Биљана Диковић

НИКОЛА АЛЕКСИЋ: САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ – ЗМИЈЕ И ИНСЕКТИ НЕСВОЈСТВЕНИ СРБИЈИ И ДРУГЕ ПОСЛЕДИЦЕ ЗАПРАШИВАЊА


НИКОЛА АЛЕКСИЋ: САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ – ЗМИЈЕ И ИНСЕКТИ НЕСВОЈСТВЕНИ СРБИЈИ И ДРУГЕ ПОСЛЕДИЦЕ ЗАПРАШИВАЊА

29.05.2013.  за ФБР уредник Биљана Диковић

лого-еколошки-покрет-новог-сада

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ПОВОДОМ ПОЈАВЕ ЗМИЈА И ИНСЕКАТА НЕСВОЈСТВЕНИХ СРБИЈИ И ДРУГИХ ПОСЛЕДИЦА ЗАПРАШИВАЊА ПРИРОДЕ И СТАНОВНИШТВА ОПАСНИМ ХЕМИЈСКИМ ЈЕДИЊЕЊИМА 

У аеросолу (траговима иза авиона који сатима стоје на небу) који се избацује из авиона, у ненајављеним прелетима највеће терористичке организације на свету преко Србије, налазе се поред металних оксида тешких метала и хемијска отровна једињења, бактерије, вируси, микоплазме, бионаночестице на граници вештачког живота, затим јаја мекушаца и инсеката несвојствених локацији (земљи) на коју се садржај избацује. То је једини разлог појаве енормног броја змија и инсеката непознатих врста у Србији. За очекивати је да се ове године у Србији изазове инвазија скакаваца која ће уништити летину, као суша прошле године.

По густини трагова који остају иза тих авиона злочинаца може се утврдити да садржај аеросола (трагова) није увек истог садржаја. Ти трагови остају на небу сатима, полако се шире и претварају плаво небо у белу измаглицу. У последње време посебно се запрашивање врши ноћу када се избацују тоне и тоне отрова који се могу видети по сванућу у виду облака размазаних ивица, као да је у питању облак белог дима који ветар развлачи по небу. Појава је карактеристична и свако се може обучити да разликује нормалне облаке кумулуса оштро оивичених ивица од облака отрова непостојећих и размазаних ивица.  Загревањем наведених металних оксида у атмосфери електро магнетним фреквенцијама упућених из САД из ХААРП система на постављене пријемне антене у Србији (које Војска Србије чува и одржава), изазива се вештачка суша и енормне температуре ваздуха. Прошлогодишња суша у Србији је директна последица запрашивања отровима из ваздуха и деловања ХААРП система из САД због чега је само у пољопривреди Србије штета већа од 4 (четири) милијарде долара. Руски генерал Леонид Ивашов је недавно изјавио да САД има климатско оружје којим може да спржи сваку земљу на свету. Метални оксиди и други опасни хемијски отрови загађују земљиште, уништавају шуме, посебно зимзелена стабла што се може видети по убрзаном сушењу стабала наведеног дрвећа по градовима и парковима урбаних насеља.

Алуминијум оксид који је најчешћи састојак аеросола (отровних облака који остају иза авиона на небу) загађује плодно земљиште и закишељава га после чега на земљишту могу да се гаје само генетички модификовене културе (ГМО) из чега се може схватити крајњи циљ злочинаца који спроводе екоцид над природом Србије и геноцид над становништвом.

Избачени метални оксиди у атмосфери се путем електромагнетних фреквенција ХААРП система (џиновски акцелератор електромагнетног поља) постављеног у САД које преко пријемних антена постављених у Србији (које Војска Србије чува и одржава) загрејавају, подижу атмосферу у јоносферу (виши слој Земљиног омотача) одвлачећи водену пару из ваздуха и изазивају сушу на одређеној локацији. Руски генерал Леонид Ивашов је недавно изјавио да САД поседују климатско оружје којим могу спржити сваку земљу по свом избору. Прошлогодишња суша у Србији је директна последица запрашивања металним оксидима из ваздуха због чега је само у пољопривреди штета износила више од 4 (четири) милијарде долара, у шумарству још и више. Зато се дешава убрзано сушење дрвећа, посебно зимзеленог, које се лако може видети по урбаним насељима и парковима.

