All

СНП НАШИ: Референдум је покушај легализације кривичних дела црне тројке


Референдум је покушај легализације кривичних дела црне тројке

Саопштења, 28. април 2013.

nashilogo-crveniСрпски народни покрет НАШИ најоштрије осуђује марионетску власт због најављивања референдума чији једини смисао јесте легализација кривичних дела које су представници српске власти починили потписивањем велеиздајничког бриселског споразума.

Дачић, Вучић и Николић и више него јасно показују да су свесни своје кривичне одговорности, као и да је бриселски споразум потпуно незаконит, што се најбоље види у самим њиховим изјавама које нису ништа друго до покушаји личног оправдавања због бесрамног гажења Устава и предаје Космета у руке Хашима Тачија.

Потпуно се одметнувши од Устава и закона, ова три велеиздајника ухваћена у лажи и свесни да их чекају судски процеси, настављају да омаловажавају значај Космета за српски народ, измишљају непостојеће добробити споразума за које су нас већ уверавали да су гарантоване присуством ЕУ на Космету и на све то потврђују да су велеиздајници кроз јавне бесрамне нападе на православље и великодостојнике СПЦ који им говоре истину о њиховим злоделима.

Српски народни покрет НАШИ такође помно прати смицалице страног агента Ивана Вејводе и бриселског папагаја Штефана Филеа и подмуклих игара у вези датума када треба ЕУ да саопшти „одлуку о датуму“ којом треба да награде црну тројку, а коју најављују ни мање ни више него за Видовдан 28. јун, што је класичан удар на српску националну свест и значајне датуме за српски народ у циљу раслабљивања српског националног бића, чиме је додатно потврђена велеиздајничка намера Дачића, Вучића и Николића.

ИНФОРМАТИВНА СЛУЖБА СНП НАШИ

Кратка веза: http://nasisrbija.org/?p=11289

1 reply »

 1. – ДОСИЈЕ ЦРНЕ ТРОЈКЕ ШТО ПРЕ ИЗНЕТИ У ЈАВНОСТ јер су они управо уцењивани својим криминалним крађама !
  – ВЕЛЕИЗДАЈНИКЕ У ЗАТВОР,
  – СПОРАЗУМЕ ПОНИШТИТИ,
  – ОТВОРИТИ МЕДИЈЕ, РТС пре свега,
  – СРЕДИТИ БИРАЧКЕ СПИСКОВЕ,
  – ПА НОВИ ИЗБОРИ !

  Свиђа ми се