АНАЛИЗЕ И МИШЉЕЊА

Саша Касаловић: СРБИНЕ САБЕРИ СЕ, ПРОБУДИ СЕ, О ГЛАВИ НАМ РАДЕ!


* НЕ ПРИСТАЈЕМО НА ЈЕДИНСТВО У ИЗДАЈИ!
* БИЋЕ ПОДЕЛА. ПОДЕЛИЋЕМО СЕ. НА ИЗДАЈНИКЕ И БРАНИОЦЕ СРБИЈЕ. МИ СРБИ СА КОСОВА И МЕТОХИЈЕ ЋЕМО ТАКО ПОДЕЛИТИ СРБИЈУ!
* НАЈГОРЕ ОД СВЕГА ЈЕ ТО ШТО ЋЕ НА НОВОМ САСТАНКУ БИТИ УТВРЂИВАНИ ДЕТАЉИ ОКО “РЕФЕРЕНДУМА“ КОЈИ СУ НАМ УВАЛИЛИ КАО КУКАВИЦА СВОЈЕ ЈАЈЕ.
РЕФЕРЕНДУМ ЋЕ КОНАЧНО ОЗВАНИЧИТИ ПРОПАСТ СРБИЈЕ, ОН ЋЕ БЕЗ КОНКРЕТНОГ ПИТАЊА О ПРОМЕНИ УСТАВА СУСПЕНДОВАТИ ВАЖЕЋИ УСТАВ, ОВАЈ РЕФЕРЕНДУМ ЋЕ САХРАНИТИ СРБИЈУ КРАЂОМ КОЈУ ЋЕ У ЊЕМУ СПРОВЕСТИ А ПОГРЕБНИ МЕДИЈИ ЋЕ ТО ПРЕДСТАВИТИ КАО “ЗАОКРЕТ У НАРОДНОЈ СВЕСТИ“, БАШ ОНАКВУ ПРОМЕНУ СВЕСТИ КОЈУ СУ ОД НАШИХ ИЗРОДА ЗАТРАЖИЛИ ЕВРОПСКИ ПАРЛАМЕНТАРЦИ ИЗ БРИТАНИЈЕ И НЕМАЧКЕ!
СРБИНЕ САБЕРИ СЕ, ПРОБУДИ СЕ, О ГЛАВИ НАМ РАДЕ!
374720_573101392724652_880170101_n
ТОГА ДАНА, С ОБЗИРОМ ДА ПОЗИВАМО ДА СЕ НАРОД ОКУПИ, ОЧЕКУЈЕМО БАР 100.000 људи…. и ако је потребно СРУШИТИ ИЗДАЈНИЧКИ РЕЖИМ (А ПОТРЕБНО ЈЕ), СРУШИТИ ГА!

1 reply »

 1. Александар Вучић устоличењем Милорада Вељовића згазио полицију

  28. април 2013. | Горан Митровић / Таблоид

  2 Preneseno sa VASELJENSKA

  Милорад Вељовић (Фото: Мондо)

  Гори су од сваке мафије

  Мафија је начин живота. Мафија има свој кодекс, унутрашња правила, морал… Мафија не напада грађане, не пљачка их, не застрашују, ако нису из њиховог света. Мафија вара државу, закида на порезу. Мафија на чијем је челу директор полиције нема никаква правила, сурова је, брутална, и користи полицију, као своје неплаћене војнике, да ради за њу. Човек за чијег мандата је банда Бориса Тадића опељешила Србију за најмање 70 милијарди, миљеник је и Александра Вучића, који је претећи оставком, натерао коалиционе партнере да Вељовић, мимо свих правила, остане на челу полиције

  Јачи смо од сваке мафије – изјавио је Славиша Софтић – на дан када је, уместо смењеног Светислава Бате Ђуровића, постављен за начелника Службе за борбу против организованог криминала, која је организационо подређена Управи криминалистичке полиције МУП-а Србије.

  Ова омашка начелника Софтића изречена је, јер заиста Софтићева група у српској полицији, представља најјачу мафијашку групу, која ће Србији тек да дође главе.

  Када је Миодраг Ракић, евнух из Тадићевог харема, наредио напредњацима да Милорада Вељовић, човека који је пуне две године незаконито вршио дужност директора полиције, по други пут изаберу на то место, могло се и претпоставити да ће Србија отићи на ђубриште историје. Кривицу за овај злочиначки потез треба приписати првом потпредседнику Владе Србије Александру Вучићу.

  Колико је могао, министар и у прошлој, а и у новој Влади, Ивица Дачић, спречавао је директора Вељовића да потпуно, до суровости, потлачи српску полицију, организује је као опаку убилачку мафијашку организацију, која, из све снаге, ради на рушењу Србије.

  Нико није очекивао да ће тихи и мирни човек из Крагујевца, постављањем на место директора српске полиције, постати животињски похлепан, а властима послушан и понизан.

  Шеф кабинета Бориса Тадића, евнух Миодраг Ракић, неколико година је понижавао г. Вељовића. Натерао га је да све полицијске капацитете усмери на прислушкивања и праћења новинара, независних интелектуалаца, страначких функционера и бизнисмена.

  Док је Милорад Вељовић стајао на челу српске полиције, из Србије је мафија Бориса Тадића, преко рачуна, изнела око 51 милијарду евра, а 20 милијарди евра је из Србије изнела у кешу, дипломатском поштом, и уз сарадњу полиције.

