ДРУШТВО

Бошко Обрадовић: Што пре направити патриотски фронт који може срушити Дачићеву владу


ОБРАДОВИЋ: Што пре патриотски фронт који може срушити Дачићеву владу

 22.04.2013 | 23:29
 ФАКТИ

 

УЧЕСНИЦИМА ПРОТЕСТА ИСПРЕД ВЛАДЕ СРБИЈЕ „НИЈЕ ГОТОВО
– НАРОД СЕ ПИТА“ ОБРАТИО СЕ И ЈЕДАН ОД ЛИДЕРА ДВЕРИ

Бошко Обрадовић

 • Онај ко је издао Косово – издаће и Рашку, Војводину, привреду и пољопривреду, наше породице, уништиће државу Србију због тог несрећног пута у ЕУ по сваку националну цену
 • Зато морамо да правимо јединствен патриотски блок против ЕУ, а за Србију и одбрану КиМ у саставу Србије. То је довољно да се сви српски родољуби саберу у један заједнички фронт
 • Позивам вас да заједнички у петак у 10 сати будемо испред Скупштине, да блокрамо рад Скупштине, да оградимо место издаје, да обележимо место где седе они који су спремни да жртвују и рођеног оца и мајку ради својих привилегија
 • Ово је почетак једног великог заједничког патриотског фронта који ће срушити Владу Србије и који ће донети нове парламентарне изборе

УЧЕСНИЦИМА протеста испред Владе Србије „Није готово – народ се пита“ – на самом крају – обратио се и члан Старешинства Двери Бошко Обрадовић.

Позивајући на даљу политичку борбу и националну мобилизацију, рекао је:

„Важно је што је данас по први пут остварена нека врста уједињавања патриотског политичког блока и што смо направили заједничку протестну шетњу до Владе Србије и послали јој јасну поруку: да постоји озбиљна могућност да све српске патриоте – ако буду свесне чињенице колико је то данас значајно – у наредном периоду наступе заједно против издајничке Владе и што пре направе блок који ће рушити Владу са Ивицом Дачићем на челу.

Желим да се још једном захвалим свим патриотским братским организацијама са којима сарађујемо недељама уназад на сјајан начин и на овоме што смо јуче и данас урадили. И, нека то буде нови почетак једне квалитетне сарадње свих патриотских организација јер је данас свакоме јасно – ако не будемо марширали у једној колони – да нећемо успети да направимо никакав резултат против издајничке Владе. Ово је данас, надам се, један велики почетак онога што можемо да урадимо заједно, ако останемо сложни и ако наставимо да сарађујемо.

Ми овде данас пред свима вама кандидујемо прво следеће место на коме можемо да покажемо заједничку оштрицу нашег бунта и на којем можемо директно да се суочимо са свим виновницима издаје Косова и Метохије.

Најновија информација гласи да је седница Скупштине Србије у петак у 10 часова, а ми смо већ обећали свим посланицима Скупштине Србије да ћемо их лично дочекати на улазу у Скупштину: да нас погледају у очи. Да видимо издајнике.

Интересује нас да погледамо очи у очи свакога онога ко мисли да гласа за издају Косова и Метохије, ко мисли да је свеједно, ко слуша страначке врхове због својих привилегија и посланичких плата, ко није спреман да каже истину шта раде њихови страначки врхови и ко ће гласати онако како мора да гласа да би задржао своје привилегије.

Хоћемо да задржимо свакога од њих, као што смо јуче зауставили Ивицу Дачића да отвори Београдски маратон!

Од тренутка, када је данас ова несрећна издајничка Влада Србије на челу са Ивицом Дачићем потписала споразум са шиптарским терористом и ратним злочинцем Хашимом Тачијем и признала независно Косово – од тог тренутка ми више немамо никаквог пардона према њима, јер они крше Устав Србије.

Ако не поштујете Устав Србије не можемо ни ми да поштујемо вас!

И свуда и на сваком месту ћемо вас блокирати и супротстављати вам се!

