Издаја

Саша Касаловић – УСТАЈ СРБИЈО, БРЕ!


Саша Касаловић
22.04.2013.

Саша Касаловић

БРАЋО И СЕСТРЕ ….САДА или НИКАДА….СВИ ЗА БЕОГРАД ДА СВРГНЕМО ИЗДАЈНИЧКИ РЕЖИМ !
Ето како власт гледа на то када и десетине хиљада митингују а не угрозе их безбедносно. МОРАЈУ ДА СЕ УПЛАШЕ, МОРАЈУ ДА СЕ УСЕРУ ОД СТРАХА ЗА СВОЈЕ ЖИВОТЕ…. иначе као да нисмо ни били тамо…. чујеш….“пар хиљада“ као да се ништа није догодило… УСТАЈ СРБИЈО БРЕ!
НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ:Како јављају извори са лица места у Београду је народ почео да се сабира са свих страна. Тренутно их је око 30.000. Међутим, процена је да се народ невероватном брзином прикључује колони у све већем броју па се очекује да ће врло брзо достићи број од преко 50.000 људи.
СРБИЈА СЕ БУДИ…..
ОВО ЈЕ ПРИЛИКА КОЈУ МОРАМО ИСКОРИСТИТИ….
ИЗДАЈНИЧКА ВЛАДА ДАНАС МОРА ДА БУДЕ ЗБАЧЕНА СА НАРОДНЕ ГРБАЧЕ, ИЛИ ЋЕ СРБИЈА ДАНАС УМРЕТИ!
НАПРЕД СРБИ… ЗА КРСТ ЧАСНИ И СЛОБОДУ ЗЛАТНУ!

НЕ СМЕ СЕ ТРАЖИТИ РАСПИСИВАЊЕ РЕФЕРЕНДУМА ДОК СЕ НЕ СМЕНИ ТИЈАНИЋ И СВИ ГЛАВНИ И ОДГОВОРНИ У СВИМ МЕДИЈСКИМ КУЋАМА КОЈИ СУ СЕ ОГРЕШИЛИ О УСТАВ …. ТЕК ТАДА МОЖЕ РЕФЕРЕНДУМ….. Јер како тражити одговор народа о томе што УСТАВ јасно дефинише. То неби био референдум него Референдум за потврду или поништење УСТАВА, а са оваквим медијима и издајницима у свакој пори друштва ваљда је свима јасно како би наштеловали ови лопови да се тај РЕФЕРЕНДУМ ЗАВРШИ!
Из незваничних али поузданих извора:  Александар Вулин директор Владине Канцеларије за КиМ поднео оставку због не слагања око потписаног споразума Београд – Приштина и његове имплементације