Небојша Јовић

Радикали, ДСС, 1389 – Ми, Срби са севера вас молимо: окупите се и формирајте „Србски патриотски фронт“ или како га код назвали, само га за име Бога формирајте!


Небојша Јовић

Небојша Јовић
20.04.2013.

Радикалима

Заиста срамота за „ветеране патриотизма“ сада можда са додатним префиксом „квази“! Деценијама су вам била пуна уста и саопштења Космета, да би сада, када је Космет као никада, од 1389-е на овамо угрожен, почели да показујете своје право лице калкулисањем и себичношћу!

Зашто браћо Радикали побогу ЈЕДАН ЈЕДИНИ ПРОТЕСТ НЕ ОРГАНИЗОВАСТЕ са БИЛО КИМ, било којом странком или удружењем???

Јел’ могуће да вам НИКО ама БАШ НИКО НИЈЕ ДОВОЉНО ДОБАР ДА ЗДРУЖЕНИМ СНАГАМА СПАСИТЕ СРБИЈУ ОД ПРОПАСТИ?

Да ли је могуће да су Вам страначки интереси и сујета ЈАЧИ И ОД КОСМЕТА И ОД СРБИЈЕ???!

Сигуран сам да би вам и Шешељ у избору између његовог живота и Србије, рекао да одаберете Србију. Овако како радите, више одмажете него сто помажете данас Космету, а колико сутра и целој Србији!

Или сте свесни да оваквим подвајањем слабите гнев и енергију народа, расплињујете их па зато то и чините?! Нећу да верујем да је тако! Хоћу да верујем да је сваки сат, сваки дан ваш, проведен на ратиштима где су нам браћа била угрожена, дубоко у вама и да га никаква сујета или партијски интерес не могу надјачати!

Ми са севера Вас молимо да се повежете, не само са сваком патриотском странком или удружењем, већ и са сваким појединцем који жели да помогне, јер САДА НАМ ЈЕ СВАКИ ЧАСТАН СРБИН ПОТРЕБАН, нијансе ће у овој светосавској борби одлучивати (када кажем борба не мислим на хаос и проливање крви, не дао Бог. Мислим на све видове мирне борбе која ће резултирати тиме да се после 100 година Срби и Србија врате себи)!

ДСС -у

Словите у народу за једну од странака најјачег националног набоја и националне истрајности! Али и за странку најмање енергије, салонску странку! За време владавине г. Војислава Коштунице, СРБИ НА КОСМЕТУ СУ БИЛИ НАЈСИГУРНИЈИ И УЗ НАЈВЕЋУ ПРИСУТНОСТ СРБИЈЕ И ЊЕНИХ ИНСТИТУЦИЈА НА КОСМЕТСКИМ ПРОСТОРИМА! Али шта се данас са вама десило? Последњих пар година, од доласка непоменувшег Б.Тадића (ДО СКОРА најомраженијег политицара на северу Космета) када је „београдска казнена експедиција“ кренула на север Космета и када је почео увод у издају и предају Космета Албанцима и разградњу државе, ви се „борите“ искључиво саопштењима.

Па знате ли, без увреде, да је свако дете на Космету, вец са 16 година свесно издаје о којој причате, с’ тим сто су њихова размишљања много конкретнија и храбрија! Да ли заиста мислите да се Држава и народ бране само писањем и свиленим рукавицама?

Када се гази Устав, продаје територија, тада се свим средствима (ненасилним…) она брани! Блокира се рад Парламента, Влада, зграда Уставног Суда док се не изјасне о неуставности ЕУ-албанских споразума… Позивају се у један национални блок СВЕ СТРАНКЕ, УДРУЖЕЊА И ПОЈЕДИНЦИ КОД КОЈИХ СВЕСТ ЈОШ УВЕК НИЈЕ ОБОЈЕНА ДУГИНИМ БОЈАМА.

Показали сте завидну (и неочекивану) енергију на протесту у Новом Саду под мотом „УСТАВ СЕ МОРА ПОШТОВАТИ – ВОЈВОДИНА ЈЕ СРБИЈА“ – и то је добро.

Показујете поприличну енергију и у Београду када се тражи смена власти, са разлогом, претпостављам…

АЛИ НЕМА НИ ДЕЛА ТЕ ЕНЕРГИЈЕ И ОДЛУЧНОСТИ КАДА ЈЕ КОСМЕТ У ПИТАЊУ!!!

Није ли мозда и код вас СТРАНАЧКО НАДЈАЧАЛО НАЦИОНАЛНО, није ли превладао резон да је боље не замерати се СНС-у и са њима формирати нову власт у БГ, НС и Војводини, него ли „таворити“ у опозицији?

И у вашем случају хоћу да верујем да није себичност у питању! Али онда покажите то јасно и недвосмислено у данима који су пред нама, па „да вас слави србство до вијека“!

Окупите се и формирајте „Србски патриотски фронт“ или како га код назвали, само га за име Бога формирајте!

1389

Браћо из „1389“, заспали сте – осим реклама и продаје ваших мајица, нема вас?