Саветник за науку председника САД, Џон Холдрен (John Holdren) је 16. новембра 2011. године на конференцији за новинаре јавно изјавио ,,да САД већ 16 година запрашују човечанство опасним хемијским једињењимаˮ што временски одговара са почетком појаве дуготрајних трагова на небу после прелета авиона по свим земљама чланицама НАТО алијансе или потписница НАТО-Споразума о партнерству за мир. Тим признањем, не упуштајући се у објашњења разлога због чега се то чини, отклоњена је и последња дилема у постојање.

Опасна хемијска једињења избачена из авиона у ненајављеним и неодобреним прелетима преко ваздушног простора Србије код људи изазивају читав низ тешких обољења. Алуминијум код људи изазива Алцхајмерову болест, превремену тоталну сенилност, а удахнуте или на други начин унете бионано честице изазивају, најстрашнију болест у историји људске цивилизације, Моргелонсову болест, названу по аутору који је први описао и открио узрок. Наведене бионано честице се у организму човека користећи биоелектрицитет организама спајају и стварају нити попут власи косе које освајају цео организам, улазе у мозак човека и мењају му свест. Најчешће те нити излазе из човека преко целе површине коже стварајући масивне ране и красте, па човек изгледа као да је прекривен рибљом крљушти, због чега је медицина назвала ову болест рибља кожа (dermatitis ichtiosa). Поред тога, по сведочењу савесних лекара, наведена опасна хемијска једињења изазивају праву епидемију напрасних смрти код младих људи у напону животне снаге. Људи у старости између 25-30 година увече су савршено здрави, а ујутру се не пробуде. Медицина је, не истражујући узроке наведеног помора младих људи, ову појаву назвала епидемијом напрасних (изненадних) смрти. Основано се сумња да је о овој епидемији смрти младих људи издата забрана информисања јавности, јер се ова алармантна вест само једном појавила на насловној страници једног гласила.

ОДГОВОРНОСТ НОСИЛАЦА ДРЖАВНИХ ФУНКЦИЈА ЗА ОПИСАНИ ЕКОЦИД И ГЕНОЦИД

За наведене појаве и описане последице екоцида и геноцида над Србијом и становништвом Србије постоји појединачна законска одговорност носилаца државних функција.

На првом месту по одговорности за издају народа и државе, јер се описана појава ненајављених и неодобрених прелета авиона преко неба Србије мора сматрати агресијом радиолошко-хемијско-биолошком методом, налази се Томислав Николић, председник државе и врховни командант Војске Србије.

По чл. 6, став 1 и 2 Закона о одбрани Републике Србије, у случају агресије на Србију, врховни командант Војске Србије мора донети план одбране и руководити њиме.

На другом месту по одговорности се налази начелник Генералштаба Војске Србије, генерал Љубиша Диковић, јер Војска Србије по Уставу Републике Србије и Закону о одбрани има само две прописане дужности; да сачува Уставом утврђени друштвени поредак и територијалну целовитост Републике Србије. Без обзира да ли је стигло наређење од врховног команданта или не, начелник Генералштаба је морао издати наређење да авијација и противваздушна одбрана врате ненајављене и неодобрене прелете страних авиона који избацују законом забрањена опасна хемијска једињења, приземље их или оборе на земљу у случају одбијања издатих команди. Врховни командант може да буде спречен да изда такву команду, да не може да комуницира са Војском Србије, може и да изда народ и државу и да одобри чак и сувоземну агресију и улазак стране војске на територију Србије, може да буде болестан или отет од терориста, генералштаб мора да изда наредбу о одбрани Србије на описани начин по Уставу и Закону о одбрани. Нико нема право да од Војске Србије тражи да се оглуши о Уставне и законске дужности, такво наређење се не може извршити. Доказ о изнетој оцени лежи у тврдњи да би начелник Генералштаба сигурно одбио да изврши наређење врховног команданта у претпостављеном акутном лудилу да бомбардује Београд (или опозицију). Исто тако, генерал Диковић није смео да се оглуши о наредбу да слободно пушта стране авионе да нас трују, убијају и уништавају пољопривреду и природу у целини. Понашање начелника Генералштаба Војске Србије се не може другачије оценити осим као саучесништво у издаји народа и државе, јер се од Нирнбершког процеса нацистичким ратним злочинцима 1945. године више нико на свету не може правдати за своје злочине чињењем и нечињењем изговором да је само спроводио наређење.

