БАРИКАДЕ

Касаловић: Вучићу, нисмо ми гомила идиота којом можеш да манипулишеш преко Пантића!


Касаловић: Вучићу, нисмо ми гомила идиота којом можеш да манипулишеш преко Пантића!

На изјаву Вучића да ће се договарати са Србима са севера КиМ реаговао је Саша Касаловић, представник СНВ за Зубин Поток и подпреседник СНО СРБИ НА ОКУП, са Косова и Метохије.

Вест објављена на РТС-у:

vučić očekuje dogovor

23.04.2013. за ФБР уредник Биљана Диковић

Вучићу, нисмо ми гомила идиота којом можеш да манипулишеш преко Пантића!

Саша Касаловић

Вучић очекује да се ми Срби са севера Косова и Метохије са њим,“ИЗДАЈНИКОМ“, договарамо „како смо то и до сада чинили“, и како рече то што нам је испреговарао је најбоље што је могао па нас позива да сарађујемо са њим, у од сада СОПСТВЕНОЈ ИЗДАЈИ.

Очигледно да овај ПОДЛИ ПОКВАРЕЊАК мисли да смо ми гомила идиота којом може да манипулише и да поред тога што нас је све продао, успут може још и да нам пљуне у лице и насмеје нам се потцењивачки за зло које нам је учинио.
Вучићу ИЗРОДЕ, ако Бог допусти и дозволи ово што жарко желимо, нећеш се ти још дуго звати „првим потпредседником Владе“, ни ти а ни остали ИЗДАЈНИЦИ И ИЗРОДИ који су учествовали у убијању Србије.

Морам да додам следеће!
Вучић рачуна на то да је као „инсајдер“ у редовима Срба са севера остао Крстимир Пантић и да ће као и до сада преко њега пробати да разбија концепцију борбе коју смо водили према издаји у Београду.

Стога упућујемо најозбиљније упозорење председницима четри општине на северу, да изолују и избаце Тачијевог Србина Крстимира Пантића из својих редова и да све будуће кораке и акције крију од овог муфљуза који се до сада показао најкооперативнијим када је требало разбијати концепцију одбране Срба на северу Косова и Метохије.

Упозоравамо председнике општина са севера покрајине да то учине сами или ће бити саучесници у издаји коју ће овај Тачијев и Вучићев пулен покушати да спроведе у „нашим“ редовима.

Пантић је опортуно и кукавичко ђубре које је убачено од стране режима да ту чека и вреба тренутак како би нам ударио ножем у леђа у правом и одсудном тренутку. Уверен сам да када је Вучић давао ову изјаву да је управо мислио, да ће све лажиране договоре које ће наводно постићи са Србима са севера, у ствари представљати тако што ће их са Пантићем постизати…

ЗАТО У ПАМЕТ СЕ!

8 replies »

 1. Kasalovicu mili moj Srbine, svaka cast za odbranu otadzbine.
  Ta gnjida Krstimir Pantic nek se stidi svog imena i prezimena,
  kad je u stanju da radi protiv vas koji branite i KiM i otadzbinu.
  Oterajte izdajnika dok nebude kasno.

  Свиђа ми се

  • “Ја“,“ти“ ,“вас“,“нула“,“веза“,прелаз“….све су то појмови које је србска Влада наметнула овом народу на Косову и Метохији и на крају га издала. ЗАТО НЕМОЈ “ТИ“ НАМА ДА СОЛИШ ПАМЕТ И ОВДЕ ПРОСИПАШ МУДРОСТ.
   ИЗДАЈА ЈЕ ИЗДАЈА.
   КАО ШТО ГОВНО СМРДИ И ОВУ ВЛАДУ ПО ДЕЛИМА ЊЕНИМ МОЖЕШ ОСЕТИТИ!

   Свиђа ми се

 2. Ako se Vucic pojavi na sever Kosova odmah da ga uhapsite . Imate svoju policiju svoj sud i da mu se odmah sudi . Verujte njega nece niko traziti pa cak ni familija jer se svi stide njega. On je kukavicki javljao da mu dete place ali sto ne kaze da mu dete place jer se stidi ko mu je otac. Zato kazem da NASI prosetaju DEDINJEM sa zastavama u ruke ,mnoga deca od ovih pedera homosexualaca i lezbejki bi prisla narodu . Pantic Ako misli da ce nesto da uradi uhapsite ga , razresite ga svim duznostima i kazite mu da otvoreno radi protiv ustava Srbije koji je u isto vreme ustav Kosova i Metohije .

  Свиђа ми се

 3. JA BUDALE LI VELIKE ŠTO BI REKLI BOSANCI SAMO NE MOGUl BAŠ U ORIGINALU TO DA KAŽEM ZNATE VEĆ ŠTA…!!! Da od onakog patriote kao Radikala izraste u ovolikog izdajnika nikad nisam mogao pomisliti. No bilo kako bilo, on će i ispaštati zbog toga.

  Свиђа ми се