ДРУШТВО

Саша Касаловић: РАЗГОВОРА СА ИЗДАЈНИЦИМА НЕ МОЖЕ БИТИ ЈЕР АКО ИХ БУДЕ ТО БИ ЗНАЧИЛО ДА МИ ПРИСТАЈЕМО НА РАЗГОВОРЕ ОКО НАШЕГ “УКИДАЊА“


РАЗГОВОРА СА ИЗДАЈНИЦИМА НЕ МОЖЕ БИТИ ЈЕР АКО ИХ БУДЕ ТО БИ ЗНАЧИЛО ДА МИ ПРИСТАЈЕМО НА РАЗГОВОРЕ ОКО НАШЕГ “УКИДАЊА“

 

Саша Касаловић
24.04.2013.

КОМЕНТАР на вест: Косовски Срби у четвртак са државним врхом (у прилогу)

 Ми, народ србски са севера Косова и Mетохије поручујемо нашим политичким представницима следеће:

Влада Србије је све одлуке које је донела приликом потписивања споразума са Приштином у Бриселу, донела без консултација са Србима са севера покрајине.

Ми смо те одлуке и сам споразум одбацили на “великом народном сабору“ и упутили Влади јасан одговор да нећемо спроводити одлуке из тог споразума, а уз то формирамо и Скупштину АПКиМ као тело народа супротно оном које нам је Влада Србије наменила у “независном Косову “ и на тај начин јавно и целом свету поручили да је ова актуелна Влада изгубила легитимитет и да не може представљати овај народ.

Ако би сада представници Срба са севера дозволили себи да их овај покварењак и муфљуз Пантић наговори да оду у четвртак на разговоре са ИЗДАЈНИЦИМА из Владе, то би значило да ми ипак ПРИЗНАЈЕМО ЛЕГИТИМНОСТ ОВЕ ИЗДАЈНИЧКЕ КЛИКЕ, а на индиректан начин и да признајемо легитимност АНТИУСТАВНИХ ОДЛУКА које је у споразуму са Приштином донела у Бриселу.

Зато, као савест из народа, још једном молимо наше представнике да поведу рачуна о свом евентуалном одласку у Београд на разговоре са Вучићем и остатком Владе, јер би то била лоша порука за народ на Косову и Метохији и знак да су наши представници ипак подложни некој врсти притиска и одустајања од борбе коју смо прокламовали на “великом народном сабору“ у Косовској Митровици.

РАЗГОВОРА СА ИЗДАЈНИЦИМА НЕ МОЖЕ БИТИ. ЈЕР АКО ИХ БУДЕ ТО БИ ЗНАЧИЛО ДА МИ ПРИСТАЈЕМО НА РАЗГОВОРЕ ОКО НАШЕГ “УКИДАЊА“. То би значило да су наши политичари са севера донекле и спремни да пристану на издају коју Влада спроводи. Одлазак је једино могућ, ако Влада ОДБАЦИ предлог споразума и ако се ИЗВИНИ народу који је издала.

Одлазак је једино могућ када ова ИЗДАЈНИЧКА ВЛАДА поднесе оставку а на место ње дође власт која служи свом народу а не народним непријатељима. ПОВЕДИТЕ РАЧУНА господо политичари са севера Косова и Метохије шта ћете урадити овим поводом, и не дозволите да вас један изрод и издајник, један маргинални лик као што је Крстимир Пантић, вуче за нос и да одмах у старту успе да деградира оно што смо колико јуче урадили на “великом народном сабору“ у Косовској Митровици.

ПАЗИТЕ ШТА РАДИТЕ. РАЗГОВОРА СА ИЗДАЈНИЦИМА НЕ СМЕ БИТИ. ЊИХ МОРАМО УКЛОНИТИ СА ВЛАСТИ, А НЕ ДАВАТИ ИМ ЛЕГИТИМИТЕТ. КАКО РАДИЛИ ТАКО НАМ БОГ ПОМОГАО!

35888_10200946365371782_429781516_n

***

Косовски Срби у четвртак са државним врхом

Извор: РТС
23. апр 2013, 23:06 -> 23:29

Представници Срба са Косова и Метохије (председници општина и начелници округа) разговараће у четвртак у Београду са председником Томиславом Николићем, премијером Ивицом Дачићем и првим потпредседником Владе Александром Вучићем, сазнаје РТС.

Како сазнаје РТС, представници Срба са Косова и Метохије (председници општина и начелници округа) разговараће у четвртак у Београду са председником Томиславом Николићем, премијером Ивицом Дачићем и првим потпредседником Владе Александром Вучићем.

Тема разговора биће Предлог споразума који су у Бриселу парафирали Београд и Приштина уз посредовање Европске уније. Ту информацију потврдио је РТС-у заменик директора Канцеларије за Косово и Метохију Крстимир Пантић.

2 replies »