АНАЛИЗЕ И МИШЉЕЊА

Небојша Јовић – Београд је данас прошао „квалификације“, сутра су студенти, ДСС, СРС на испиту… ОСЕЋАШ ЛИ БЕОГРАДЕ, ОСЕЋАШ ЛИ СРБИЈО КАКО ЈЕ ЛЕПО КАДА СИ ХРАБАР, СЛОБОДАН, КАДА ХОДАШ УСПРАВНЕ КИЧМЕ???!!!


Nebojsa Jovic

Небојша Јовић

 21.04.2013.

СВАКА ЧАСТ ГЛИШИЋУ! СВАКА ЧАСТ „ДВЕРИ“!

Показали сте да НИКО НИЈЕ „НЕДОДИРЉИВ“, да немају заштиту од народа, А НЕЋЕ БИТИ ЗАШТИЋЕНИ НИ ОД ЗАКОНА!

КРЕНУЛА ЈЕ СРБИЈА, ПОЛАКО АЛИ СИГУРНО!

Сада ће кренути претње, поткупљивање, покушај да нас међусобно заваде, И ТУ НЕ СМЕЈУ УСПЕТИ!

СВАКА ЧАСТ ОПЕТ „ЗАВЕТНИЦИМА“, КОЈИ СЕ ЗАСЛУЖЕНО ПРОФИЛИШУ КАО „МЛАЂИ БРАТ“ „ДВЕРИ“,“НАШИХ“ СВИХ СРПСКИХ ПОКРЕТА И УБРЗАНО САЗРЕВАЈУ!

ПОХВАЛА ЗА „НАШЕ“, ПОДРШКА СУТРА СТУДЕНТИМА, ДСС-у, па и тврдоглавим РАДИКАЛИМА И ОНИ НАМ ТРЕБАЈУ, СВАКИ ПОЈЕДИНАЦ НАМ ОВОГ ТРЕНУТКА ТРЕБА!

НЕ СМЕ БИТИ МЕЂУСОБНЕ СУЈЕТЕ, НИТИ ЉУТЊЕ, КОСМЕТ НЕ ПРИПАДА САМО МИТРОВИЦИ, СЕВЕРУ ИЛИ САМО КОСМЕТУ, КОСМЕТ ПРИПАДА И ЦЕЛОЈ СРБИЈИ И РЕПУБЛИЦИ СРБСКОЈ И РЕПУБЛИЦИ СРБСКОЈ КРАЈИНИ, И СРБИМА У АЛБАНИЈИ И ЦЕЛОМ РАСЕЈАЊУ и што је НАЈБИТНИЈЕ: „СРБИЈА ПРИПАДА ПОКОЛЕЊИМА НАШИМ И НИКО НЕМА ПРАВА ДА И ЈЕДАН ДЕО СРБИЈЕ РАСПРОДАЈЕ ДА БИ НАМИРИО, онако „ДОМАЋИНСКИ“, ДУГ ОДНОСНО НОВАЦ КОЈИ ЈЕ УЗЕО КАКО БИ „ОБА СИНА (КИМ и ЕУ) ЗБРИНУО“, нити припада онима КОЈИ МОЖДА УЦЕЊЕНИ СВОЈУ СЛОБОДУ ОТКУПЉУЈУ НАШОМ ПРОДАЈОМ И НЕСРЕЋОМ!

Ако већ не можемо да се ширимо, да повратимо наше (овог тренутка), онда не смемо поклањати и крчмити (онако „Бајчетински“) своје!

Београд је данас прошао „квалификације“, сутра су студенти, ДСС, СРС на испиту…

СВИ КОЈИ СТЕ ДАНАС БИЛИ НА ПРОТЕСТУ, ПОМОЗИТЕ ИМ СУТРА И У ЈОШ ВЕЋЕМ БРОЈУ!

СВАКО „ДАНАС“ ИМАЋЕ СВРХУ САМО АКО „СУТРА“ БУДЕ ЈАЧЕ НЕГО „ДАНАС“!

А СУТРА СМО НА ИСПИТУ И МИ СА СЕВЕРА ПРЕ СВЕГА И НАДАМ СЕ ДА ЋЕМО КАО И УВЕК ДО САДА „ПОЛОЖИТИ“, па ако Бог да, од уторка и среде и сваког наредног дана да кренемо да план растурања Србије ЗАУСТАВИМО САДА И ОВДЕ, НА КОСМЕТУ!

ОСЕЋАШ ЛИ БЕОГРАДЕ, ОСЕЋАШ ЛИ СРБИЈО КАКО ЈЕ ЛЕПО КАДА СИ ХРАБАР, СЛОБОДАН, КАДА ХОДАШ УСПРАВНЕ КИЧМЕ???!!!

ЈЕСТЕ ОПАСНО, АЛИ И БЛАГОСЛОВЕНО! Зато север дише 14 година пуним плућима, а када нас питају БОЈИМО ЛИ СЕ КОГА, одговарамо „САМО БОГА И ВИШЕ НИКОГА“!

СВЕ ЗА СРБИЈУ, СРБИЈУ НИ ЗА ШТА!!!