БАРИКАДЕ

Марко Јакшић: Дачић велеиздајник гори од “Тачијевих” Срба (видео)


Марко Јакшић: Дачић велеиздајник гори од “Тачијевих” Срба

Ивица Дачић је велеиздајник и то је много горе него бити “Тачијев” Србин, каже за портал Новинар.Де један од лидера са севера Косова, др Марко Јакшић. Реагујући на изјаву Премијера Дачића, како Срби са севера Косова “могу да не учествују на изборима (организованим по издајничком споразуму из Брисела) али ће онда победити “Тачијеви” Срби” Јакшић каже да је то “доста чудна изјава” и да није тачно да Срби немају други избор већ да имају једну много бољу опцију “а она гласи да Срби не треба да изађу на Тачијеве изборе”.

Иван Максимовић, Косовска Митровица, Србија

***

25.05.2013. Новинар.де, за ФБР приредила Биљана Диковић

dr Marko Jaksic za novinar.de

Основни разлог томе јесте што су то избори које организује “самопроглашена држава Косово а Срби немају намеру да мењају своју државу Србију за тамо неку монструм државу”.

Др Јакшић је верује да ће Срби бојкотовати шиптарске изборе “јер самим бојкотом чувамо Устав државе Србије и чувамо државу Србију на овом простору без обзира на издајничке намере и планове које има Председник Владе који се зове Ивица Дачић”. Он дадаје да је ово жалосна ситуација јер Дачић издајом штити себе од гоњења пред законом не само због кршења Устава већ и због његових веза са кланом Дарка Шарића као и још неких криминалних радњи којима га уцењује Запад и тако приморава на бестидну послушност “просто је чудно да једна таква личност, толико искомпромитована, води тако важне разговоре као што је решавање питања Косова и Метохије. То нарочито због тога што сви знамо да је са таквом биографијом човек једноставно уцењен”.

Јакшић констатује и то да је за Хашима Тачија сам представник ЕУ Дик Марти изнео доказе о умешаности у трговину људским органима а да Дачић Србе гура баш у његове руке. Због криминалних биографија двојице премијера Јакшић верује да у таквој ситуацији правда просто мора да победи.

Дачић је велеиздајник са повећим криминалним досијеом.

1 reply »

  1. Dačić-Vučić-Nikolić su „izdajnici“ najteži oni dosije imaju nemorala, ne-etičnosti, kukavnosti, duhovne i kulturne bijede najveće, u istoriji Srbije. Većini medija i većini građana Srbije ovo izgleda toliko lijepo, da ih oponašaju, čak i ovi skriveno-lopovski u kutovima svojih „izdajničkih duša“ na kraju krajeva, znaju i osjećaju da su samo „nitkovi“ i ništa više.

    Свиђа ми се