АНАЛИЗЕ И МИШЉЕЊА

СРБски ФБРепортер на БАРИКАДИ У БЕОГРАДУ


СРБски ФБРепортер на БАРИКАДИ У БЕОГРАДУ

06.04.2013. ФБР

На лицу места: Биљана Ђоровић, новинар,
У име СРБског ФБРепортера, члан редакције

Биљана Ђоровић

Биљана Ђоровић

Обраћам вам се у име редакције Фејсбук репортера, независног алтернативног медија који је унео највише светла у медијску тмину у коју смо инкапсулирани захваљујући Новом светском поретку чији централни стуб представља медијска лоботомија, манипулација, спин и контрола ума популације.

У Србији, читав медијски систем је под контролом глобалистичких центара моћи; медији представљају трансмисију агенде Новог светског поретка и средство којим се лажна слика о њима самима утувљује Србима као ортодоксија, чак и у сну. Циљ који је испостављен пред режим и институције система је инжињеринг нације: прекрајање идентитета нације и његова замена и од стране елите моћи скројеним за нас, Србе, у циљу нашег нестанка са историјске позорнице након што смо деценијским лажима и медијском пропагандом претворени у народ убица, варвара и силоватеља.

Фејсбук репортер из минута у минут прати скуп у Београду и поздраве вам преносе велики борац и изванредан новинар Биљана Диковић; главни уредник, Миодраг Новаковић, Мирјана Радосављевић и остали чланови редакције.

Имагинарни датум придруживања ЕУ није ништа друго до стара колонијална и империјална игра нарциса и наказе: неопходно је, након свих малтретирања и садистичког уништавања једног народа, да сада дамо срце Србије да у замену за датум почетка преговора за улазак у заједницу која се распала и сада се реорганизује по мери предатора и пљачкаша свих ресурса и новца, чак и оног који се налази на банковним рачунима грађана.

ФБР на барикади у БГ

На делу је педагогија дављења у Дишановом писоару након што смо прошли кроз привикавање па нам је сада глава у клозетској ЕУ шољи до грла, одакле морамо да из свег гласа вичемо: „ох, какав миомирис“. Добијам мејлове из целог света и могу вам рећи да нам се читав свет смеје: не може да схвати због чега толико чезнемо за нечим „од чега треба бежати главом без обзира“. И ја им одговарам да народ Србије није за ЕУ али да јесу дахије и зулумћари, одговорни светској влади и свом буђелару. И кажем им да народ Србије не би дао своје срце, Косово и Метохију, ни за шта на свету и ни по коју цену, јер то је суштина његовог бића и природа Косовског завета.

Да би успели у свом науму овладавања планетом, глобалисти су свет колонизовали медијима и сада шест мега корпорација поседује све медије на западу и добрим делом и истока. Контрола ума, манипулација, спин и пропаганда је основ њиховог деловања. Неопходно је човека увући у медијски матрикс и одвојити од  реалности, користећи сва технолошка и психолошка средства и методе, како би се човек трајно одвојио од интринсичних моћи ума и разума, критичког мишљења и деловања. 57986_4587314126359_1067811511_n

У ту сврху су преузети медији у Србији и уведени страни медији које Срби доживљавају као своје, само зато што се у њима говори српским језиком. Ни најмање не би требало да вас чуди што су Велики брат (већи него икад) и Фарма отпочели свој нови круг лоботомизације и форматизације Срба у тренутку када се припрема последњи чин Косовко метохијске драме. Билборди којима се Велики брат рекламира постављени су на свакој већој раскрсници.

Заглупљивање и овцоизација становништва у духу Орвелове 1984. и поклоништва Великом брату постижу сјајне резултате у Србији, чије се становништво моделује у складу са најмрачнијим плановима глобалиста: оних који делују иза сцене, одређују правила игре монтирајући резултат. Спектакли, реалити шоу програми, спортска такмичења и производња реалности одвијају се у савршеном синхроницитету са одузимањем права на живот. Кемтрелси, ХААРП, генетички модификована храна представљају веома моћно оружје геноцидалиста: психопата, реализатора луциферијанско-сатанистичких планова за уништење Хришћанства и Божијег света.

