Биљана Диковић

План Ватикана и тајних служби: УНИШТИТИ СПЦ ДО 2014.ГОДИНЕ!!!


БОРБА ЗА ВЕРУ: Ко и на који начин руши СПЦ

Вељко Ђурић Мишина, Томислав Кресовић

План Ватикана и тајних служби „Компромитовати и поцепати Српску православну цркву до 2014. године“

Владари „из сенке“, то јест припадници ватиканске дипломатије и немачке обавештајне службе (БНД), посредством припадника бивше југословенске и републичких Управа државне безбедности (Удба) и мондијалитичких политичара у Србији и Српској, добили су задатак да уруше, компромитују и поцепају Српску православну цркву. Тај процес је одавно видљив на сцени а у наредних годину дана треба да се у доброј мери оконча.

24.04.2013. Борба за веру, за ФБР приредила Биљана Диковић

vatikan2

Хрватска тајна служба делује у садејству са тајном службом Ватикана у Босни и Херцеговини, Хрватској, Војводини и Рашкој области на притиску на Српску православну цркву кроз програме какви су „декларација Војводине“,Декларација за Санџак“, или разарању утицаја Српске православне цркве на Косову и Метохији кроз споразум владе Србије, такозваног Косова и Европске уније.

Вељко Ђурић Мишина , др историјских наука 

 

ЦИА и БНД ломе Српску православну цркву

Плановису увезани са глобалним интересима ЦИА и БНД да, преко својих филијала у Хрватској, пензионерима и отпадницима бивше УДБЕ и СДБ Србије, Српске и Црне Горе, постигну ефекат слабљења утицаја Српске православне цркве и Синода на догађаје  који следе у наредних годину дана.

ЦИА све више увлачи на српски простор преко масонских ложа мормоне, сајентологе и разне секте које све више делују у структурама моћи и власти. Значајан број политичара у државном врху Србије, Српске и Црне Горе су у масонским ложама британске провенијенције и сектама које контролишу тајне службе, пре свега ЦИА, БНД и ватиканска тајна служба и васкрсли „Опус деи“. Српска православна црква је сметња геополитичким намерама ЦИА и БНД у слабљењу и обезглавњењу српског народа на Косову и Метохији, а изнад свега да створи отпор и мржњу према Цркви у Србији, нарочито у мондијалистичком и антисрпском Београду.

 

Жута штампа под окриљем политичара против Српске православне цркве

Методе перфидног деловања тајних служби усмерених на слабљење Српске православне цркве и Синода везане су за „афере“, дезинформације и пласирање преко „жуте штампе“ разних облика девијација у Цркви, како би се створила „чистка“ међу архијерејима и, изнад свега, како би се Црква бавила „само собом“ уз притисак јавности и политичких и државних структура у српским земљама.План је да се са Косова и Метохије, из Српске, Јужне Србије, Рашке области и Војводине елимише један број архијереја и тако докаже да је Српска православна црква „инфицирана“ корупцијом и блудом горе него Ватикан. За те прљаве послове ангажовани су немачки београдски дневник Blitz али и бивши и садашњи припадници служби безбедности. Бивши припадници Удбе су најзагриженији и најострашћенији на том послу јер су деценијама дриловани против Српске православне цркве и Српства уопште.

Ватикан је дао „зелено светло“ власти Хашима Тачија да на територији којом господари на посебне начине дезавуише Српску православну цркву. Истовремено, унутар Србије Ватикан има подршку за додатни удар посредством неколицине екуменистички настројених свештенослужитеља припадника више јерархије, који јачају своје феудалистичке позиције а слабе углед и друштвену моћ Српске православне цркве у целини.

Томислав Кресовић, публициста

Ватикански план „1914“

Ватикански план да 2014. годину прогласи за своју и слабљење православља у Европи везана је за 100 година од Првог светског рата. Није ни чудо што ЦИА и Ватикан успешно раде на аферама у православним црквама у Грчкој, Кипру, Бугарској и Румунији.

Ватикан ће учинити све да до средине 2014. године и Српску православну цркву додатно ослаби и учини зависном од политичких и државних структура у Српској, Црној Гори и Србији (Војводина и Рашка). Све се чини да Српска православна црква буде што више оптерећена аферама и корупцијом као и притиском политичара и тако све слабија и да „савије реп“ пред политичком олигархијом мондијалистичког и масонско-секташког типа. То ће ићи на шиптарску воденицу. Споразумом између Дачића и Тачија и Европске уније положај Српске православне цркве у наредих годину дана биће веома проблематичан са становишта црквене имовине, функционисања манастира и притиска Приштине да онабрине“ о манастирима као делу културне баштине „Републике Косова“. Сходно томе, већ је кренуло са разним мисионарима Ватикана по Косову и Метохији на јачању фрањевачке структуре. Историја нас је научила да најпре они иду да припреме терен, а потом долазе језуити!

