ДРУШТВО

СРБСКИМ РОДОЉУБИВИМ СНАГАМА – Забога уједините се и наступите као један – САД или НИКАД… Историја вам неће опростити „родољубиву себичност“ и „политичку кратковидост“…


 

СРБСКИМ РОДОЉУБИВИМ СНАГАМА…

Миодраг Новаковић
20.04.2013

Отаџбина се буквално распада пред нашим очима – а шта раде наше „ударне“ патриотске снаге…

Радикали протестују у подне, Наши  и Двери сутра у 14, студенти ће кренути од понедељка, Десесовци пишу саопштења, од њих праве авиончиће и бацају их кроз прозор, да не би ризиковали излазак на улицу…

Ако и овај преломни тренутак, када је наша отаџбина стављена пред евроатлантску гиљотину није могао да ВАС уједини, шта би онда требало.

Забога уједините се и наступите као један – САД или НИКАД… Историја вам неће опростити „родољубиву себичност“ и „политичку кратковидост“…

Зато, формирајте заједнички „Савет за Одбрану Србије“- ето и назива сасвим прикладног за ситуацију у којој се налазимо- „СОС“. Делегирајте у тај савет једнаки број делегата (или како се договорите) и поведите овај народ у заједничку борбу за одбрану Устава и целовитост Србије.

Сложите се практично око само једног тог горућег питања – око кога сте се већ ВИ сви декларативно и сложили… Дакле потребан ВАМ је само један „мали корак“ ка уједињењу- Мали корак за вас, а Велики Корак за Србију.

То данас од ВАС сви очекују, и то са правом… Прочитајте само колико је коментара на овој друштвеној мрежи, у том правцу- колико је гнева у народу, не само због издаје, већ и због разједињености такозваног „Патриотског фронта“!

Ослушните глас свог народа, да не би сутра широм наше Србије слушали топот окупаторских цокула…

Миодраг Новаковић

 

733874_10151522200381162_1499497590_n

5 replies »

 1. Постоје неколико главна разлога разједињености:

  1. Србске тајне службе
  су поставиле своје полтроне на одговорним местима у датим странкама, покретима и патриотским невладиним организацијама и како оне свирају тако сви играју. Данашњој власти није потребна јака опозиција тако да је она врбовала људе који се налазе унутар патриотских странака, покрета и организација да раде за њих, путем претњи, новца, уцена или остваривања некаквих погодности. Свако од њих има своју цену и ђон-образ на располагању ономе ко да више.

  2. Сујета.
  Када човек постане доктор наука и добије поред свог имена префикс др. он мисли да све зна, да је Богом дан и да је попио сву памет овога света. Како такав труст мозгова да се усагласи. Одговор је НИКАКО. Не зна се ко је сујетнији од кога. А СРС, ДСС и остали су пуни др кадрова на разноразним положајима.
  Својевремено сам се дружио са доста људи који су доктори наука. Ти њега да убедиш у нешто па то нема шансе. Он мора да је увек у праву или мора да је увек у праву. Још је професионална деформација др наука (који је јелте обавезно поред своје области, стручњак и за све живо на кугли земаљској) да држи предавања и да теоретише о свему и свачему.
  Где неко може да убеди рецимо др Војислава Коштуницу да поступи овако или онако. Ама он је доктор наука он све зна. Не иде се код доктора наука да се зову на сарадњу него се иде код њих са својим мишљењем а враћа се од њих са њиховим мишљењем.

  3. Страх
  од прве, грађанске, издајничке Србије да ће их по медијима провлачити као кривце за све ратове на просторима бивше СФРЈ и да ће бити дежурни кривци. Оптуживаће их за ратно хушкачку реторику на Косову поред мирног и одрживог потписаног споразума у Бриселу. Затим ће их оптужити за балван револуције, рушење друштвеног поретка, сврстати у друштвене непријатеље и атависте изашле из каменог доба који још живе у средњевековној Србији уместо да се окрену западу, светлој будућности и путу ка пуноправном чланству у ЕУ, можда неког оптуже и осуде на неком новом суду сличном хашком или нашем домаћем за ратне злочине.

  4. Борба за вођу опозиције, и КОЛИКИ ЈЕ МОЈ ДЕО?
  Двери су ДСС-у конкуренција, радикалима су двери конкуренција, ДСС никад није желела да има било какве везе са радикалима они су ноблес а радикали су за боранију увек кад је требало да радикали дођу на власт дсс је јурила ка жутима, јер у случају да се повежу са радикалима њихово чланство ће кренути да се осипа, јер ће почети бечке мустре из врха странке да негодују.

  5. Нико неће да ставља своје дупе у ватру.
  Хоће деклеративно сви да се боре за Космет, али чим им неко забрани скуп или дође полиција и наложи им да се разиђу они погну главе и мирно у потпуном послушању се разиђу (осим неколико изузетака). Без ризика од хапшења, привођења, малтретирања, претњи, уцена, медијске хајке, физичког обрачуна и пендрека од стране државног апарата који примењује силу и тортуру над поштеним људима који се боре за спас Србије борба за Космет не постоји.

  Свиђа ми се

 2. У Нишу, данас 21.04.2013., на Тргу Краља Милана, у 16. часова, у протесту: НАРОД каже НЕ! – издаји и капитулацији
  https://www.facebook.com/events/223087781149186/

  Без страначких обележија, само под званичном Србском заставом заједно протест израшавају Србски покрет Слободна Србија, Српски сабор Заветници, Двери, припадници СРС и ДСС, чланови удружења расељених са КиМ, чланови УГ Сербона, грађани Ниша и Србије …

  ЈЕДАН БАРЈАК – ЈЕДНА СРБИЈА !

  Свиђа ми се

 3. Ujedinite se i svi zajedno oduznite vlast od homosexualaca kao sto su oni oduzeli od narod. Oni su isli sa oruzje od banke do banke od firme do firme a zasto vi ne idete istim putem krenite na Dedinje tamo je najveci pogodak tamo im je gnezdo koje se treba rasturiti

  Свиђа ми се

 4. – Сад падају и последње маске !
  Нећемо више веровати онима који се издвајају, јер сами ће себе означити као КВАЗИПАТРИОТЕ !
  – Можда је тако и боље ДА СЕ ЗА УБУДУЋЕ ЗНА ко је вера а ко је невера !
  – „СОС“ савет за одбрану Србије + ОДКБ са РУСИЈОМ и
  – УСТАНАК ће бити успешан а Србија слободна !

  Свиђа ми се

 5. ДВЕРИ већ месецима траже уједињење,али ДСС и Радикали буквално ћуте.Једино се патриотске организације одазивају на позиве Двери,као 6 и 7 априла. ДСС у Дверима види конкуренцију,Радикали аутистични,чак се свакакве приче чују о њима(јер вам чудно што имају паре).Сада,онај ко одбије уједињење тај ради против србије!

  Свиђа ми се