АНАЛИЗЕ И МИШЉЕЊА

ИЛЕГАЛНА ПОСЕТА ШИПТАРСКЕ "МИНИСТАРКЕ" БЕОГРАДУ- РЕЖИМ ОТВОРЕНО СПОНЗОРИШЕ СЕПАРАТИСТЕ !?


ИЗДАЈА НА ДЕЛУ: Илегална косовска „министарка“ држи усред Београда легалну конференцију  за штампу- Државни органи не реагују !!!

22 јун 2013 СРБски ФБРепортер

Пише: Миодраг Новаковић

—————————————–

Илегална министарка Читоку

Такозвана „министарка за европске интеграције лажне државе „Косово“ Вљора Читаку, је посетила Српску престоницу у „субверзивној акцији Форума за етничке односе“ (цитат из Блица)–  где је одржала јавну и неометану конференцију за новинаре у организацији горе цитиране (про)западне „шпијунске“ НВО „Форум за етничке односе“. Иначе овај „форум“ је директно финансиран од стране озлоглашене Сорош фондације, и других Западних пара-обавештајних институција….

У свом чланку, (про)западни Блиц представља сепаратисткињу Читаку као „министарку Владе Косова“, наглашавајући велико интересовање новинара за разговор са овим чланом „удруженог шиптарског злочиначког подухвата“ против државе Србије…

Према самим речима ове лажне министарке- она је дошла у Београд да „спроведе нормализацију односа на терену“, нагласивши да су „ наши премијери нормализовали односе у Бриселу“. Изјава  ове сепаратистиње  (и извршитеља кривичног дела „напада на уставни поредак државе Србије“) индицира да је њена илегална и провокативна посета Србији организована у сарадњи са министарском Сузаном Грубјешић, која је према наводима сепаратистикње Читаку „требало да попије кафу са колегиницом Сузаном Грубјешић“ (потрепдседницом Владе Србије за Европске интеграције)…

Приликом „разговора“ са новинарем Блица, сепаратисткиња Читаку је изјавила да се у Београду осећа веома безбедно, што такође имплицира да је њен илегални боравак у Српској престоници организован уз знање и гаранције самог државног врха Србије!?

Индикативно је да је сепаратисткиња Читаку (зло)употребила ову конференцију за штампу да упозори Српску државу да „одржавање статуса кво значи ескалацију“ (што је де-факто индиректна претња Србима на КиМ).

Али оно што се, од стране водећих домаћих медија, скрива од Српске јавности, јесте права суштина Бриселског споразума (легализација илегалне шиптарске државе од стране саме Србије), коју је сама Читаку описала следећим речима „да ће Србија и Косово 28 јуна добити могућност да даље напредују (у пакету- као равноправне државе) ка ЕУ“!?

Иначе наша министарка Грубјешић је коментарисала ову илегалну посету шиптарске сепаратисткиње следећим речима: „Два премијера се виђају у Бриселу уз присуство и посредовање ЕУ. Верујем да ћемо се и нас две у догледно време срести неком приликом“

———————————

Из свега горе изложеног недвосмислено произилази да је наводна „косовска министарка“ данас боравила у Београду илегално и да је то изведено не само „у субверзивној акцији Форума за етничке односе“ (од кога се, као западног плаћеника, то и очекује), већ и у сарадњи са Српским режимским институцијама…

…Такође је недвосмислено да се овде ради о „посети“ члана илегалне сепаратистичке „косовске владе“, који отворено учествује у нападу (удруженом злочиначком подухвату) на важећи Уставни поредак државе Србије“…

…Дакле питање које ја постављам нашим правосудним и органима безбедности јесте- Ако већ нисте спречили илегални улазак ове шиптарске сепаратисткиње у Србију, зашто је онда нисте бар ухапсили (и протерали, или судски процесирали) приликом њене наводно режимски несанкционисане, субверзивне и отворено сепаратистичке „агитације“ у центру наше Српске престонице?

…Али право питање „нашим“ државним органима (правосудним и безбедносним) јесте- шта сте (ћете) учинити поводом отворене „субверзивне“ делатности петоколонашког „Форума за етничке односе“, и отворено издајничке делатности Режимских сепаратистичких колаборатора у врху Србије!?

—————————

Наравно ово моје питање „стоји“, једино ако у држави Србије уопште данас и постоје СРПСКИ правосудни и органи безбедности- или су и они, попут овог издајничког Форума за етничке односе, постали само још једна „прозападна Сорошка експозитура“ на Балкану!?

Или ја можда овде постављам сувишна и погрешна питања? Већини нас је ипак јасно да ти „наши“ државни органи, већ (по)одавно нису „наши“…

 

 

Miodrag portret

Миодраг Новаковић

 

 

 

1 reply »

 1. Pitanje je dali u srbiji stvarno ima jos srba podvlacim bilo je pitanje bivseg ruskog ambasadora Gospodina Konuzina? I meni se cini da nema, Jedino sto radi protiv ove nepravde su pisanja, setnje pored supstine i vladine zgrde ali cemu to vredi oni rade mirno sta hoce jer im niko ne smeta jedino sila moze da zaustavi ali KO? Milicija podplacena, vojska takodje, TV stanice su vladini sateliti dakle najjaca oruzja su u rukama drzavnog aparata koji vodi zemlju u potpuni nestanak.
  Narode srbije ima li sanse za treci srpski ustanak DA ali nemamo karadjordja. Dali iko razmislja sta nas uistinu ocekuje? NE! slepi smo i ako imamo najbolju ocnu kliniku sveta nazalost.
  Pozivam sve srbe da odustanu EU i NATO pakta zar ce se druziti sa onima koji vas unistavaju?
  Sta je sa bracom rusima oni nam sire ruke a mi bezimo pomazu nas i opet nista pa kao vas nije sramota. OTREZNITE SE!!!

  SMEDEREVAC

  Свиђа ми се