На трећем месту одговорности за издају народа и државе и следствене окупације ваздушног простора Србије, масовне смрти становништва Србије тровањем из ваздуха и уништавања економије и природе, налазе се остали припадници Генералштаба и трупни команданти Војске Србије. У случају издаје начелника Генералштаба, остали припадници Генералштаба и трупни команданти су морали издати наредбу о борбеној готовости Војске Србије, а начелника Генералштаба блокирати и изоловати (ухапсити). Издаја се не сме следити, још мање примати наређења од осведочених издајника.  Доказ за наведену оцену су дали херој Милан Тепић и старији водник Слободан Грујовић током неуставног отцепљења бивших република СФРЈ. Мајор ЈНА Милан Тепић је одбио да преда магацин са оружјем и муницијом терористима и дигао га је у ваздух добровољно бирајући смрт, док је старији водник Слободан Грујовић такође одбио наређење потпуковника словенца да преда магацин са оружјем и муницијом Јаншиним терористима, извадио је пиштољ и преко затворене капије убио издајничког потпуковника ЈНА као псето. Мајор Милан Тепић је постхумно одликован високим одличјима и проглашен народним херојем, док је старији водник ЈНА Слпободан Грујовић такође одликован, али највишим мирнодопским одликовањем, јер 1991. године наводно нисмо били у рату, ванредно је унапређен у чин поручника, уручени су му кључеви од двособног стана у Чачку и преко ноћи заборављен. Било је забрањено писати о његовом подвигу да не би представљао узор и пример осталим припадницима ЈНА, а данас ВС, како поступати у случају издаје народа и државе.

На трећем месту се налази Влада Србије са председником Владе Ивицом Дачићем на челу, јер осим на председника државе и врховног команданта, за све остале сносе одговорност за њихов избор и могли су утицати опозивом на све остале носиоце војних функција, посредно и на врховног команданта, али само издавањем наређења новопостављеним војним лицима о блокади и изолацији председника Србије и врховног команданта који је први учинио издају народа и државе.

У даљем следу издаје се налази Народна скупштина која је изабрала Владу Србије и немо посматра читав ланац издаје, од врховног команданта до Владе Србије и ништа не предузима.

На последњем месту одговорности за издају државе, али и за сопствену судбину, се налази сам народ Србије који је сведок свега наведеног. За објашњење изостанка било какве реакције народа на очигледну издају и угроженост самог биолошког опстанка, потребно је далеко већи простор од коришћеног. У најкраћем би се такво понашање народа могло објаснити изостанком правих информација о издаји и последицама, што опет баца најсрамнији печат на тзв. јавни информативни сервис Србије, бар на онај део који грађани плаћају из свог џепа.

Уједно, горњи опис следа издаје народа и државе чињењем и нечињењем, може да послужи као упутство шта треба урадити да би Србија изашла из самртне агоније у коју су је гурнули издајници српског народа.

Директор Еколошког покрета Новог Сада

Никола Алексић,с.р.