6 replies »

 1. Бојим се да је г.Буловић велики део посла око урушавања православља у цркви којом управља у сенци већ обавио.Нажалост господин Мишина га у тексту непомену.Оно што екуменистички“црквени“ врх на челу са г.Буловићем спаја са православљем је чиљеница да га они прогоне.Јединог епископа Рашко призренске епархије владику Артемија који је својим делима остао на светоотачком православном путу безаконо су протерали из своје епархије окачивши каноне мачку о реп,како то сликовито рече главни извођач овог безакоња г.Атанасије Јефтић, а од православља им је остало само узурпирано име Српске православне цркве коју су протерали у катакомбе и узурпиране цркве што их сагради верни народ и не слутећи да ће га управо у њима протеривати из своје вековне духовне колевке православља право у руке својих џелата.(Папа, кога господин Буловић назива светим оцем је канонизовао Алојзија Степинца духовног предводника геноцида над Српским народом почињеним за време другог светског рата у НДХе

  Свиђа ми се

 2. + Ајд да се раѕумемо, као прво… Православну цркву нико не може уништити до Творац, који је послао нама грешнима и сина свога и Бога нашега Господа Исуса Христа+ Тако да немојмо друге кривити за све и сја. ПриУпитајмо себе где смо и где идемо и шта радимо да душу Бесмртну спасемо ! Истина је једна . Пут светог Саве и Симеона Мироточивог, кнеза Лазара и свих светих Срба од Бога прослављених кроз сртадање и састрадавање с народом Божјим на ЈЕванђељском путу и светих Отаца Православних + Свак ради посао који хоће и то је његово право (ма шта мислио други )и плату ће примити посланичку ! …“ Ко чини неправдуу нека још чини неправду, и нечисти нека се још прља; а ко је праведан нака још чини правду, и ко је свет нека се још освећује. “ отк 22гл стих 11 – сти . Треба да се испуни што је записано . Доста више изненађени и необавештени…кусамо шта смо наши оци и ми спремили … ПРИЈАТНО… +

  Свиђа ми се

 3. Вељко Мишина је вазда пијан,чим укоричи књигу не може да дочека да исеку странице ,него онако топлу је носи на продају,ђацима теологије;“ако ћете сви да купите онда дајте по 15 евра,у противном 20,тако и ја се помешах са ђацима и ућарих ,купих за 15 евра,кад отворим а оно грешка до грешке,само једну грешку да напоменем коју је преносио у три различите књиге.по њему се „Дахау“конц логор налази у Аустрији.једну књигу издао и са Ердељаном где се јављају исте грешке,_ресавска па још погрешна школа!!!

  Свиђа ми се

 4. Da li to znaci da su zavladali unutar Crkve kad se cuti o raznim pitanjima i ne ciste se redovi? Suvisno pitanje jer se dobro vidi po protjerivanjima,Kacavendi itd. Sta ciniti? Kako vratiti Crkvu u normalno stanje i ko to moze?

  Свиђа ми се

 5. Овај чланак са оригиналним називом са сајта БЗВ на овом сајту не привлачи пажњу коју би требало. Чим сам прочитао наслов овог чланка на ФБР-у одлучио сам да га не прочитам јер по наслову сам мислио да чланак није озбиљан и није достојан посвећивања времена за читање, али сам га после видео на БЗВ и кад сам га тамо прочитао без да трепнем запитао сам се а што га нисам прочитао прво на ФБР-у јер је овај чланак не да је ФЕНОМЕНАЛАН него га треба умножавати и делити на улицама свих градова и убацивати у поштанским сандучићима колико је озбиљна порука коју он носи.

  Наслов „Ко и на који начин руши СПЦ“ је сасвим обичан, неугледан и неутралан јер данас готово и да нема људи, партија, организација које на неки начин не руше СПЦ, и таква обичност наслова скрива веома важне поруке које овај чланак жели да пренесе људима.

  Сматрам да с обзиром на озбиљност информација и алармантност поруке које преноси овај чланак потребно му је дати сензационалистички наслов.

  Свиђа ми се