ДРУШТВО

Шта подразумева "имплементација"? Да би радили у "трансформисаним институцијама", Срби морају да постану "Косовари"! Они Срби који не буду хтели да се одрекну свог идентитета НЕЋЕ моћи да раде у тим институцијама!


Zvonko Mihajlovic predsednik opstine Strpce KiM

ФБ Звонко Михајловић,
Уторак, 04.06.2013.

За оне који не разумеју или не желе да признају да то разумеју, обавеза ми је да им ово појасним. Дакле, главни услов Србима за рад у институцијама система тзв. Републике Косово, биће тај да су Косовари, односно држављани поменуте лажне државе. Поред оних услова који су прописани Законом о раду у погледу стручне спреме, здравственог стања и сл. сви они Срби који не желе да се одрекну свог Српског идентитета, НЕЋЕ моћи да се запосле у тим институцијама.

Другим речима, Влада Републике Србије својом фанатичном политиком којом жели да Косметске Србе интегрише у институције тзв. Републике Косово не само да Србе оставља без посла већ и свог идентитета, историје, културе, вере, традиције, обичаја, територије, духовности, националне свести и свега онога што нас Србима православцима чини.

Ако ово некоме није јасно нека се стрпи и увериће се у истинитост мојих тврдњи, схватиће своју садашњу кратковидост и бунило, али онда ће му за све бити касно!!!

***

Подсећамо на текст Звонка Михајловића, председника општине Штрпце:

Спаса нам нема али опстати морамо!!

29.05.2013.

Оно што се и даље држи у тајности и ниједан медиј у Србији не извештава о томе јесте данашња смена свих општинских власти у општинама јужно од реке Ибар на Косову и Метохији.

О чему се заправо ради!? Влада Републике Србије је на својој данашњој седници одржаној у 08h ујутру образовала српски део Одбора за имплементацију Првог споразума о принципима који регулишу нормализацију односа постигнутог у дијалогу између Београда и Приштине (Републике Србије и Републике Косово).

На чело одбора налази се Александар Вулин, директор Владине канцеларије за Косово и Метохију.
Потпредседници су Вељко Одаловић, генерални секретар Владе Републике Србије.
Марко Ђурић, саветник председника Републике Србије.
Никола Селаковић, министар правде и државне управе.
Дејан Ђурђевић, директор Републичког скретаријата за законодавство. Одбор броји девет чланова.

Основни задатак Одбора је да угаси све институције Републике Србије на Косову и Метохији и интегрише их у институције система Republike e kosoves. А све то у складу са бриселском капитулацијом и налогом добијеним од стране САД, Немачке, Велике Британије, Хашима Тачија… а у циљу добијања датума за карту за Титаник.

Да би примена издаје договорене од стране издајника била спроведена без већег отпора било је потребно са власти склонити све национално свесне Србе и патриоте и на њихова места инсталирати партијске послушнике којима је став партије и лични интерес Свето писмо.
Игноришући вољу легитимних представника грађана који су имали пуно право да говоре у име оних који су их бирали Влада Републике Србије именује лица на местима “председника општинских већа и њихове заменике“ који су ништа друго него чиновници Владе иза којих НЕ стоји народ. Стварна улога и задатак нових људи на поменутим позицијама биће ликвидација српских институција, почев од локалне самоуправе па преко здравства и просвете. Овим потезом се такође покушава спречити формирање Скупштине АП Косова и Метохије које је планирано за наредне дане. Скупштина АП КиМ би била формирана у складу са Уставом Републике Србије и свим важећим прописима и била би тело које би пружало институционалну заштиту Срба. Овако је сада све доведено у питање. Сви они Косметски Срби који су се здушно залагали за одлагање њеног формирања знали су за овај сценарио и тиме су дали свој допринос Влади Републике Србије на путу издаје и обрачуна са сопственим народом.

Било како било Србима престоје нова искушења у борби за голи опстанак и егзистенцију на Косметској ветрометини у вучјем окружењу без помоћи своје државе, уздајући се у Бога јединога.
Ових дана ћу изнети све детаље ИЗДАЈЕ И ПРЕДАЈЕ вековне Српске територије са пуно појединости.

Спаса нам нема али опстати морамо!!

СВЕ ЗА СРПСТВО А СРПСТВО НИ ЗА ШТА!!!