ДРУШТВО

У недељу на Тргу Републике у 14 часова – Свесрпски народни протест против капитулације


Свесрпски народни протест против капитулације

 

20.04.2013.Заветници

Браћо и сестре, српски родољуби, окупимо се у недељу на Тргу Републике у 14 часова заједно и сложно да кажемо НЕ капитулацији и велеиздаји државе и народа.

Овакав чин велеиздаје се не може назвати чак ни капитулацијом, јер је кроз историју она оправдавана притисцима и налозима окупатора, а данас власти у Србији ропство проглашавају за победу!

Позивамо све грађане да стану у заштиту Устава, закона и државотворности Републике Србије.

Позивамо све родољубиве, државотворне и слободарске странке, покрете, завичајна удружења, навијаче спортских клубова, српске интелектуалце, појединце и све оне којима је отаџбина у срцу, да стану под исти барјак.

Позивамо сву браћу и сестре, из свих градова Србије, Црне Горе и Републике Српске да се придруже скупу сутра у 14 часова, а они који нису у прилици, нека у својим градовима организују протесте.

Ко, ако не ми?! Када, ако не сада?!

Не дозволимо да власти у Србији понизе српски народ и баце га на колена!!!

НЕ ДАМО КОСОВО И МЕТОХИЈУ!

Ustani Srbijo

***

Сви на протест: Недеља, Трг Републике у 14 часова

 

Позивамо све наше саборце, присталице, пријатеље и све друге родољубе да у недељу, 21. априла дођу на Трг републике у 14 часова!

Београд, 20.04.2013 Двери

Покрет Двери јавно пита Владу Србије шта су добили за издају Косова и Метохије и парафирање Споразума о признању независног Косова? Јасно је да су „изборили” све оно што Срби већ имају на северу Косова и Метохије, само што ће сада морати да буду укинуте институције државе Србије на северу Косова и Метохије, а успостављене тзв. шиптарске државне институције.

То је државни удар који је извршила Влада Србије, кршење Устава и предизборних обећања владајућих странака.

Покрет Двери сматра да Ивица Дачић и комплетна Влада морају хитно поднети оставке због овог чина. Пружамо пуну подршку Србима на Косову и Метохији и прикључићемо се њиховој иницијативи за скупљање потписа грађана за расписивање референдума на тему Косово и Метохија или Европска Унија.

Покрет Двери такође подржава све протесте патриотских политичких странака и удружења који ће бити организовани наредних дана, на првом месту сутрашњи свенародни протест у 14 часова на Тргу Републике у Београду, на који позивамо све наше саборце и присталице, као и све друге српске родољубе.

Сви видимо да седнице Скупштине Србије уопште неће ни бити, јер се владајући режим плаши реакције народа, али ако је буде, Покрет Двери ће бити и испред Скупштине да погледа у очи сваког посланика који је спреман да изда Косово и Метохију.

Још једном позивамо све родољубиве политичке организације и патриотска удружења да се заједнички саберемо сутра, у недељу у 14 часова, изнова на Тргу Републике у Београду и само под једном заставом – заставом Србије и једним слоганом – БРАНИМО СРБИЈУ.

Косово и Метохија нас позивају на јединствен отпор издајничком режиму коме морамо да кажемо шта мислимо о парафирању споразума у Бриселу и издајничкој политици Европска Унија по сваку националну цену.

Информативна служба Покрета Двери

***

ПРОТЕСТ у недељу и у Нишу!

НАРОД каже НЕ! – издаји и капитулацији

Грађани Ниша, грађани Србије, браћо и сестре, србски родољуби, окупимо се у недељу на Тргу Краља Милана (у центру Ниша) у 16 часова заједно и сложно да кажемо НЕ издаји и капитулацији државе и народа.

Позивамо све грађане Републике Србије да стану у заштиту Устава, закона и државотворности
Позивамо све родољубиве, државотворне и слободарске странке, покрете, завичајна удружења, навијаче спортских клубова, српске интелектуалце, појединце и све оне којима је отаџбина у срцу, да стану под исти србски барјак.

КАЖИМО И ПОКАЖИМО ШТА МИСЛИМО О ИЗДАЈИ – СЛОЖНО НЕ!

Photo

3 replies »

  1. – СОС = Савез за Одбрану Србије,
    – ОДКБ = Моментални пријем у колективну безбедност са РУСИЈОМ !
    – Нећемо дозволити издају Србије, јер
    – МИ СМО ЈАЧИ и бранимо СВОЈЕ СРПСКО КиМ и целу СРБИЈУ !

    Свиђа ми се