Медији су главно оружје за форматизацију и логистику перцепције и уводе човека у стање поларне инерције: импотентне зависности од телевизијских екрана. Бука је обавезујућа за готово све кафиће, сплавове, ресторане и целокупан јавни простор зато што је глобалистима и њиховим слугама веома важно да се талсаи човековог мозга никада не нађу у опсегу Шумановог поља (7,2 Hz) које отвара пут идејама и мишљењу и свим пољима интелектуалне активности. Дезоријентисани и узмнемирени, људи губе могућност контроле властитих судбина.

425248_294037533989787_234486759944865_814980_2059316607_nДа бисмо борбу добили, неопходно је да знамо шта медији раде, на који начин нас форматизују и какву будућност нам припремају планери и реализатори света без слободе, контролисаног моћним полугама орвелијанског антиутопијског пројекта. Квислинзи спремни да овом поретку беспоговорно служе не доззвољавају да народ има савест, свест, сећање, историју и самопоштовање. Прес-титутски медији и њихови посленици континуирано бубњајући, пуне мозгове Срба баналностима, лажима и опсценостима.

Наша будућност зависи од наших сазнања и наше спремности да се супротставимо процесима који су нас окружили са свих страна. Спремност да живимо за идеју, част, морал а не за притискање даљинског управљача и служење злу.

Косово и Метохија: Света српска земља и Косовски завет којим смо се обавезали мера су нашег постојања и нашег трајања. Уколико га будемо издали остаћемо тек маса телевизијских гледалаца, прождирача лажи који су одавно озгубили тле под ногама, удављени у мас медијима.

***

НА БАРИКАДИ У БЕОГРАДУ: млади редитељ Борис Малагурски, борац за истину и разбијач медијског мрака, аутор документарних филмова: Тежина ланаца и Косово – можете ли да замислите

малагурски на барикади

7 replies »

 1. Поштована Биљана,
  Свака ти част,
  Сажето,ефектно кратко и јасно ,
  али ком?!
  *И РЕЧИ СУ ДЕЛА
  *ИМА ЛИ ОВДЕ СРБА?!
  ПОЧИЊЕМ ДА СЕ ПЛАШИМ ОПШТЕНАРОДНОГ (ВЕЋИНСКО) ПРИХВАТАЊЕ ЧИНА САМОУНИШТЕЊА(КОЈЕ СЕ ОВИХ ДАНА СПРОВОДИ), А ОНИ ТО МИРНО ПРИХВАТАЈУ.
  “КАО СТОКА КОЈУ ВОДЕ НА КЛАЊЕ”
  Камо среће да имате већи пристип Националним фреквенцијама,
  стање и однос снага нормалних и убијених у појам -испраних мозгова би био спасоноснији за Србију и србски народ.
  Несмемо се предати
  ХРАБРО И ОДЛИЧУЧНО НЕ ПРЕДАЈИ КОСОВА И МЕТОХИЈЕ
  НЕ УЛАСКА У ТИТАНИК- БРОД КОЈИ ТОНРЕ *ЕУ.

  Свиђа ми се

 2. Сваке похвале достојна акција и подршка Ф:Б:Репортеру + актерима .
  Неби никог издвојио , СЛОГА , УМНОЖЕЊЕ и ОБОЖЕЊЕ…+ ВОдиља нек нам буде по речи светог влад. Николаја Велимировића к Небеској СРБији и спасењу душе у небеском Царству Тборца.