Мишо, брате наш, огласи се, довољан је Србији данас један Дрецун, два би била заиста превише. Сигуран сам да је твој „материјал“ јачи!

Много сте урадили на косметским барикадама, не анулирајте то ма шта да су вам дали или обећали!

На крају све вас молим и позивам, БУДИМО ДАНАС СРБИ И НАРОД ДОСТОЈАН ПРЕДАКА СВОЈИХ, ОДБРАНИМО ЗАЈЕДНО СРБИЈУ! И ви старији, угледајте се на МЛАДУ СРБИЈУ КОЈА ДОЛАЗИ, на младе „ЗАВЕТНИКЕ“ који показују да Београд иако најнесрбскији град на свету, ипак није мртав, није град зомбија, већ да има живота, има будућности, има и части!

И још једном: НИШТА НИЈЕ ГОТОВО, ТЕК ПОЧИЊЕ!

 

9 replies »

 1. Да човек помисли,нема шта да пишу Дверима,њима не мора да се пише,они су ту, на барикадама на Косову увек организовано на смену из целе Србије.Организатори,али то уопште није битно што су организатори,протеста кад је први пут послат ултиматум, 3 дана из целе Србије се смењивали на барикадама на Тргу,неки нису ни ишли кући 3 дана и 3 ноћи.Зато валда народ пише другима,јер их тада као и на протесту испред владе није било,дал због тога што им је битно да они буду покретачи, или што су Двери рекле да нема партијских застава већ сви заједно под српски барјак,како то Двери иначе раде. На протесту у НС сви са партијским заставама да смену Пајтића и седну на његово место, а Двери укидање бирократије и новци да остају општинама, али нису ни спомињали то већ сво време опомињали песмом и скандирањем КОСОВО ЉУДИ,АЛО! Тако да је добро ово писмо,али само делује чудно да се барем у једној реченици нису позвале Двери,да остану на досадашњем курсу и сада,јер све што стоји у писму то свима њима Двери већ месецима пишу и причају! Но нема везе,неби то ни спомињао да не изгледа чудно што се после одрађене приче и посла увек појави неко као да ништа до сад није урађено.

  Свиђа ми се

 2. – ОКУПИЋЕМО СЕ МИ у ДОВОЉНОМ БРОЈУ И БЕЗ квази патриота !
  – УСТАНАК и САВЕЗ СА РУСИЈОМ ОДКБ КОЛЕКТИВНЕ ЗАШТИТЕ !
  – МИ СМО ЈАЧИ И НЕЋЕМО ДОЗВОЛИТИ ИЗДАЈУ !

  Свиђа ми се

 3. Gde su Dveri sta oni rade. Idu iz sela u selo organizuju da bude cista hrana a ne GMO. A krivci su u Beograd Pa u beograd je danas javljeno da su beogradski profesori napravili dve vrste GMO krompir. Dali Dveri zamajavaju narod . Oni koji im veruju neka dodju sutra u demonstracije i da traje dok se svi zuti pacovi ne pohapse . Dedinje je osinjak terorista . Tamo je rasadnik . Tamo se sprema sta ce biti i kada i koliko ce ko da vlada u sledecih 1000 godina. Tamo je prosto receno seme ali ima ga i u bajcetinu ima ujke tetke i ostale rodbine u Zitoradje ima ih svuda pa sve pohapsite pa sve na sud . Srbi organizovani ui najvecu tajnu grupu od kako ova olaneta postoji KOSOVSKI ZAVTNICI ZELIM VAM DA STO PRE ISTERATE PACOVE IZ RUPE . U Ameriku za terorizam se dobija smrtna kazna zasto Srbski narod da bude blazi nego amerika .

  Свиђа ми се

 4. Драги мој уважени брате Небојша Јовићу. Па ти се човјече обраћаш Покрету 1389 и Misi Vacicu. И још га називаш братом. Драги Небојша, ти си у великој заблуди јер очигледно до сада ниси схватио ко је Miso Vacic. Они су били на барикадама не да вама помогну, већ зато што су били плаћени од своје странке која је сад на власти и спроводи оно што ДС није мого ни да замисли. Нема ту патриота брате Небојша. То је политички покрет који глуми патриоте кад затреба. Нека те Бог чува брате Небојша, али 1389 нису патриоте.

  Свиђа ми се

 5. Кад ако не сад, ко ако не ми! Сви под један барјак! Минимум координације за заједничку одбрану отаџбине мора постојати. Нема поправног, овога пута!

  Свиђа ми се

 6. СНП1389, ха ха ха,па то је филијала СНС-а. Нису се они успавали већ тако Алек наредио! 1389=СНС-Београд зна!

  Свиђа ми се

 7. Који ДСС они се синоћ на састанку међусобом посвађаше јер Коштуница сувише посваја за Вучићем. Радикали превазиђени, Миша Вацић човек СНС и ДБ нема га нигде.
  Једино у Двери још верујем, једино ти момци тренутно покушавају да окупе ткз патриотски блок али ДСС у њима види конкуренцију и не жели их у скупштини.

  Свиђа ми се