Америка

Рајица Марковић: ОМРЗНИМО КУРВУ ВАВИЛОНСКУ


ОМРЗНИМО КУРВУ ВАВИЛОНСКУ

Рајица Марковић
Под јаким унутрашњим набојем повијају се десет рогова на седмоглавој црвеној аждаји. Тесно у роговима, и запаљиво као у бурету барута. Малим простором стешњене, за међусобну превласт се боре присталице аждаје и Јагњета.

Обучена у раскошне хаљине од свиле и порфире на леђима седмоглаве црвене аждаје седи и ужива курва великаша земаљских. На крилима два орла однесена у врели пустињски песак.

vavilon

Жена која роди мушко дете одбија нападе аждаје, курве, и лажног пророка. У срца посвађаних рогова даде Бог да буду истомишљеници и да дају своје царство зверској управи аждаје, курве и лажног пророка, док се не испуни време.

Приближавањем испуњења времена, људском оку невидљиво ни уву чујно, кроз Жену у пустињи и њеног Сина на Небу непрекидно тече Божији призив покајању свим уписаним у књизи живота Јагњета које је заклано.

Да ли је покрет блокирајмо вол стрит претеча покрета омрзнимо курву вавилонску која зацарена са звери седи на гордом аждајином престолу, не знам. Знам да се свуд у Божјем свету са самог дна понижених и увређених, прећутаних и превиђених распламсава један покрет на правди Бога обесправљених и прогнаних који ће се разбуктати у један заједнички светски покрет:
ОМРЗНИМО КУРВУ ВАВИЛОНСКУ.

1 reply »

  1. Dovoljno bi bilo i to da ne obracamo paznju na nju.Njena snaga je upravo to sto je nasa slabost-trcanje pod kurvine skute.Jednog dana,kada shvatimo da nam ne trebaju nikakve integracije,da nam ne treba nicije tutorstvo,tog dana bicemo slobodni da gradimo sebe i svoju buducnost.Na istoku mozemo samo da trazimo pomoc ali ne i tutora.Na zapadu nemamo sta traziti i njega se treba kloniti kao i kuge

    Свиђа ми се