Биљана Ђоровић

Биљана Ђоровић: ВРЕМЕ ЈЕ ДА СВАКО УРАДИ СВЕ ШТО МОЖЕ ЗА СПАС СРБСТВА И СРБИЈЕ – ЗА ОПСТАНАК ЧОВЕКА


Биљана Ђоровић: ВРЕМЕ ЈЕ ДА СВАКО УРАДИ СВЕ ШТО МОЖЕ ЗА СПАС СРБСТВА И СРБИЈЕ – ЗА ОПСТАНАК ЧОВЕКА

 

Време је да свако, свакога дана, уради оно што може како би спречио да се реализују планови Новог светског поретка.

22.06.2013. ФБР аутор Биљана Ђоровић

Biljana Djorovic

Србија је по тим плановима, што нам је јасно и о чему говоре све чињенице, предвиђена за нестајање а Срби за даља цепања и искорењивања, због чега намм се намеће лажна историја, проглашавамо се злочинцима, одузимају нам институције културе и излажу потпуном медијском инжињерингу.

Да не говоримо о тровању свакодневном из ваздуха и загревању ХАРП-ом. Кошутњак јечи од звукова које испуштају скакавци и зрикавци. Очигледно су унели огромне количине инсеката како би све појели а ови након тога посадили генетички модификовану шуму.

Монструми и геноцидалисти не би могли ништа да ураде да немају своје људе на терену. Морамо да извршимо огроман притисак на институције и то не сме да нам буде тешко.

Пишимо скупштини Републике, захтевајмо да се извине народу Србије за ово што нам раде, откривајмо ко на земљи бојним отровима запрашује биљке, ко уноси скакавце; морамо се самоорганизовати.

Уколико данас сви будемо уз сељаке којима се одузима земља у Војводини како би се дала НАТО Арапима, уколико би нас било милион који не дамо своју земљу, ови смрадови би се мало другачије почели да понашају.

Морамо да нешто предузмемо… под хитно. Ми то можемо и морамо. Само јединствени и уједињени на патриотској основи, све можемо.

1 reply »

  1. Mislim da je uistini krajnje vreme nemogu da razumem ni srpski narod koji skrstenih ruku mirno gleda propadanje. Neznam razlog mozda: izgubljeno poverenje od politicara, suvise dosljaka stranaca koji huskaju i organizuju narodd da srlja, verske sekte koji ima vise nigo igde na svetu ili pak dejstvo HAARP antena. Trebalo bi se ozbiljno zauzeti oko tog problema. Srbi ne spavajte Vojvodina se priprema za odcepljenje sta ce biti samo gospod zna pa neka nam je u pomoc.

    Свиђа ми се