Прва таква прилика је седница Скупштине, дан када тај највиши законодавни дом народа треба да каже свој став.

Сви ми тамо, пред лицем свих медија и целог света, треба да покажемо да нам није свеједно ко тај дан заседа док се одлучује судбини Србије. Зато мислим да све наше снаге треба да концентришемо у петак, на цео дан заседања скупштине.

Треба да опколимо Скупштину и да заробимо посланике! Да заробимо посланике који су спремни да издају Косово и Метохиј!

Није мало урађено свих ових недеља.

Успели смо да очувамо пламен отпора и побуне.

Успели смо да се не предамо, да не клонемо духом, да не поверујемо у лажи да је све готово и да мора овако.

Успели смо да издржимо ову борбу. А борба тек почиње и наставља се са сваким нашим наредним протестом и сваком наредном могућношћу да свуда и на сваком месту блокирамо било ког министра Владе Србије да даље ради свој посао зато што нема других активности кад се изда Косово и Метохија.

Онај ко је издао Косово – издаће и Рашку, Војводину, привреду и пољопривреду, наше породице, уништиће државу Србију због тог несрећног пута у ЕУ по сваку националну цену.

Зато морамо да правимо јединствен патриотски блок против ЕУ, а за Србију и одбрану КиМ у саставу Србије. То је довољно да се сви српски родољуби саберу у један заједнички фронт.

Зато желим да се захвалим свима вама из унутрашњости, из редова свих наших патриотских организација, који сте напустили своје послове у Београду, који сте били спремни да ризикујете и да дођете, али да се зна да Београд, Србија и Срби нису ћутали кад су издајници кршили Устав, предизборна обећања и признали независно Косово.

Позивам вас да заједнички у петак у 10 сати будемо испред Скупштине, да блокрамо рад Скупштине, да оградимо место издаје, да обележимо место где седе они који су спремни да жртвују и рођеног оца и мајку ради својих привилегија.

Ово је почетак једног великог заједничког патриотског фронта који ће срушити Владу Србије и који ће донети нове парламентарне изборе“.

Диана Милошевић

http://fakti.org/serbian-point/kritika-vlasti/obradovic-sto-pre-patriotski-front-koji-moze-srusiti-dacicevu-vladu

sl1

5 replies »

 1. Opkoliti i Vladu Srbije i Skupstinu, nema ni unutra ni napolje, sve drzati pod blokadom dok ne podnesu ostavke!!!!!!!!!!!
  Novi izbori na svim nivoima!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Nema odustajanja, nema predaje, do konacne pobede!!!!!!!!!!!
  Onaj ko pogazi Ustav, najvisi zakonodavni akt Srbije mora da odgovara, mora da bude procesuiran!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Napred do pobede!!!!!!!!!!!!!!

  Свиђа ми се

 2. Људи помагајте , иначе има да нас истерају из сопствене државе а све се ради по налогу ЕУ , Америке и НАТО ја једино видим као решење оружије у рукама и да се бранимо како од горе поменутих демонских структура тако и од оваквих антисрпских крвних непријатеља попут ДС,ЛДП,СНС,УРС,СПС,ЛСВ …и свих осталих непритаеља Српског народа.

  Свиђа ми се

 3. – ЗАЈЕДНИЧКИ ФРОНТ + РТС + РУСИЈА !
  – СЛОБОДНА СРБИЈА је могућа заједничким снагама и РУСИЈЕ !
  – СЛОБОДАН РТС,
  – СЛОБОДНИ МЕДИЈИ услов без кога се не може !
  – СВАКОДНЕВНИ ЗАЈЕДНИЧКИ ПРОТЕСТИ до слободе !

  Свиђа ми се

 4. Eto tako se to radi ,, svi zajedno “.Ja licno mislim da se zablokiraju granice da niko ne pobegne sa zenama i decom sve treba pohapsiti i poslati u koncentracioni logor Borski rudnik koji mora da ozivi za ovakve dilkadjije

  Свиђа ми се