  Свиђа ми се

 3. Bravo Biljana! Po mom skromnom mislenju, najobrazovaniji srbski novinar. Imate podrsku nas iz dijaspore. Puno smo naucili od vas i divimo se vasoj patriotskoj snazi koju nesebicno koristite da oslabadjate nasu zajednicku i jedinu otadzbinu Srbiju od kretenizacije koju sprovodi satanski novi svetski poredak nad citavim covecanstvom, a posebno Srbijom. Uvek smo mi Srbi bili ta vaga na istorijskim prekretnicama, a budjenje Srba i Srbije, ali na zalost i ogromne nase zrtve, oznacavale su put u oslobadjanje covecanstva od zla, jer su primer nasih slavnih predaka sledili i drugi narodi. I danas nije nista drugacije, naprotiv.
  Ziveo srbski narod, zivela nasa sveta Srbija.
  Da nam dragi BOG podari snagu i um da sve ovo izdrzimo.
  Srecan praznik Blagovesti svim Srbima na planeti.

  Свиђа ми се

 4. – ВЕЋИНА РОДОЉУБА АУТОРА ТЕКСТОВА НА ТЕМУ СТАЊА СРПСКЕ НАЦИЈЕ, МЕДИСКОГ ПОРОБЉАВАЊА СВЕТА и НАМЕРА ЗЛИХ ИМПЕРИЈАЛИСТА,
  – СВЕ ДИРЕКНИЈЕ и ОТВОРЕНИЈЕ РАЗОТКРИВАЈУ ЗАДЊЕ НАМЕРЕ ХЕГЕМОНА,
  – МАЂУТИМ РЕШЕЊА ИЗЛАСКА и СПАСА ЧОВЕЧАНСТВА, СУ НЕДОВОЉНО и УОПШТЕНО НАПИСАНА !
  – КАКО ДА ИЗРАЗИМО СВОЈУ СПЕМНОСТ ДА СЕ СУПРОТСТАВИМО,
  – КАКО ДА СЕ СУПРОТСТАВИМО ???
  – ГДЕ ДА СЕ УКЉУЧИМО,
  – КОМЕ ДА ВЕРУЈЕМО,
  – ПО ЧЕМУ ДА СЕ ОРИЈЕНТИШЕМО И БУДЕМО СИГУРНИ ДА СМО ОДАБРАЛИ ИСТИНУТУ СТРАНУ ???
  – НАРОД ГЛЕДА ТЕЛЕВИЗИЈУ ПО ИНЕРЦИЈИ,
  – ЧАК И КАДА ЈЕ ПОТПУНО СВЕСТАН ДА ЈЕ СВЕ ЛАЖ !
  – КАКО ДА ЦЕЛОМ НАРОДУ КАЖЕМО ОВУ ИСТИНУ ???
  – УСТАНАК ЈЕ ЈУЧЕ ПОЧЕО,
  – КАКО ТО ДА ЈАВИМО ЦЕЛОЈ СРБИЈИ И ЦЕЛОМ СВЕТУ ???

