ДРУШТВО

Скандал! И Екрем нам се руга… Докле бре више, Србијо???


Ekrem-Jevric
Посредством ФБ странице: Светосавски националисти Косова и Метохије
16.06.2013.
На националној фреквеницији тв пинк …

– Специјално поздрављам председника Косова републике. Како сте? Шта радите? Како вам је жена? Како су вам деца? Како је ваш лепи народ – рекао је Екрем, а онда је његов говор из разумљивих разлога прекинула режија и пребацила кадар на другу просторију! (телеграф)

8 replies »

 1. Nije nama problem u Ekremu,nego u Vucicu.Problem je to sto Vlada pregovara sa teroristima i ubicama Srba.E to je problem.I zato hajde da menjamo Vladu i da ih sve uhapsimo,pa na robiju…To je bar jednostavno.

  Свиђа ми се

 2. Текстова овог типа има на претек на окупираним медијима којима је задатак да трују душе људи.Отуда су готово сви садржаји на овим медијима негативни.Бежећи од таквих медија нашао сам спас на вашем сајту,али изгледа да од разноразних Екрема у Србији нема спаса чак ни на овом сајту.То што су Екремове мудрости и најчитанији па чак и међу патриотски опрјентисаним посетиоцима овога сајту указује да губимо способност самоизлечења.Отуда мислим да су нашем народу као никада до сада, као хлеб насушни потребни садржаји који ће му лечити затровану душу. Један такав садржај је душекористан текст братства Свети краљ Милутин из Шабца „Шта је то истина“.Зато би по мом скромном суду овај текст трбало објавити а читаоцима на љиховну душевну корист ускратити „духовне величине“попут Екрема и сличних ликова којима смо годинама бомбардовани.

  Свиђа ми се

  • Поштовани Звонимире, не промовишемо ми овде „фарму“, нити њене „актере“, али је овај поступак знак да је дошло време да свако (ама баш свако) може да пљује на државу Србију, да се руга српском народу и да прође некажњено! Зато смо објавили.

   Свиђа ми се

   • Поштована Косовка,ни једног тренутка нисам сумњао у ваше добре намере које су вас руководиле када сте објавили овај текст.Оно што радите ви и редакција фејсбукрепортера сматрам веома драгоценим, и веома подржавам па вас молим да мој коментар примите као израз подршке вашем раду и најбоље жеље за његовим унапређивањем.

    Свиђа ми се

 3. SRBIJO MNOGO SI JANA. KO TE KITIKUJE, NJEMU TREBA DATI STAP I DVE OVCE I POSLATI U SJENICU DA CUVA, A NE ON NEKOGA DA KRITIKUJE,RRA TREBA DA PREKINE DA DOZVOLJAVA OVAKVE GLUPE EMISIJE NA T JER TO I DECA GLDAJU,

  Свиђа ми се