  Милорад Вељовић је омогућио изношење новца из Цредy банке у Крагујевцу у Марибор, јер је забранио да полиција, до границе, зауставља возила која из ове банке износе девизе, а банка слузи за прање новца, који Вељовићева мафија, зарађује од шверца наркотика, оружја, трговине људи и прања новца. Колико је део од тих пара Вељовићев?

  Директор српске полиције је саградио стамено-хотелски комплекс на Голији, који, тврде упућени, кошта најмање два милиона евра!

  Господин Вељовић је и раније, у првом, а потом и у “зауставном мандату од две године“, био окружен својим верним људима, Родољубом Миловићем, полицијским генералом, који је за кратко време, од портира, па завршене више школе, догурао до начелника Управе криминалистичке полиције. Миловић је на кључна места довео све сународнике из Црне Горе, који су и њени држављани. И Славиша Софтић је Миловићев интимус. Заједно су радили у оделењу за крвне деликте београдске полиције. Полицијски службеници га зову Мекани, на тврдој линији.

  Милорад Вељовић је такође рачунао на своје земљаке. Стеван Бјелић је начелник Полицијске управе Београда, без ограничења мандата. Господин Бјелић је лично потписавши решење, прво сменио начелника Управе за странце ПУ Београда, а за заменика новом начелнику поставио је своју супругу Зорицу. Она је пре тога 18 година радила као касирка у Пе ка-бети.Одмах потом госпођа Бјелић је завела диктатуру у овој управи, блиндирана су улазна врата на другом спрату у згради у Полицијске станице Савски Венац, а насиље инспектора према странцима, по наређењу ове приучене и припросте жене, често прераста у дипломатске скандале.

  Свог несташног сина Николу, начелник Бјелић је запослио такође у полицији. Све афере и скандали његово сина заташкани су. Онда га је отац поставио за заменика командира Полицијске испоставе за стално дежурство и обезбеђење при Дежурној служби Полицијске управе Београда, а његовог кума за командира те испоставе!

  Против млађег Бјелића води се поступак јер је ногом ударио колегиницу Светлану Дебељевић за време службе на аеродрому Сурчин, којем догађају је присуство и командир Ћопић, који је био немоћан да заштити колегиницу, а и њему је претио убиством, пратећи га аутомобилом до ПС Чукарица, у којој је г. Ћопић пријавио угрожавање, али је начелник Полицијске управе Београда заштитио свог сина.

  Раније је Никола Бјелић физички напао и функционера БИА. Отац Стеван је желео да га постави на радно место мајора, и ако је једва завршио средњу школу! Зато намерава да Николиног пајтоса Николу Ристића, који са сином држи сплавове и убира рекет, постави за командира Речне полиције.

  Под Бјелићевом заштитом је и начелник Управе полиције ПУ Београда Миладин Деспотовић, против којег је вођено више кривичних поступака, па и за покушај убиства. И ако је морао отићи у пензију, кандидат је за комаданта Жандармерије. Ове године, 1. априла, на колегијуму у Управи полиције полицијски саветник Миладин Деспотовић је, пред свим запосленим, запретио заменику начелника за јавни ред и мир Срђану Лазићу – “немој да ти ја обијем рогове“, јер се Лазић заузео да заштити од прогона службеника који је, дан пре тога, пронашао украдену службену камеру за праћење навијача, и вратио је, а онда морао да да изјаву да је није продао! Миладин Деспотовић заједно са Стеваном Бјелићем прави у Овчи стамбени комплекс од неколико стотина квадрата, без икакве дозволе!

  Стеван Бјелић је, по одобрењу свог земљака и заштитника Милорада Вељовића, запослио на руководећа места још 43 своја земљака!

  Од када је поново изабран за директора полиције, уместо да оде у пензију, још пре две године, Милорад Вељовић креће да оствари Софтићеве речи да је његова мафија јача од сваке мафије у Србији!

  Директор полиције намерава да смени комаданта жандармерије, и да доведе све држављане Црне Горе на та места, да се, свом снагом, баце на дезинтегрисање Србије!

  Вељовићев пријатељ је и Дејан Маринковић, начелник Службе за ратне злочине. У соби 312 у Кнез Милоша број 101, један од шефова Службе Атанацковић пуцао је из службеног пиштоља. Био је присутан и Миљан Ножица из жандармерије. Начелник Маринковић и начелник одељења Жељко Трајковић позивали су све службеник претећи им да не смеју да дају изјаве да су чули пуцањ. Јер је пуцао близак рођак начелника Маринковића, а Маринковић је дошао из Крагујевца, и под Вељовићевом је заштитом. Служба унутрашње контроле истраживала је случај, али је Вељовић све заташкао. Начелник Жељко Трајковић је из Зрењанина, и унапређен је након што је ухапсио Горана Кнежевића, у монтираном поступку. Кнежевића је Специјални суд ослободио прошле године сваке кривице.

  У наредним данима директор Вељовић ће сменити неподобне начелнике управа и служби, и поставиће своје, којима су руке краве до лаката, а прсти пуни меда. Најављена борба против организованог криминала, смишљена је да се Вељовићева банда омасти, уцењујући оне чија досијеа имају у својим шакама, а да заштити банду Бориса Тадића и њених 70 милијарди евра.

  Ако овакву банду муњевитом акцијом не помлатимо, већина грађана у Србији неће бити жива. Припремимо се, јер нам нема спаса.

  Свиђа ми се