  Свиђа ми се

  • Лазаре: поставили сте права питања на која је веома тешко дати одговор. Човечанство се суочава са великим злом које има онтолошки карактер и намерено је да уништи људски род. И сами знате и видите да су попуцали или срушени заштитни механизми: правни, политички, морални… Људи су убачени у медијски матрикс и одабрали да се забављају до смрти. Деца се форматизују технологијом којој предају своје људске способности. Као бића немамо одговоре на најважнија питања: ко смо, куда идемо, чему можемо да се надамо. По мом мишљењу и интуицији ради се о испуњењу последњих времена описаних у откровењу. Неће бити лагодног живота и морамо се припремити за велике напоре. Нудим вам своја лична размишљања на питања која сте поставили:
   КАКО ДА ИЗРАЗИМО СВОЈУ СПЕМНОСТ ДА СЕ СУПРОТСТАВИМО?
   Објашњавајте људима шта се догађа и на који начин су изманипулисани. Прикључите се еколошким организацијама и патриотском фронту. Истражујте, анализирајте и објављујте своје увиде.
   – КАКО ДА СЕ СУПРОТСТАВИМО ???
   Неопходно је повезати се и деловати свакога дана и у свакој прилици. Не трошити време на оне у матриксу, те нико неће извући. Оно у шта сам сасвим сигурна: неопходно је избацити ТВ из свог дома. То сматрам револуционарним чином од највеће важности. Медији су најјаче оружје глобалитариста, које је, међутим, најједноставније победити. Довољан је притисак на дугне даљинског управљача и још боље: бацање телевизора у ђубре као јавни чин отпора контроли ума. Сигурна сам да би се глобалитаристи, када би то постало масовна глобална појава, нашли у великом и нерешивом проблему.
   – КОМЕ ДА ВЕРУЈЕМО,
   – ПО ЧЕМУ ДА СЕ ОРИЈЕНТИШЕМО И БУДЕМО СИГУРНИ ДА СМО ОДАБРАЛИ ИСТИНУТУ СТРАНУ ???
   Сваки човек има интуицију, која му је на жалост, плански уништавана. Можете осетити својим бићем да ли су људи са којима сте или са којима намеравате да се повежете префригане битанге, језуитски лукавци или племените или добре душе које свој живот стављају у службу добра. То свако може да осети и то је најважније јер једно од омиљених оружја глобалиста је плетење интрига и протурање лажи о људима који почну да их угрожавају. Треба одмах знати да се ради о флек-у и лажима. Ослоните се, слободно, на своју интуицију и ослушкујте своје срце: уколико осетите стезање и отпор, клоните се таквих људи, организација…
   КАКО ДА ЦЕЛОМ НАРОДУ КАЖЕМО ОВУ ИСТИНУ ???
   Неопходно је покренути једну емисију на интернету у свакодневном трајању од три сата. У тој емисији треба сконцентрисати сва знања и објаснити људима шта се догађа на свим нивоима а посебно објаснити на који начин се спроводи манипулација и спин, контрола ума, фалс флег операције, праву историју, природу зла. Тиме би смо људима пружили шансу да схвате шта им се ради и онда би зависило од њих самих: имали би информације и могли би да сами одлуче да ли ће наставити да служе злу или ће се супротставити. Дакле, не можемо целом народу рећи истину и на масу не можемо да утичемо: маса је подложна деловањима које су све од реда применили глобалисти који су постали власници њихових душа. Али, један број људи би се пренуо из матрикса и схватио шта се дешава. Ти људи могу постати веома важна карика у ланцу отпора.
   НАРОД ГЛЕДА ТЕЛЕВИЗИЈУ ПО ИНЕРЦИЈИ,
   – ЧАК И КАДА ЈЕ ПОТПУНО СВЕСТАН ДА ЈЕ СВЕ ЛАЖ !
   Да, тако је. То стање се назива у теорији: поларна инерција и над њим се непрекидно спроводи инжињеринг и са тим циљем се реализују серијали типа Великог брата, фарме, истине и осталих. Спортска такмичења, музика, вести, ток шоу програми: све је подрађено циљу преузимања човекових моћи и стављања у службу Новог светског поретка. Манипулисани појединци никада неће поверовати да је манипулација кроз коју су прошли и у коју су поверовали- лаж.
   УСТАНАК ЈЕ ЈУЧЕ ПОЧЕО,
   – КАКО ТО ДА ЈАВИМО ЦЕЛОЈ СРБИЈИ И ЦЕЛОМ СВЕТУ ???
   Говорите свима, правите летке, плакате, покажите људима на практичном примеру како ТВ раде: ни једна није известила о протесту, дакле, ево прилике да виде оно о чему смо говорили, на делу. Превођење на енглески језик је неопходно. Ево, ФБ репортер и преводи на стране језике. Морамо се подрудити да постане медиј који ће људи из света консултовати по свим битним стварима које се догађају у Србији (и прошлих и садашњих догађања).
   Бити човек, по мом мишљењу, знању и уверењу, не значи лежати, гледати у кутијетину и чекати да неко други уместо нас мисли, уређује и спроводи одлуке. Морамо постати господари своје судбине и осетити да не смемо попустити злу, да се морамо одупрети свим својим бићем, иако можда нећемо моћи да видимо плодове свог ангажмана. Живот је вредан само ако поступамо у складу са највишим идеалима и вредностима. У супротном заиста постајемо бескорисни ждерачи хране, заглупљени појединци у свету паметне технологије; посетиоци Ушћа, Делта Систија, Меркатора. Максија и осталих мега продавница, заточеници и идеопоклоници Великог брата и осталих грозота: пуки и несвесни саучесници зла. Одлука је увек лична и подразумева слободну вољу: то је она последња инстанца коју зло не може да превазиђе. Нико не може да буде претворен у роба: мора на то сам да пристане. Ако не пристане, његово је царство небеско.