2 replies »

 1. sve je ovo tacno..a narod u srbiji…neprosvecen,gladan i ponizen do te mere da samo misli na goli opstanak i misli da li ce sutra imati za hleb…po celu noc lete nekakvi avioni i zaprasuju nas kao komarce..i jednog dana nece nas ni biti..a nista ne preduzimamo u svoju odbranu,u odbranu nacije i identiteta..a onda ce jednog dana biti kasno..kad nema vise ko da se budi i da ustaje u ovoj srbiji…

  Свиђа ми се

 2. Е, МОЈ УВАЖЕНИ ГОСПОДИНЕ АЛЕКСИЋУ! КОМЕ ПРИЧАТЕ???
  НАРОД НЕПИСМЕН, ЉУДИ САМО КЛИМАТАЈУ ГЛАВАМА АКО НЕШТО ПОКУШАТЕ ДА КАЖЕТЕ У ОДБРАНУ ОВЕ ЈАДНЕ И НАПАЋЕНЕ СРБИЈЕ!! ОНИ МИСЛЕ, КОНКРЕТНО МИСЛИМ НА СЕБЕ КАДА ОВО КАЖЕМ, ДА ИМ ОБЈАСНИТЕ ДА ОВО НИЈЕ ТЕОРИЈА ЗАВЕРЕ, НЕГО ОПАСНА ЗАВЕРА НА ДЕЛУ, ОНИ ВАС ГЛЕДАЈУ БЕЛО И ТУПАВО!!
  МИСЛЕ У СЕБИ, КОЈА БУДАЛА О ЧЕМУ ПРИЧА….
  КАДА ОБЈАШЊАВАТЕ ДА ЈЕ ЕУ МАГЛА, ДА ИМ ТО СЛУЖИ САМО ДА БИ САТИРАЛИ СРБИЈУ И СРБЕ, ОНИ МЕТИЉАВО ОДМАХУЈУ ГЛАВАМА….ИТД..

  ДА СКРАТИМ, МИСЛИМ ДА, АКО СЕ ОВАКО НАСТАВИ ДА НАМ НЕМА СПАСА!!!
  ЈЕР, ЏАБЕ ЈЕ ШТО МИ СВИ КОЈИ ОВДЕ ПИШЕМО МИСЛИМО И ЗНАМО ДА ЈЕ ТАКО, КАДА ЈЕ ОГРОМНА ВЕЋИНА НАРОДА НЕПИСМЕНА, УМОРНА, ГЛАДНА…НЕ ЗНАМ НИ ЈА ГДЕ ЈЕ СПАС СРБИЈЕ И СРБА!!
  ДВЕРИ СЕ УЋУТАЛЕ, ОНЕ ЧЕКАЈУ 28. ЈУНИ ДА ИЗАЂУ НА УЛИЦЕ И ПРОТЕСТУЈУ ПРОТИВ ДОГОВОРА ТАЧИЈА И ТАЧИЋА, А ЈА ИХ ПИТАМ ЗАШТО ЧЕКАЈУ 28. ЈУНИ, ЗАШТО НЕ САДА???
  ИСТО ТАКО ДСС, И СВИ ОСТАЛИ!!
  НЕ ЗНАМ О ЧЕМУ СЕ У ОВОЈ СРБИЈИ РАДИ!
  ШТО БИ РЕКАО ГОСПОДИН КОНУЗИН, ИМА ЛИ У ОВОЈ СРБИЈИ СРБА!!!
  МОГУ САМО РЕЋИ, НЕКА НАМ ЈЕ ДРАГИ БОГ НА ПОМОЋИ!!
  А ВАМА ГОСПОДИНЕ АЛЕКСИЋУ СВЕ НАЈБОЉЕ, О ВАМА МИСЛИМ САМО НАЈЛЕПШЕ И ПОДРЖАВАМ ВАС У СВЕМУ ШТО РАДИТЕ!!
  СВУ СРЕЋУ ВАМ ЖЕЛИМ, И ОСТАЛИМ ПРАВИМ СРБИМА КОЈИ ИСТО ОВАКО МИСЛЕ И ЗНАЈУ КАО ГОСПОДИН АЛЕКСИЋ!!!СВАКО ДОБРО!

  Свиђа ми се