Мајке Божје,
од грешника први и недостојни слуга Божји

+ + + +

Христос Воскресе Радости моја!

Благовести