   Свиђа ми се

 5. Сад сам прочитао овај текст Биљане Ђоровић и веома ми се допада као и сви њени текстови и говори које сам до сада чуо.

  Свиђа ми се

 6. Није лепо да београдски радио не спомиње шта се дешавало у центру града јуче и предстоји наредна три дана али бар немојте брисати овај мој коментар. Протести у Београду због издаје Косова и Метохије у наредна три дана а можда и дуже

  Шаљите овај мејл даље, говорите уживо, телефоном и СМС порукама јер влада медијски мрак и цензура над србским родољубима који бране ову државу Србију јер резервну отаџбину немамо. Протест се продужава на Тргу наредна три дана (људи спавају под шаторима тамо, сваки сат им се неко обраћа) док ЕУробски режим не одустане од издаје Косова и Метохије пошто је три дана ЕУ дала Србији да призна КиМ. У понедељак протестују студенти испред Владе и предају јој своје захтеве о одбрани КиМ а у уторак студенти протестују испред Филозофског факултета. Такође у уторак протестује и Српска радикална странка, креће испред Дома Синдиката. Синдикат полиције упозорио је Дачића и Вучића да не издају КиМ, такође и Српска православна Црква у јавном апелу Николићу, Вучићу и Дачићу. Снимак целог протеста Двери (ту је био директан пренос а сада је снимак од два ипо сата само првих сат времена је музика а тек последњих сат ипо су говори):

  ПРОТЕСТ ДВЕРИ ТРГ РЕПУБЛИКЕ 6 АПРИЛ УЖИВО

  Далибор Дашић

  Стримовано уживо у 06.04.2013.

  Опис није доступан.

  ПРОТЕСТ ДВЕРИ ТРГ РЕПУБЛИКЕ 6 АПРИЛ УЖИВО

  http://www.youtube.com

  Владимир Јанковић Влада

  Директан пренос са протеста Двери на Тргу Републике у Београду. Болестан сам па нисам могао да дођем, и сви који нису могли гледајте на овом линку http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=7mIHzz9NR2g а можете и овде (кликните на плеј и после рекламе почиње пренос) http://nikadgranica.org/uzivo/ Директан пренос са Трга из даљине је овде http://www.naxi.rs/kamere

  На иницијативу Срба са Косова и Метохије који су дошли на протест, Двери су пристале да се протест продужи наредна три дана док се режим на власти у Србији не изјасни између КиМ и ЕУ, пошто је тај услов сада ЕУ ставила пред Србију.

  УЖИВО ВИДЕО: Хиљаде људи на народном протесту за одбрану Косова и Метохије!

  ——————————————————————————–

  На Тргу републике се одржава својеврсни народни референдум – Хоћемо Косово и Метохију, нећемо ЕУ!

  Београд, 06.04.2013

  http://www.dverisrpske.com/sr-CS/dveri-na-delu/2013/april/zahtevi-vlasti-sa-trga-republike-u-beogradu.php
  ПРОТЕСТ ДВЕРИ ТРГ РЕПУБЛИКЕ 6 АПРИЛ УЖИВО
  Пре 5 мин. · Свиђа ми се · Remove Preview
  Владимир Јанковић Влада Није питање Србије, само питање Срба него свих грађана ове државе, а сваки грађанин неке државе жели да живи у уређеној и успешној држави, а ако му се у њој не свиђа може да оде где хоће, или ако хоће да је уништава изнутра или отима део њене земље и припаја другој држави онда наравно да није пријатељ ове државе.

  Свиђа ми се